- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Hamile arkadaşlara birşey sorcam !
Mide bulantısı karın ağrısı ile birlikte mi oluyor yoksa sadece mide mi bulanıyor? Benim karnımın ağrısı mideme vuruyor midemi bulandırıyor sanki.
hamilelikteki mide bulantısı direk midede oluyo canım, iştahın kapanıyo fln..
ama adet ve gebelik belirtileri çok benzer eğer kafanda soru varsa test yaptır..
herşey olabilir hiç belli olmuyoo
bu söylediklerin belirtiye benziyo evetşimdii temmuz 15 de adet oldum 14 aydır evliyim 14 aydır hiç korunmadık ama stres ve evliliğimizin bazı sorunları bunu etkiledi tabiki boşanmanın eşiğine falan geldim ocaktan beri sorun kalmadı ve 3-4 ay önce hadi artık bebişimizde olsun dedik ve ben muayeneye gittim sorun olmadıgını söledi doktorum folıc asit verdi kullanmadım ilk cünkü hap kullanmayı seven biri deilim unutuyorum sürekli neyse 3-4 aydan beri deniyoruz tık yok bi de üstümde herkesin baskısı hadi artıkk diee he hoşş evet bende istiyorum hayırlısını amaa her ay hüsrana ugruyorum ama bu ay daha bi farklı şeyler yasıyorum vücudumda gögüs ucuma dogru mavi damarlar görüyorum daha önce bu kadar dikkat etmemiştimm normalmidir bilmiyorum karnımdan kasıklarıma dogru bi kasılma hissediyorum ara ara sag bacagımaa özelliklede dün böle batmalar oldu kendimi cok yorgun hissediyorum sürekli uyku hali gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum ara ara ateş basmalarr 3-4 gün önce idrardan sonra kireç gibi tortu akıntı ertesi gün uzayan beyaz bi akıntı hemen hemen her gün iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum ve az öncede lavaboda bembeyaz yumurta akı gibi akıntı geldii ilk hamileliğim olcagı için hiç bi bilgim yok bunlar sizce belirti olabilirmii şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
adet döngün ne kadar sürüyo?
eğer 28-30 sürüyosa erken daha. kan testi kesin cvp verir sanırım sana
bence bekle 4-5 gün kadar.. kendine de dikkat et bu arada hamileymişsin gibi