Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

dua et güzel anne inş ben ve tüm arkadaşlarımız a nasip olur

kolay gelsin sende son durum ne canım tedaviye devam ediyormusun:94:

Canım ben tedaviye hiç başlamadım ki doktora muayeneye gittim bir kere ameliyat dedi sonrada aşılama denencekti sanırım ama ben gidemedim doktora hala. Şehre taşınmayı bekliyorum.Küçük bir yerdeyim hastane bile yok. Şehre gitsem öyle bi günde bitmiyor.Bakcaz artık.

Canım ben tedaviye hiç başlamadım ki doktora muayeneye gittim bir kere ameliyat dedi sonrada aşılama denencekti sanırım ama ben gidemedim doktora hala. Şehre taşınmayı bekliyorum.Küçük bir yerdeyim hastane bile yok. Şehre gitsem öyle bi günde bitmiyor.Bakcaz artık.

hmmm anladım nereye gidiyorsunuz canım inş iyi doclarla karşılaşırsın

hmmm anladım nereye gidiyorsunuz canım inş iyi doclarla karşılaşırsın

esrahayalcim merhaba senide öncelikle tebrik ederim allahım sağlıklısıyla doğumunu nasib etsin,ceviz ve kuru incir yemeye çalış bol bol hiç korkma dün intte okudum stres yapmak tedirgin olmakta birçok şeyı engelliyormuş annede...

merhaba canımmm seninde hayırlıı olsunnn allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin tavsiyelerine uayacammm canımm asmin son dört yazmıştı nikinin altına nasılda çabuk geçtii zaman kız doğurdu acaba zayıfladımı hemen çok kilo almıştım diyodu bizimde 3 ayımız kaldııı allahım bu bir mucizee herkese nasip ett yarabbimmmm

cok gecmis olsun canim rabbim korumus daha buyuk bikazadan

sağol cnm benim tşk ederim..

:27: ey topik ahalisi :D ben geldim... tatilimizi yaptı8k geldik cok yorulduk :D

gebiş degilim :D sonra istanbuldan taşınıııyoooooozzzzz :52::27::21::64::66::62:
fethiye- göcek'li olacagız evi topluyorum :D zor olacak ama başarıcam hehehehehehe :D

yeni gelişmeleri yazın :D öööppppttüüüümmmmmmmmm

hg champ kayınodunu istanbulda bırakıyosunuzdur inş :)

Tusem bebek 1 hafta önce 3400 gr ağırlığında sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmiş :nazar:
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bi evlat olsun inşallah

maşallah diyelim darısı bizlere..

slm kızlar beni merak etmişsiniz ama hamile dgl malesef düşük yaşamış olabilirsin dedi doc ama oda belli dgl yani her ay gibi yeni bi sayfa açtım nasip dua edin vahşi sğl canım ilgin i,çin esrahayal canlarım bu arada hamiş olan varmıııı

apek nasıl bu arada sarı beybi nasıllar dogum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla sıhatleee:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm çok geçmiş olsun inş bi daha ki ay müjdeyi vereceksin...aşılamayı nerede yaptırcan?

merhaba hoşgeldin..
eğer tam yumurtan çatladığında ilişkiye girdiysen 15 gün sonra belli olur..
yumurtan çatladıktan 14-15 gün sonra adet olursun yada hamile olduğun anlaşılır.
ağrıların ve akıntın kesin bi bilgi vermez bize..
üstüne görme de hafif lekelenme olur adet gibi değildir.
sen bi test yaptır kesin emin olmak için inş. gebesindir.

