Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

allah iyilik versin canım. şişlik olur ama ben tuzlu yediğim vede zaten kilolu olduğum için çok etkilendim.75 le başladım,97 cik oldum:1: amacım doğuma 105 le girmek:9:

nasilsin asmin bende fena durumdayim dunden beri migrenim tuttu gecmiyo aksamda doktor kontrolum var bakalim nediycek gunum bitti ama hala bekliyoruum ben bende cok sistim ama biraz azaldi songunlerde ve 79a cikmistim simdi 77ye indim canim

ecrinim gelmiş nasılsın cnm dogur artık yavvvv:1::1::1::1:

ah ahhhh bende dort gozle bekliyorum ama gelmiyo bende bekliyorum doktor 2hafta daha zamani var dogmazsa ovakittede once sanci serumu sonra olmazsa sezeryan yapilcak diyo amagunde bir yada iki tane sanci oluyo tamam gelicek diyorum sonnra geciyo sanci bende durum boyle

ah ahhhh bende dort gozle bekliyorum ama gelmiyo bende bekliyorum doktor 2hafta daha zamani var dogmazsa ovakittede once sanci serumu sonra olmazsa sezeryan yapilcak diyo amagunde bir yada iki tane sanci oluyo tamam gelicek diyorum sonnra geciyo sanci bende durum boyle

hayırlısı cnm inşallah sancın gelır sezeryana gerek kalmaz bır solukla dogur cnm

çok şükür toparlamışsın,iyi..
O kan akımı hemen düzene giren bişey.o yüzden senin iyi olman onuda etkiler. Ne stresiymiş o öyle.rahat ol,sol yanına yatmaya çalış hep.ilaçla beraber çabuk toparlarsın..

doktor zaten o dooplerin üzerinde çok durmadı sınırda dedi coraspine devam dedi ben kızımı çokk seviyomm teyzesiii annelikk duygusu beni aldı götürdü başka diyarlara eskiden bir çocuğum olsa sevebilirmiyim diyodumm ama şimdiii onun her hareketini seviyorumm kızımıı çokkk seviyorummmm anasının kuzusu ooo tabi sizinkilerde öyle ama benimki daha tatlıı :63::63::63::63::63::63: şaka şaka sizinkilerde öyleee inşallah hayıslısyla doğruusruzz uzun ömürlü olsun lar sıhatli olsunlarr

canım sen bekle pelin çoktan büyütü bebişide çeyizini bile hazırlamay başlamışşş şaka ediyomm kız benim kaynanamda küçük görümcemi 9 ay 9 gün beklemiş öyle gelmiş zilli demekki yeri rahattt

canım sen bekle pelin çoktan büyütü bebişide çeyizini bile hazırlamay başlamışşş şaka ediyomm kız benim kaynanamda küçük görümcemi 9 ay 9 gün beklemiş öyle gelmiş zilli demekki yeri rahattt

sormaya pelin kocaman yapti bende daha tik yok yeri rahat herhalde hani kiz bebek erken dogardiya

slm kızlar ben test yaptım 2 çizgi silik çıktı adetime 10 gün varrrr anlamdımm ki bilen varsa yorumlayınnn

nasilsin asmin bende fena durumdayim dunden beri migrenim tuttu gecmiyo aksamda doktor kontrolum var bakalim nediycek gunum bitti ama hala bekliyoruum ben bende cok sistim ama biraz azaldi songunlerde ve 79a cikmistim simdi 77ye indim canim
canım benim çok çektin bu migrenden,geçmiş olsun.şimdi okudum nettende ilk doğumlar ya tam haftasında bazende 42.haftaya kadarda sürebilirmiş.Allah yardım etsin hepimize.
bende 1 hafta falan kaşıntıyla uğraştım,çok kötüydü.bütün vücudum yara içinde kaldı. çok şükür daha iyiyim şimdi.ama şişlik fena.papuçlarım patladı şişten.bazen gözlerimi bile hissedemiyorum:1: neyseki yolun sonuna yaklaştık.can sağlığı ne diyelim..

bide ismimiz yok henüz teyzoşları. eşim simay olsun diyo, ben de benay diyorum..

slm kızlar ben test yaptım 2 çizgi silik çıktı adetime 10 gün varrrr anlamdımm ki bilen varsa yorumlayınnn

slm eda. aşılama olmuşsun sanırım.ilaçların öyle bi etkisi varmı bilmiyorum ama , başka bi değişiklik varmı peki.

canım benim çok çektin bu migrenden,geçmiş olsun.şimdi okudum nettende ilk doğumlar ya tam haftasında bazende 42.haftaya kadarda sürebilirmiş.Allah yardım etsin hepimize.
bende 1 hafta falan kaşıntıyla uğraştım,çok kötüydü.bütün vücudum yara içinde kaldı. çok şükür daha iyiyim şimdi.ama şişlik fena.papuçlarım patladı şişten.bazen gözlerimi bile hissedemiyorum:1: neyseki yolun sonuna yaklaştık.can sağlığı ne diyelim..

bide ismimiz yok henüz teyzoşları. eşim simay olsun diyo, ben de benay diyorum..

sorma canim ya dogum acisina raziyim diyorum sende baya sismissin canim tuzdan uzakdurmaya calis benimde ayaklarim cok sisti ayakkabi almaya gittim normalde 37giyiyorum 39olmadi moralim bozuldu tabi ama doguralim hayirlisiyla gecicek bugunler

slm eda. aşılama olmuşsun sanırım.ilaçların öyle bi etkisi varmı bilmiyorum ama , başka bi değişiklik varmı peki.

kasıklarım agrıyor hiç durmaksızın regli olacak gibi ben geçen hafta pazartesi vuruldummm aşılama yapmadım kııııızzzz regliyede 10 gün varrrr

kızlar komşu ziyaretimiz bittti,bana müsade.
bi yerlere gittikçe yazarım sizlere.
herkese çok selam,öpüyorum hepinizi.
sağlıklı doğumlar diliyorum bekleyen arkadaşlarıma. bende inşallah en kısa zamanda haber vericem size...

canim isimlerin manalari ne benim esimde hala diyo ece tamamda zümra olmasami diye bende yok zümrada olcak diyorum bide banane her acisini ben cekiyorum ismide ben koycam diyorum:9::9:

Back
X