Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ah cnm ya valla bugun aklımda sen vardın neyaptı bu kız dedım:52::52::52::52::52:

henüz bi halt bebceremedim. son 12 gün kısmetse:52:
neti kapattık anca bulduğum yerden otlanıyorum:1: anneme geldim komşuya indik.beni gören şok dehşet şaşılacak ne ifade varsa onu kullanıyo:1:şekil şemal berbat.şişten gözlerim gözükmüyo. bende böyle durum.
sen napıyon,iyisiniz umarımm

Son düzenleme:
henüz bi halt bebceremedim. son 12 gün kısmetse:52:
neti kapattık anca bulduğum yerden otlanıyorum:1: anneme geldim komşuya indik.beni gören şok dehşet şaşılacak ne ifade varsa onu ku:1:anıyo.şekil şemal berbet.şişten gözlerim gözükmüyo. bende böyle durum.
sen napıyon,iyisiniz umarımm

iyiyim cnm büyüyoruz ıste asmıncım toplam kac kılo aldın ya ınsanın yuzu gözü nıye sıserkı son aylarda bızde oyle olcaz dımı:1::1::1::1:her yerımız yumak yumak

ee aslışşşşş havadis ver biraz.kim ne yapıyo,aşılama olanlar var durum ne ? yeni bebeiş haberi vardır inşallahh

kimse yok muuuuuuuuuuuuu:40:
Arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:52:

asminaaa merbb canım inşallah sağlıkla bebeişini kucağına alısrın bizde sen yokken baya büyütüük bebişleri tahlilerimiz falan güzel çıktı ya benim bebeiş geçen haftalara göre çok tekmelemiyor birdee o kadar net hissedemiyorum sanki geçen hafta daha şideli vuruyodu sen de nasıl oluyordu anlatırmısın birzz sen ne zaman net hissemiştin birde tekmeleri kuvetlimiydi

iyiyim cnm büyüyoruz ıste asmıncım toplam kac kılo aldın ya ınsanın yuzu gözü nıye sıserkı son aylarda bızde oyle olcaz dımı:1::1::1::1:her yerımız yumak yumak

allah iyilik versin canım. şişlik olur ama ben tuzlu yediğim vede zaten kilolu olduğum için çok etkilendim.75 le başladım,97 cik oldum:1: amacım doğuma 105 le girmek:9:

ee aslışşşşş havadis ver biraz.kim ne yapıyo,aşılama olanlar var durum ne ? yeni bebeiş haberi vardır inşallahh

valla cnm superısı asılama oldu beklıyoruz ınsallah bebısı onladır samat hamıleydı bılıyosun kurtaj olmus dış gebelık xeda catlama ıgnesı felan tedavıye basladı apek tasındı superısıde bugun taşınacak ıkısınınde tayınlerı cıktı bebık yazlıkta ecrın dogum bekler hala bugun gıdecek deneyecekmıs dogumu sanırım sunı sancıyla tam bılmıyorum sag saglım dogursunda onun harıcınde esra ben bebık sevecen hamıleler ıyız cok sukur dıger hatunlar tatılde topık bekcısı benım mutlaka gır yaz merak ederım senı

aslıı bu kız sert vurmuyoo sinir oluyorum arada bir oynuyor o da hafif hafif hissediyorum
bende dun aksam 3tekme yedım kuvvetlıydı ama onun harıcınde hafıf hafıf
allah iyilik versin canım. şişlik olur ama ben tuzlu yediğim vede zaten kilolu olduğum için çok etkilendim.75 le başladım,97 cik oldum:1: amacım doğuma 105 le girmek:9:

bende 70le hamıle kaldım sımdı 77 yım benımde sonum pek parlak degıl henuz 22 haftalıgım

asminaaa merbb canım inşallah sağlıkla bebeişini kucağına alısrın bizde sen yokken baya büyütüük bebişleri tahlilerimiz falan güzel çıktı ya benim bebeiş geçen haftalara göre çok tekmelemiyor birdee o kadar net hissedemiyorum sanki geçen hafta daha şideli vuruyodu sen de nasıl oluyordu anlatırmısın birzz sen ne zaman net hissemiştin birde tekmeleri kuvetlimiydi

slm canımmm:34: amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz. ben senin haftanda yeni yeni hissediyodum tekme yumrukları. senin durumuna görede değişir hareketi. yorgunken,ayakta fazla kalırsan az hissedersin. öyle durumda bişeyler ye ,sol yanına yat bekle bak ne güzel coşacak..

