Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

herkese merhabaa nasılsınız?

umarım herkes iyidir...
ben pazar günü bi kaza atlattım..blender la parmağımı kesmeyi başardım..
ucuz atlattım parmağım da kopabilirdi ama şükür ki derik kesikle atlattım..
onun için gelemiyodum nete durumlar nasıl? gelişmeler varmı?

cnm işin hayırlı olsun hangı kurumda başlıyosun ayrıca bıze yaz emrak edıyorum nasılsın dıye işinle bırlıkte bebişinde gelır ınsallah cnm

cnm senı cok ıyı anlıyorum bekleyış çok kötü ama sabretmekten başka çaremız yok hayırlısı dıyelım rabbım tez zamanda nasıp etsın

amin canım sağolasın benim gibi bekleyen herkese inşallah.Bu arada hala adet olmadım.Beklenen gün 6 sıydı.Ama olacak belli karnım ağrıyor ara ara sancı giriyor.Hayırlısı...

umarım herkes iyidir...

Geçmiş olsun canım.Büyük kaza atlatmışsın.Bi şükür namazı kıl bence sdaka falan ver. Tez zamanda iyileşirsin inş. canım.

umarım herkes iyidir...

geçmiş olsun canım. verilmiş sadakan varmış.sanırım bi gelişme yok topikte:49:

herkese günaydın.... nasılsınız arkadaşlar??? bendeki durumlar aynı..

8 Ağustos'ta evlilik yıl dönümümdü... Benim kırmızılar tam da o gün geldi. 14 de gelmesi gereken.. Artık çokk sıkıldım yaaa... O gün bütün olumsuzlukları yaşadım. Allah beterinden saklasın..
Herkes iyi demi???

hoşgeldin canım umarım iyi geçmiştir bebişin nasıl
bende izne çıktım ama tatile gidemiyoruz eşimin izni yok
genede evde olmakta güzel hele bu sıcaklarda
bizde oğlumla büyüyoruz herşey yolunda şimdilik hep öle gider inşallah
ama hala günde 1 kez olsun kusuyorum bulantım bitemedi gitti:44:
öpüyorum canım bende ara ara girdim topiğe ama yazmadım
asmincim doğurdu sanırım inşallah iyilerdir
sağol canım çok güzel geçti tatilim doyamadım ama gelmek zorundaydım kontrol ve eşimin işi için...
tatil yaradı galiba bana 2 haftada 5 kilo aldım, çok şiştim..

umarım herkes iyidir...
geçmiş olsun canım..

bebikkkk hoşgeldinnnn:24::24::24:
hoşbulduk canım, neler yaptın, nasıl gidiyor anlatırsın gelince..

8 Ağustos'ta evlilik yıl dönümümdü... Benim kırmızılar tam da o gün geldi. 14 de gelmesi gereken.. Artık çokk sıkıldım yaaa... O gün bütün olumsuzlukları yaşadım. Allah beterinden saklasın..
Herkes iyi demi???

merhaba canım..bende yeni geldim topiğe , kimseler pek yok iyilerdir heralde..

Herkes iyi demi???

Canım herkes bildiğin gibi hiçbir gelişme yok. Pariste bir gece çiftler çizgiyi gördüm yazmış.Gerisi gelmedi.

6 sında kırmızının gelmesi gerekiyordu. Karnıma sancılar giriyor arada olacakmışım gibi ama gelen giden yok . Ha oldum ha olacağım diye test de yapmadım. Olacaksam hemen olayım da bitsin bu işkence.

bebik hoşgeldin..:71:

vahşihatun nasılsın:16:

Mattiş :3: hoşgeldin.Nasıl olayım buhranlardayım. Kendimi yemeğe verdim :))) Bebikim 5 kilo almış. Hasıl olsa hamileler yesin ya nasıl olsa karınları hep şiş :1: Dün sarma yaptım, patlıcanlı içli çörek yaptım.Tam 4 tane yedim çatlıycaktım nerdeyse sahura biey yiyemedim.Evde yalnızım bende senin gibi. Eve bir geldi toz toprak içinde.Temizlik bitti şükür.Sen ne yapıyorsun ?