adet günün gelmeden kanda çıkar ancak
o da adet gününe 3-4 gün kala fln
en iyisi gecikmeyi beklemek

teşekkür ediyorum
sabırsızlık işte

selam arkadaşlar.... beni ramazan baya çarptı sanırım...oruç tutamasamda eşimi sahura kaldırıp tekrar yatmak uyku dengemi bozdu ve nurtopu gibi uçuğum oldu:43:inşaallah bebişi etkilemez...bi de sürekli iftardan sonra geziyoruz giremedim bayadır topiğe...
maşaallah ESRASALİH hamileymiş benimle tanışmadan baya bir ara vermişti topiğe ama ben onu merak ediyordum..ne güzel ramazan bereketiyle gelmiş bebek:66::66::65::65:
asminadaya da hayırlı uğurlu olsun inşaallah biz de görürüz ogüzel günleri...
okuldan arkadaşlarda doğurmuşlar ama hep 37. haftada ama hepsi maşaallah sağlıklı.... ben normal doğum istiyorum ama nasipse tabi...
bebik maşallah senin de büyüdü bebiş 7. aya girdiniz... benim de bugün 5. ay bitti 6 ya girdim ve haftaya detaylı ultrasonum var inşaallah herşey yolundadır..bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım şükür:66::nazar:Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları inşaallah...
hepinizi öpüyorum kızlar:54::54::54::54::54:

Günaydın....
Kızlar sabahın köründe hastaneye geldim, şeker yüklemesi yapılcak.
teyzem burda çalışıyo onun odasında doktorun gelmesini bekliyorum..
inş. diyabet falan çıkmaz bi de diyet falan zor olur hamilelik, ama kısmet ne ise o olur tabi...
Hastane işinden sonra arkadaşıma geçicem sonra görüşürüz...

Günaydın....
Kızlar sabahın köründe hastaneye geldim, şeker yüklemesi yapılcak.
teyzem burda çalışıyo onun odasında doktorun gelmesini bekliyorum..
inş. diyabet falan çıkmaz bi de diyet falan zor olur hamilelik, ama kısmet ne ise o olur tabi...
Hastane işinden sonra arkadaşıma geçicem sonra görüşürüz...

günaydın canım:71::71: inşallah birşey çıkmaz üzme kendini :16:

günaydın canım erkencisin..
nasılsın? konuşamadık bayadır.

evet canım bakıyorum ama yazamıyorum fazla pc başında olamıyorum eşimin şark görevi çıktı daha tam yerleşemedim ramazanda gelince yavaş yavaş yapıyorum buraya alışamadık daha çok küçük ve gelişmemiş biryer eşim işe gidince bir bakıyım dedim.........bu arada aşılama yaptırdık tutmadı :(

evet canım bakıyorum ama yazamıyorum fazla pc başında olamıyorum eşimin şark görevi çıktı daha tam yerleşemedim ramazanda gelince yavaş yavaş yapıyorum buraya alışamadık daha çok küçük ve gelişmemiş biryer eşim işe gidince bir bakıyım dedim.........bu arada aşılama yaptırdık tutmadı :(

hayırlısı olsun canım inş. yakında kendiliğinden gelir bebiş...
nereye taşındınız?

hayırlısı olsun canım inş. yakında kendiliğinden gelir bebiş...
nereye taşındınız?

artvin canım ama istanbulu özledik burası çok farklı geldi bize burda iyi doktor bulmakda zor benim bulunduğum yerdeki doktorada iyi değil pek bişey söylemiyor bilgi vermiyor dediler oda tatildeymiş zaten gelince bakacam beğenmezsem rizeye gidecem sanırım iğneli yumurta geliştirici içinde rapor çıkaramıcam sanırım 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş:59:

Son düzenleme:
Günaydın Kızlarrrrr bebikkkkk hadi bakalım sana hayırlı sonuçlar diliyorum
Superisi sanada geçmiş geçmişte kaldı Aşılamayı unut geleceğe bak diyorum ve işimin başına dönüyorum güzel günler bizlerle olsun.Bu gün cuma son iş günüm ve herkese HAYIRLI CUMALARRRRRR

dün kistler sancı yapmış gittim doktor olmadığı için başka doktor baktı oda kadın doğumcu olmayınca ağrı kesici yazdı doktor gelince gelin dedi özel hastanede yok ama burdaki devlet hastanesi de yumurta takibi yapacak bir yer gibi değil sadece 1 doktoru var:59:

Back
X