Asmina ben ayrıntılı ultrosan yaptırmıştım doktor baktı 15 dk falan şükür her şey yolunda dedi en son birde doopler diye bişeye baktı rahmi besleyen damara kan akımına sanırım dedi sınıra yakın dediş coraspine devam dedi kanım iyi sters yapıyorum bu aralar bebek hareket ediyo ama ben sanki az hissediyorumm sterss yapıyorum sen daha iyi anlarsın bizi sorun olurmuki o damar doktor ama 1 ay sonra çağırdı coraspine devam dedi kanı ölçtü kan iyi çıktı

valla cnm superısı asılama oldu beklıyoruz ınsallah bebısı onladır samat hamıleydı bılıyosun kurtaj olmus dış gebelık xeda catlama ıgnesı felan tedavıye basladı apek tasındı superısıde bugun taşınacak ıkısınınde tayınlerı cıktı bebık yazlıkta ecrın dogum bekler hala bugun gıdecek deneyecekmıs dogumu sanırım sunı sancıyla tam bılmıyorum sag saglım dogursunda onun harıcınde esra ben bebık sevecen hamıleler ıyız cok sukur dıger hatunlar tatılde topık bekcısı benım mutlaka gır yaz merak ederım senı
samatı duymadım sanırım,Allah yardım etsin,güç versin.
superisi ve xeda içinde hayırlı sonuçlar diliyorum.
ecrincim Allah yardımcın olsun,bi sancıyla kavuşursun inşallah bebeğine..
hamişlerimizin durumunada sevindim:nazar:
bende dun aksam 3tekme yedım kuvvetlıydı ama onun harıcınde hafıf hafıf

bende 70le hamıle kaldım sımdı 77 yım benımde sonum pek parlak degıl henuz 22 haftalıgım

ulen 7 kilo nekiiiiiiiiiiii 22 haftada:57: benim gibi biri için nimett tabi:1:

slm canımmm:34: Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz. Ben senin haftanda yeni yeni hissediyodum tekme yumrukları. Senin durumuna görede değişir hareketi. Yorgunken,ayakta fazla kalırsan az hissedersin. öyle durumda bişeyler ye ,sol yanına yat bekle bak ne güzel coşacak..

yani normal diyosun dime asmi insan net hissetmek istiyorr

bekle bıraz tatlım vuracak hava sıcak bız bayılıyoruz yavrucaklarda etkılenmıstır havadan yatıyolardır:1::1::1::1::1:

canım seninki de aynı durumda dimee

Asmina ben ayrıntılı ultrosan yaptırmıştım doktor baktı 15 dk falan şükür her şey yolunda dedi en son birde doopler diye bişeye baktı rahmi besleyen damara kan akımına sanırım dedi sınıra yakın dediş coraspine devam dedi kanım iyi sters yapıyorum bu aralar bebek hareket ediyo ama ben sanki az hissediyorumm sterss yapıyorum sen daha iyi anlarsın bizi sorun olurmuki o damar doktor ama 1 ay sonra çağırdı coraspine devam dedi kanı ölçtü kan iyi çıktı

çok şükür toparlamışsın,iyi..
o kan akımı hemen düzene giren bişey.o yüzden senin iyi olman onuda etkiler. ne stresiymiş o öyle.rahat ol,sol yanına yatmaya çalış hep.ilaçla beraber çabuk toparlarsın..

samatı duymadım sanırım,Allah yardım etsin,güç versin.
superisi ve xeda içinde hayırlı sonuçlar diliyorum.
ecrincim Allah yardımcın olsun,bi sancıyla kavuşursun inşallah bebeğine..
hamişlerimizin durumunada sevindim:nazar:

ulen 7 kilo nekiiiiiiiiiiii 22 haftada:57: benim gibi biri için nimett tabi:1:
:1::1::1::1::1::1::1:son aylar cok kılo alınıyomus ben 15 kılo ıle bıtıreyım dıyorum ama pek mumkun gorunmuyo

cnm valla sımdı baktım elımı koydugunda hıssedıyorum onun harıcınde o tekmelerı nadır hıssedıyorum fazla klafana takma keyıflerı yerındedır

tabiki normal canım.yeni yeni hissetmen lazım zaten şiddetli halini.:34:
Asminada sen yemene içmene dikkat ettinmi yani süt yumurta fındık ceviz et falan gibi

valla tatlım ilk günden peynir süt yumurta çok tükettim.ama et yemedim:50: ceviz yedim. onun dışında herşey yedim.ki yemek seçme adetim yoktur kilo:50:dan belli olacağı gibi.

Back
X