Mattiş :3: hoşgeldin.Nasıl olayım buhranlardayım. Kendimi yemeğe verdim :))) Bebikim 5 kilo almış. Hasıl olsa hamileler yesin ya nasıl olsa karınları hep şiş :1: Dün sarma yaptım, patlıcanlı içli çörek yaptım.Tam 4 tane yedim çatlıycaktım nerdeyse sahura biey yiyemedim.Evde yalnızım bende senin gibi. Eve bir geldi toz toprak içinde.Temizlik bitti şükür.Sen ne yapıyorsun ?

ben de regl olmayı başardım çok şükür gecikmeli de olsa..
hazır oruç değilken cam sileyim diyorum üşeniyorum :D
tatil de bitiyo zaten:14:

tatlı yiyorum ben de sürekli.. olur öyle regl olcaksın ya ondandır..tez zamanda gelsin inş bişey yoksa..

Son düzenleme:
Hamile arkadaşlara birşey sorcam !
Mide bulantısı karın ağrısı ile birlikte mi oluyor yoksa sadece mide mi bulanıyor? Benim karnımın ağrısı mideme vuruyor midemi bulandırıyor sanki.

Dinleriz niye dinlemeyelim anlat bakalım

şimdii temmuz 15 de adet oldum 14 aydır evliyim 14 aydır hiç korunmadık ama stres ve evliliğimizin bazı sorunları bunu etkiledi tabiki boşanmanın eşiğine falan geldim ocaktan beri sorun kalmadı ve 3-4 ay önce hadi artık bebişimizde olsun dedik ve ben muayeneye gittim sorun olmadıgını söledi doktorum folıc asit verdi kullanmadım ilk cünkü hap kullanmayı seven biri deilim unutuyorum sürekli neyse 3-4 aydan beri deniyoruz tık yok bi de üstümde herkesin baskısı hadi artıkk diee he hoşş evet bende istiyorum hayırlısını amaa her ay hüsrana ugruyorum ama bu ay daha bi farklı şeyler yasıyorum vücudumda gögüs ucuma dogru mavi damarlar görüyorum daha önce bu kadar dikkat etmemiştimm normalmidir bilmiyorum karnımdan kasıklarıma dogru bi kasılma hissediyorum ara ara sag bacagımaa özelliklede dün böle batmalar oldu kendimi cok yorgun hissediyorum sürekli uyku hali gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum ara ara ateş basmalarr 3-4 gün önce idrardan sonra kireç gibi tortu akıntı ertesi gün uzayan beyaz bi akıntı hemen hemen her gün iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum ve az öncede lavaboda bembeyaz yumurta akı gibi akıntı geldii ilk hamileliğim olcagı için hiç bi bilgim yok bunlar sizce belirti olabilirmii şimdiden teşekkürler yardımlarınız için

ben de regl olmayı başardım çok şükür gecikmeli de olsa..
hazır oruç değilken cam sileyim diyorum üşeniyorum :D
tatil de bitiyo zaten:14:

tatlı yiyorum ben de sürekli.. olur öyle regl olcaksın ya ondandır..tez zamanda gelsin inş bişey yoksa..

Tatlı dedin de canım tatlı istedi.Ne iştah var mübarek.Olmuş kurtulmuşsun o gerginliği bilirsin olacakmıyım olmuycakmıyım durumları.
Sen büyük şehirdesin vakit geçirecek yer çooook.Bi alışveriş merkezini gezsen kafadan 2 saat. Ben köy gibi bir yerdeyim çarşı pazar yok heryer toz toprak.Kendimi bi an küçük emrah gibi hissetim.:1: Yakında şehre geliyorum inşallah. 15 inde doktor randevum var.

Back
X