Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

geçen gün ben de uykudan uyandım sabah karnımda garip bi sancı vardı. aklıma gelen ilk şey ''acaba normal doğum istemekten vaz mı geçsem sancı böyle bişey mi ki'' oldu :D
Allah kolaylık versin valla hepimize

senin ne kadarlık oldu? benim sancılarım başlamadı henüz zaten erken ama çok zordur eminim..
bazen bebek alta doğru tekmeliyo, sanki çıkcak sanıyorum :83:
allah hepimize yardım etsin.

selam cnm..iyiyim hava çok bunaltıcı.uykumun gelmesini bekliyorum..
sen nasılsın? gebelik nasıl gidiyor?

Tesekkür ederim canim iyiyiz bizde burda yagmur var ya kis geldi sanki sizde bunaliyosunuz valla:1::1:

bebislerde iyi kontrole gittik iste hersey yolunda dedi bi kizcem bi oglusum olacak insallah kizim daha agirmis doktor öyle söyle alti ayi devirdik artik haftaya seker testine gitcez canim insalah oda iyi cikar senin bebis nasil cinsiyeti bellimi?

Tesekkür ederim canim iyiyiz bizde burda yagmur var ya kis geldi sanki sizde bunaliyosunuz valla:1::1:

bebislerde iyi kontrole gittik iste hersey yolunda dedi bi kizcem bi oglusum olacak insallah kizim daha agirmis doktor öyle söyle alti ayi devirdik artik haftaya seker testine gitcez canim insalah oda iyi cikar senin bebis nasil cinsiyeti bellimi?

maşallah canım ne kadar şanslısın, bi anda iki evladın olcak, rabbim yardımcın olsun.. :nazar:
inş. testlerin iyi çıkar...

benim bebiş kız :nazar:durumumuz iyi şükür, 21.haftadayız bizde
inş. böyle devam eder, fazla sıkıntımız yok :nazar:

maşallah canım ne kadar şanslısın, bi anda iki evladın olcak, rabbim yardımcın olsun.. :nazar:
inş. testlerin iyi çıkar...

benim bebiş kız :nazar:durumumuz iyi şükür, 21.haftadayız bizde
inş. böyle devam eder, fazla sıkıntımız yok :nazar:

Tesekkür ederim canim Rabbim ol deyince oluyor iste o kadar zorladinizki beni zamaninda gördünmü ikizlerim geldi sayenizde:9::9::9:
masallah prensese ne güzel büyümüs annesi insallah böyle devam eder canim sagikla kucagimiza aliriz sagliklari önemli canim benim icin isim düsündünmü biz koyduk diyebilirim kizimin adi narin oglumun adi yusuf can olacak ALLAH izin verirse esimin adida yusuf o kadar istekliki bisey demedim bende:1:

Son düzenleme:
Tesekkür ederim canim Rabbim ol deyince oluyor iste o kadar zorladinizki beni zamaninda gördünmü ikizlerim geldi sayenizde:9::9::9:
masallah prensese ne güzel büyümüs annesi insallah böyle devam eder canim sagikla kucagimiza aliriz sagliklari önemli canim benim icin isim düsündünmü biz koyduk diyebilirim kizimin adi narin oglumun adi yusuf can olacak ALLAH izin verirse esimin adida yusuf o kadar istekliki bisey demedim bende:1:

evet sana azmı dil dökmüştük, demekki kısmetinde varmış..
bebişlerin ismi güzeli, inş. sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar..
ben kız isimlerinde kararsızım bi isteğim yok, kızıma laik bi isim bulamadım :1:
eşim karar versin ona ben onaylarım...

evet sana azmı dil dökmüştük, demekki kısmetinde varmış..
bebişlerin ismi güzeli, inş. sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar..
ben kız isimlerinde kararsızım bi isteğim yok, kızıma laik bi isim bulamadım :1:
eşim karar versin ona ben onaylarım...

