Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Selam kızlar..
Sabah detaylı ult. 2.seans vardı; bebeğin kalp atışları sayıldı,başka bişilere daha baktı; normal herşey dedi..
Sonrada vajinal muayene ile serviks uzunluğu ölçüldü,sonuç normal, erken doğum ya düşük gibi bi tehlikemiz yok şimdilik..
Şükürler olsun, içimiz rahat bi şekilde tatile çıkıyoruz, hazırlandım..4-5 gibi çıkıcaz...inş. tatilde de sorun olmaz ve bomba gibi döneriz..
8 Ağustosta eve dönüş..Görüşmek üzere kendinize ve topiğime iyi bakın..

maşşallah sana ve bebişine bol bol eglen tatilin tadını çıkar cnm bizim yerimizede

baya iyi çıkmışşşş hakketten gülüyorr belki kızımı verebilirim ama okuyupp adam olacakkkk yazdığımı okudunmu sen benimm

vatana mıllete anasına babasına hayırlı evlat olsun okusun adam olsun bız elımızden gelenı yaparız okudum cnm bende hıssedıyorum ara ara vuruyo genelde hafıfı ama ben kafama takmıyorum sende rahat ol esra teyzesı oglum nekadar güler yüzlü dimi:1::1::1:

arkadaşlar bende aranıza yeni katılım 4 senelik evliyim ama malesef bebek yok 2sene tedavi gördüm 1 senedirde tedaviye ara verdik allahım inşaallah isteyen herkeze verir moralim cok mozuk artık konu acılacak diye bir yerlerede gitmek istemiyorum tedaviyede maddiyat yüzünden ara verdik zaten

vatana mıllete anasına babasına hayırlı evlat olsun okusun adam olsun bız elımızden gelenı yaparız okudum cnm bende hıssedıyorum ara ara vuruyo genelde hafıfı ama ben kafama takmıyorum sende rahat ol esra teyzesı oglum nekadar güler yüzlü dimi:1::1::1:

öyle benimm damatımmm çokk güler yüzlüüüü canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ya önceden iyi vuyruyodu gibime geliyor oynuyor arada ama ben net tekme bekliyoıurm

arkadaşlar bende aranıza yeni katılım 4 senelik evliyim ama malesef bebek yok 2sene tedavi gördüm 1 senedirde tedaviye ara verdik allahım inşaallah isteyen herkeze verir moralim cok mozuk artık konu acılacak diye bir yerlerede gitmek istemiyorum tedaviyede maddiyat yüzünden ara verdik zaten

cnm benım moralını bozma hepımız bu zorlu yolculuktan gectık ve ha gecmeye calısan arkadaslarımız var bır bırımıze destek oluyoruz tedavı aşaman nereye kadar anlatırmısın bırde yaş kaç

öyle benimm damatımmm çokk güler yüzlüüüü canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ya önceden iyi vuyruyodu gibime geliyor oynuyor arada ama ben net tekme bekliyoıurm

sana kızın oyle bır tekme atsınkı canını acıtsın rahat bırak gelınımı aaaaaaaaaaa kıbarcık ooo narin yavrum benım

merhabalar;

bende 6 aydır bebek istiyorum eşimle maalesef bu tarihe kadar hep ovulasyon yana yumurtlama zamanlrını tahmin ettiğim dönemde dikkat ettik en son ovulasyon testi aldım tahmin ettiğim 17.günümde çift çizgi çıktı denedik ama regl olacağim ve çok üzgünümadet belirtilerim başladı ne yapmayalım şaşırdım doktora gitmek için erkenmi gitmek de beni çok korkutuyo açıkcası bir sürü sorun çıkartıolar insanın morali daha bozuluyo.ama bende kist gibi herhangi bir şey yok onu biliyorum.akıl fikir verin arkadaşlar moralim çok bozuk..

selam kızlar hayırlı cumalar.nasılsınız?
bebikim nasıl gidiyo hamilelik.herşey yolunda dimi.

kızlar herkese selam erkek geliyo erkek öğrendik bugün cinsiyetini herşey yolundaymış şimdi annemdeyim
hepinizi öpüyorum sizlerde ne var ne yok herkes iyimi

merhabalar;

bende 6 aydır bebek istiyorum eşimle maalesef bu tarihe kadar hep ovulasyon yana yumurtlama zamanlrını tahmin ettiğim dönemde dikkat ettik en son ovulasyon testi aldım tahmin ettiğim 17.günümde çift çizgi çıktı denedik ama regl olacağim ve çok üzgünümadet belirtilerim başladı ne yapmayalım şaşırdım doktora gitmek için erkenmi gitmek de beni çok korkutuyo açıkcası bir sürü sorun çıkartıolar insanın morali daha bozuluyo.ama bende kist gibi herhangi bir şey yok onu biliyorum.akıl fikir verin arkadaşlar moralim çok bozuk..

merhaba..adet belirtin var diye üzülme bazen yanıltıcı olabiliyor..
kan verirsen kesin sonucu öğrenir ona göre hareket edersin..
inş. sonuç pozitiftir.

merhabalar;

moral çok önemlı öncelıkle stres yapma inşallah hamişsindir
kızlar herkese selam erkek geliyo erkek öğrendik bugün cinsiyetini herşey yolundaymış şimdi annemdeyim
hepinizi öpüyorum sizlerde ne var ne yok herkes iyimi

topıkte 3 erkek oluyo yasasın ogluşum yalnız kalmadı tebrıkler cnm

selam canım nerelerdesin sen?
iyi gidiyor şükür, 1-2 saate yola çıkcaz..tatile gidiyorum.

buralardayım canım ben.maşallahh sonuna kadar iyi gitsin inşallah.ohh tatilin tadını çıkar canım.ama sıcaklara dikkat et.allah yardımcın olsun.senin cinsiyet bellimi?:nazar:
sevecen tebrik ederim oğluşun oluyormuş.:nazar:sağlıkla kucağına alman dileklerimle.

Back
X