Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse yok muuuuuuuuuuuuu
arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
ah cnm ya valla bugun aklımda sen vardın neyaptı bu kız dedım![]()
henüz bi halt bebceremedim. son 12 gün kısmetse
neti kapattık anca bulduğum yerden otlanıyorumanneme geldim komşuya indik.beni gören şok dehşet şaşılacak ne ifade varsa onu ku
anıyo.şekil şemal berbet.şişten gözlerim gözükmüyo. bende böyle durum.
sen napıyon,iyisiniz umarımm
kimse yok muuuuuuuuuuuuu
Arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
iyiyim cnm büyüyoruz ıste asmıncım toplam kac kılo aldın ya ınsanın yuzu gözü nıye sıserkı son aylarda bızde oyle olcaz dımıher yerımız yumak yumak
iyiyim cnm büyüyoruz ıste asmıncım toplam kac kılo aldın ya ınsanın yuzu gözü nıye sıserkı son aylarda bızde oyle olcaz dımıher yerımız yumak yumak
ee aslışşşşş havadis ver biraz.kim ne yapıyo,aşılama olanlar var durum ne ? yeni bebeiş haberi vardır inşallahh
bende dun aksam 3tekme yedım kuvvetlıydı ama onun harıcınde hafıf hafıfaslıı bu kız sert vurmuyoo sinir oluyorum arada bir oynuyor o da hafif hafif hissediyorum
allah iyilik versin canım. şişlik olur ama ben tuzlu yediğim vede zaten kilolu olduğum için çok etkilendim.75 le başladım,97 cik oldumamacım doğuma 105 le girmek
![]()
asminaaa merbb canım inşallah sağlıkla bebeişini kucağına alısrın bizde sen yokken baya büyütüük bebişleri tahlilerimiz falan güzel çıktı ya benim bebeiş geçen haftalara göre çok tekmelemiyor birdee o kadar net hissedemiyorum sanki geçen hafta daha şideli vuruyodu sen de nasıl oluyordu anlatırmısın birzz sen ne zaman net hissemiştin birde tekmeleri kuvetlimiydi
Bbeik bende 1 hafta geridee o geçende diyodu benim bebek acıtıyoo bile karnımı diye bende öyle tekmeler istiyorumm![]()
samatı duymadım sanırım,Allah yardım etsin,güç versin.valla cnm superısı asılama oldu beklıyoruz ınsallah bebısı onladır samat hamıleydı bılıyosun kurtaj olmus dış gebelık xeda catlama ıgnesı felan tedavıye basladı apek tasındı superısıde bugun taşınacak ıkısınınde tayınlerı cıktı bebık yazlıkta ecrın dogum bekler hala bugun gıdecek deneyecekmıs dogumu sanırım sunı sancıyla tam bılmıyorum sag saglım dogursunda onun harıcınde esra ben bebık sevecen hamıleler ıyız cok sukur dıger hatunlar tatılde topık bekcısı benım mutlaka gır yaz merak ederım senı
bende dun aksam 3tekme yedım kuvvetlıydı ama onun harıcınde hafıf hafıf
bende 70le hamıle kaldım sımdı 77 yım benımde sonum pek parlak degıl henuz 22 haftalıgım
slm canımmmAmin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz. Ben senin haftanda yeni yeni hissediyodum tekme yumrukları. Senin durumuna görede değişir hareketi. Yorgunken,ayakta fazla kalırsan az hissedersin. öyle durumda bişeyler ye ,sol yanına yat bekle bak ne güzel coşacak..
bekle bıraz tatlım vuracak hava sıcak bız bayılıyoruz yavrucaklarda etkılenmıstır havadan yatıyolardır![]()
Asmina ben ayrıntılı ultrosan yaptırmıştım doktor baktı 15 dk falan şükür her şey yolunda dedi en son birde doopler diye bişeye baktı rahmi besleyen damara kan akımına sanırım dedi sınıra yakın dediş coraspine devam dedi kanım iyi sters yapıyorum bu aralar bebek hareket ediyo ama ben sanki az hissediyorumm sterss yapıyorum sen daha iyi anlarsın bizi sorun olurmuki o damar doktor ama 1 ay sonra çağırdı coraspine devam dedi kanı ölçtü kan iyi çıktı
samatı duymadım sanırım,Allah yardım etsin,güç versin.
superisi ve xeda içinde hayırlı sonuçlar diliyorum.
ecrincim Allah yardımcın olsun,bi sancıyla kavuşursun inşallah bebeğine..
hamişlerimizin durumunada sevindim
ulen 7 kilo nekiiiiiiiiiiii 22 haftadabenim gibi biri için nimett tabi
![]()
yani normal diyosun dime asmi insan net hissetmek istiyorr
canım seninki de aynı durumda dimee
tabiki normal canım.yeni yeni hissetmen lazım zaten şiddetli halini.yani normal diyosun dime asmi insan net hissetmek istiyorr
canım seninki de aynı durumda dimee
Asminada sen yemene içmene dikkat ettinmi yani süt yumurta fındık ceviz et falan gibi