Dogru nasipten öte gecilmiyor canim insallah hepimizinki önce hayirli olsunlar sende ben gibisin esim istiyor ben okeyliyorum hareket ediyordur artik kizcen demi:nazar::emir_bebek:

benim bile bazen canım acıyo seni hiç düşünemiyorum :1::nazar:

Olsun ya deger vallahi cok hosuma gidiyor hareketleri saglik olsun canim yerleri dar benimkilerin ne yapsinlar bebislerim
neyse canim ben cikiyorum belim agriyor sonra görüsmek üzere kendine ve bebise iyi bak görüsürz hayirli geceler

Olsun ya deger vallahi cok hosuma gidiyor hareketleri saglik olsun canim yerleri dar benimkilerin ne yapsinlar bebislerim
neyse canim ben cikiyorum belim agriyor sonra görüsmek üzere kendine ve bebise iyi bak görüsürz hayirli geceler

size de iyi geceler bebişlerle, görüşürüz :3:

iyi geceler kizlar benimde biraz sancim var bekliyorum bakalim yine yalancimi diye son 10gundur boyle oluyo nerdeyse tamam simdi gercek sanci basladi diyorum devami gelmiyo busefer devam edicekmi acaba dua edin kizlar kolay dogum olsun insaallah

Ecrin kuzum benim Allah'ın Merhametine ve Rahmetine emanet ol... zor ama hepsi geçiyo sonrada vay bee ben ne güçlü insanmışım diye kendine güven geliyo buda anne olmanın güzelliği güçlü olduğunu hissediyor ve gerçekten güçleniyorsun... ama o sancılar günahlarından bir bir arındırıyo doğumdan sonra hafiflersin bol bol dua et o güzel anı değerlendir....

geçen gün ben de uykudan uyandım sabah karnımda garip bi sancı vardı. aklıma gelen ilk şey ''acaba normal doğum istemekten vaz mı geçsem sancı böyle bişey mi ki'' oldu :D
Allah kolaylık versin valla hepimize

Allah hayırla kurtarsın tamamına erdirsin....

senin ne kadarlık oldu? benim sancılarım başlamadı henüz zaten erken ama çok zordur eminim..
bazen bebek alta doğru tekmeliyo, sanki çıkcak sanıyorum :83:
allah hepimize yardım etsin.

bebikim nerelerdesin... kuzumuz nasıl... sen nasılsın... herşey yolunda mı...

kızlarr günaydınn benim bu güna bazı testlerim vardı hastanede birde şeker yüklememm açtımm o şekeri içince bana bişey oldu soğuk soğuk terledimm çok fena oldum şimdi iyyim yemek yiyince kendime geldim.

günaydın kızlar esracım şeker yuklemesı ıcın erkekn degılmı 24haftadan sonra yapıyolarmıs

canım benimkini aile hekimliği istedi doktoruma sordur yaptır dedi ama elim ayağıma karıoştı resmen çook kötü oldum açlıktan heralde kolumun feri yok ne diyecem sana bebeişinin hareketlerini kuvetli hisetiyonmu

canım benimkini aile hekimliği istedi doktoruma sordur yaptır dedi ama elim ayağıma karıoştı resmen çook kötü oldum açlıktan heralde kolumun feri yok ne diyecem sana bebeişinin hareketlerini kuvetli hisetiyonmu

evt cnm dun gece sabah bayagı hıssettım pes pese vuruyosaglık ocagı şeker yüklemesı yapıyomuymus ooooo ne guzel bende yaptırırım

evt cnm dun gece sabah bayagı hıssettım pes pese vuruyosaglık ocagı şeker yüklemesı yapıyomuymus ooooo ne guzel bende yaptırırım

canımm seni hastaneye yönlendiriyor öğleden sonra test sonuçlarımı alıp aile merkezine gidecem bebşimin kalp atışlarını dinleyez-cez belki aşı da yaparlarr

canımm seni hastaneye yönlendiriyor öğleden sonra test sonuçlarımı alıp aile merkezine gidecem bebşimin kalp atışlarını dinleyez-cez belki aşı da yaparlarr

anladım cnm ben kalp atışlarını dınlemek ıcın hıc gıtmıyorum saglık ocagına ne bılım hareket edınce gerek varmı

Back
X