canım ablamın eltisinin bebişi...çok tatlıdır yaaaa....eline aldın mı bırakasın gelmiyo..şimdi biraz büyüdü tabi....rabbim bizede nasip etsin inş..
inşallah cnm apek sen hangı şehirdesın okadar soguk ben oraya gelem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ablamın eltisinin bebişi...çok tatlıdır yaaaa....eline aldın mı bırakasın gelmiyo..şimdi biraz büyüdü tabi....rabbim bizede nasip etsin inş..
şanslısın bence şuan sıcak hiç çekilmiyo..
salonda klimayı açıyorum yatak odasında uyuyorum yoksa imkan ihtimal yok..
dışarı hele hiç çıkılmaz..
şuan sen bayburtta mısın?
hamişler için serinhavanın serin olması iyi de benim için öyle değil.....daha yeni yaz gelmişti biraz güneş görseydim..evet 5 gün oldu bayburta taşınalı...
inşallah cnm apek sen hangı şehirdesın okadar soguk ben oraya gelem![]()
olsun canım yakında işine yarar inşallah..hayırlısı olsun, yeni şehirde mutluluklar.
inş...canım inş.....burda da 3 ay en fazla 4 ay kalıcaz malesef....burdan sonra başka diyarlar....bebişin iyi di mi?*
göçebe hayatı yani..hayırlısı olsun eşinle berabersin ya yeter sana.bide bebiş gelir yakında.değme keyfine..
bebiş iyi teyzesi beni tekmelemekle meşgul, şükür rabbime..darısı isteyen herkese..
bakalım ne zamn yerleşik hayata geçicez:))) evet canım eşim yanımda olsun her zamn böyle mutlu huzurlu olalım da varsın gezelim...iyi taraflarını görmeye çalışıyorum..yeni yerler yeni insanlar tanıyorum...bide hayatımıza bebiş gelse her şey tamm olacak inş..canım...
oyy oyy oyy büyümüşte tekme de atarmış...sevsin onu teyzesi.....isim düşündün mü bebişine??
hala isim düşünmedik çok zor bişey tatilden geliim de o konuya yoğunlaşcam
bebikim bana müsade ...biraz işlerim var...görüşürüz...
selam aslınaber? okuyorum yazdıklarınızı arada...
brc hamiş olmana çok sevindim ne güzel topik gebe kaynıyo
ecrin canım Allah tez zamanda hayırlısıyla inşallah bebeğine kavuşturur...
ben de bugün dr gittim 2li ve 3lü test sonuçlarıma baktı hepsi güzel dedi...oğluşum da iyiymiş maşaallahben daha hareketlerini net olarak hissetmiyorum dedim dr da 24. haftada hissedersin dedi... yani şimdilik az hissediyordum takılmıcam ve saymıcam artık...
iyi geceler kizlar benimde biraz sancim var bekliyorum bakalim yine yalancimi diye son 10gundur boyle oluyo nerdeyse tamam simdi gercek sanci basladi diyorum devami gelmiyo busefer devam edicekmi acaba dua edin kizlar kolay dogum olsun insaallah
iyi geceler kizlar benimde biraz sancim var bekliyorum bakalim yine yalancimi diye son 10gundur boyle oluyo nerdeyse tamam simdi gercek sanci basladi diyorum devami gelmiyo busefer devam edicekmi acaba dua edin kizlar kolay dogum olsun insaallah
ayy noldu acaba hastaneye falan mı gitti ki çıkmış forumdan![]()
![]()
uzanıyordur belki