Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buralardayım canım ben.maşallahh sonuna kadar iyi gitsin inşallah.ohh tatilin tadını çıkar canım.ama sıcaklara dikkat et.allah yardımcın olsun.senin cinsiyet bellimi?
sevecen tebrik ederim oğluşun oluyormuş.sağlıkla kucağına alman dileklerimle.
herkese çok teşekkürler kızlar
ben çıkıorum bebikim iyi tatiller
kızlarrrrrrrrrrr ben geldim diyorum ay kimse farkına varmamış yazdığımın...
canım resım koymayı bılmıyorum ozelden sen bana maılını wer maılıne atayım ...walla canım bebıs cok yormuyo karnı tok oldughu ıcın aglamıyo gece 3 4 kere uyanıyoruz karnını doyurupo altını temızleyıp tekrar yatıyorum ılk gunler cok zordu bebısı kaybetme korkusu sarmıstı benı kılosu dustugu ıcın cok korktum ama sımdı sukur ıyıyız ıns sızde kucagınıza alırsınız bebıslerınızı gorusmek uzre hoscakalıon
hoşgeldin canım...gözüm aradı valla yokluğunda....görüşürüz...
pelicim tebriklerimi iletmiştim canım.....belkide görmedin..ben yineleyeyim o zamn:)
uzun bi bekleyişten sonra bebişini kucağına aldın çok tebrik ederim canımAllah analı babalı büyütsün tadınızı hiç bozmasın inş...bizim yerimize de o minicik el ve ayaklarından öpüver canım....
slm kızlar nasılsınız umut sarıbeybı apek
selam aslı iyiyiz sen nasılsın? herkes ne güzel tatile gitmiş ben kaldım burdaaahava da sıcak çıkamıyorum da...
dark palin ne güzel kavuşmuşlar bebişlerine darısı bize...
bugün 19+1 olduk şükürüç gün önce dr herşey güzel 279gr demişti. senin ki kaç gr olmuş?
sağol canım, bebiş kız :78:darısı isteyen herkese
selam apekbugün adet günün yanlış hatırlamıyorsam????????????ne var ne yok inşaallah hamişsindir...
![]()
slm kızlar nasılsınız umut sarıbeybı apek
kizlar ben geldim allaha sukur bebegimi dogurdum ve simdi evdeyiz persembe aksam 19 47 dunyaya geldi kuzum simdi uyuttum size haber vereyim dedim rabbim herkese saglikla kavusmanizi nasip etsin bebeklerinize isteyen herkesede nasip etsin
kizlar bebegim cok zor geldi hersey yapildi ve enson vakum uygulandi allaha sukur bisorun yok rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin ben malesef butun zorluklarini gordum ve baya bisure cektikten sonra epidural anestezide yapildi obile yetmedi malesef vakit bulunca dogumu yazarim size kendinize meleklerinize iyi bakin
Gesundheitszentren - Babygalerie Schramberg
melegim kizlar resmini koymaya calistim olduysa tabi hastanedeki resmi
buarada 3150gr ve 52santim dogdu
maşallahh maşallahh alllahım nazarlardan saklasın yüzü gibi bahtıda güzel olsun inşallah.
![]()
amin canim insaallah
kizlar ben geldim allaha sukur bebegimi dogurdum ve simdi evdeyiz persembe aksam 19 47 dunyaya geldi kuzum simdi uyuttum size haber vereyim dedim rabbim herkese saglikla kavusmanizi nasip etsin bebeklerinize isteyen herkesede nasip etsin
kizlar bebegim cok zor geldi hersey yapildi ve enson vakum uygulandi allaha sukur bisorun yok rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin ben malesef butun zorluklarini gordum ve baya bisure cektikten sonra epidural anestezide yapildi obile yetmedi malesef vakit bulunca dogumu yazarim size kendinize meleklerinize iyi bakin
Gesundheitszentren - Babygalerie Schramberg
melegim kizlar resmini koymaya calistim olduysa tabi hastanedeki resmi
buarada 3150gr ve 52santim dogdu