Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

:27: ey topik ahalisi :D ben geldim... tatilimizi yaptı8k geldik cok yorulduk :D

gebiş degilim :D sonra istanbuldan taşınıııyoooooozzzzz :52::27::21::64::66::62:
fethiye- göcek'li olacagız evi topluyorum :D zor olacak ama başarıcam hehehehehehe :D

yeni gelişmeleri yazın :D öööppppttüüüümmmmmmmmm

:27: ey topik ahalisi :D ben geldim... tatilimizi yaptı8k geldik cok yorulduk :D

gebiş degilim :D sonra istanbuldan taşınıııyoooooozzzzz :52::27::21::64::66::62:
fethiye- göcek'li olacagız evi topluyorum :D zor olacak ama başarıcam hehehehehehe :D

hoşgeldin champ, herkes patır patır dökülüyo topiğe bende yeni geldim..
taşınıyoruz derken inşallah kayınodun gelmiyordur sizinleee

gelişme yok topikte.. asmin 3ünde sezeryan dedi ama haberleşen çıkmadı onla, sağlıklıdırlar allahın izniyle

anam niye taşınıyosunuz :53: kaynana nolcak

Tusem bebek 1 hafta önce 3400 gr ağırlığında sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmiş :nazar:
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bi evlat olsun inşallah

canımmm sen bu hızlaa yeni evinde hamile kalırsınn

Tusem bebek 1 hafta önce 3400 gr ağırlığında sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmiş :nazar:

darısııı bizeee dün akşam kızım yemek yerken ve 1 saat sonrası resmennn çoştuuuuuu napıyorsaa içerde kazı çalışması mı yapıyor anlamadım bu gün sakin cumartesi randevum var şeker yüklemesi yapılavakkk inşallah herşey yolundadır. bebik kızına isim düşündünmü

darısııı bizeee dün akşam kızım yemek yerken ve 1 saat sonrası resmennn çoştuuuuuu napıyorsaa içerde kazı çalışması mı yapıyor anlamadım bu gün sakin cumartesi randevum var şeker yüklemesi yapılavakkk inşallah herşey yolundadır. bebik kızına isim düşündünmü

maşallah kızına oynuyordur tabi..benimde yarın şeker yüklemem var..
kızıma isime karar vermedik henüz.. siz düşündünüz mü?

maşallah kızına oynuyordur tabi..benimde yarın şeker yüklemem var..
kızıma isime karar vermedik henüz.. siz düşündünüz mü?

bizde karar veremedik ben babası versin istiyorumm ya ben kurandan koymak istiyorum yani karasızımmm zaten noarmamlde de her şeyde karasızımda sen ne ilacı kullanıyosunn bu aralar akıntım çokk külotum sürekli ıslakk senin kontrolün 1 ay oldumu bana olmadı gibi geliyor

Kızlaaaarebeikimrrrr sizi çokkkk özledimmm evimi taşıdım internetım yoktu şuan annemden yazıyorum nasılsınız?????bebikimm ,kevocan,bades,champp son havadisler neler:)):70:

bizde karar veremedik ben babası versin istiyorumm ya ben kurandan koymak istiyorum yani karasızımmm zaten noarmamlde de her şeyde karasızımda sen ne ilacı kullanıyosunn bu aralar akıntım çokk külotum sürekli ıslakk senin kontrolün 1 ay oldumu bana olmadı gibi geliyor

inş. güzel birer isim buluruz kızlarımıza...
elevit,coraspin kulanıyorum ben belki sonra demir hapı ama şuan ihtiaycım yokmuş.
benim akıntım yok fazla.
ayda 1 muayene 1 kontrole gidiyorum yani 2 haftada 1 oluyor.

masaallah canim rabbimanali babali buyutsun sizlerede kolay dogumlar nasip etsin
kizlar dogumlari nasil yapmayi dusunuyosunuz

inş. güzel birer isim buluruz kızlarımıza...
elevit,coraspin kulanıyorum ben belki sonra demir hapı ama şuan ihtiaycım yokmuş.
benim akıntım yok fazla.
ayda 1 muayene 1 kontrole gidiyorum yani 2 haftada 1 oluyor.

ben ayda bir muayane ve kontrol aynı dilmi 1 doktoramı gidiyon sen

evet 6 bitti 7 ye girdik.. ama söylerken 6 aylık hamileyim diyoruz..

ben 6 ayım biti 7 girdim diyorumm ecrinn hoşgeldinnn kız nasılll uyuyomuuu prensese sütün geliyormuu ben çok korkuyorum ya sütüm olmassa diye hiç süt gelecekmiş gibi hissetmiyorum kızımı emzirmek çok istiyorumm

Kızlaaaarebeikimrrrr sizi çokkkk özledimmm evimi taşıdım internetım yoktu şuan annemden yazıyorum nasılsınız?????bebikimm ,kevocan,bades,champp son havadisler neler:)):70:

Bebikim yazımı görmedin sanırım yada unuttunmu kız beniii???:43:

unuturmuyum seni hiç yazını yeni gördüm canım, hoşgeldin..
kevo geçen hafta doğurdu,
bades gebe zaten bilirsin arada geliyor topiğe
champ tatilden yeni geldi fethiye ye taşıncaklarmış
ben de 6.ayımdayım bildiğin gibi işte iyiyiz şükür

sen ne alemdesin napıyorsun?

Back
X