Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Günaydın Kızlarrrrr bebikkkkk hadi bakalım sana hayırlı sonuçlar diliyorum
Superisi sanada geçmiş geçmişte kaldı Aşılamayı unut geleceğe bak diyorum ve işimin başına dönüyorum güzel günler bizlerle olsun.Bu gün cuma son iş günüm ve herkese HAYIRLI CUMALARRRRRR

günaydın canım sanada hayırlı cumalar aşılamada olmayınca durumun ciddi aşamada olduğunu düşünür oldum sadece hayırlısı artık belki zamanıda gelmemiştir....

Son düzenleme:
günaydın canım sanada hayırlı cumalar aşılamada olmayınca durumun ciddi aşamada olduğunu düşünür oldum sadece hayırlısı artık belki zamanıda gelmemiştir....

Hayat bu tabiyki peri sen tedbiri elden bırakma ama kendinede kuruntu yapmadan baksana be arkadaşım tüp bebek yapıpta olmayanlarda var hep daha kötüsünü düşünüyorum ben böylece ŞÜKÜR etmek daha kolay oluyoR.

Hayat bu tabiyki peri sen tedbiri elden bırakma ama kendinede kuruntu yapmadan baksana be arkadaşım tüp bebek yapıpta olmayanlarda var hep daha kötüsünü düşünüyorum ben böylece ŞÜKÜR etmek daha kolay oluyoR.

evet canım ama korkuyorum işte alıştım ama sanırım artık oluşuna bırakıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inş. :16::16:neyse canım ben evi temizliyorum öğleye doğru kan şekerim düşüyor da şimdi havada serinken temizliyim hadi kendine iyi bak hoşcakal

evet canım ama korkuyorum işte alıştım ama sanırım artık oluşuna bırakıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inş. :16::16:neyse canım ben evi temizliyorum öğleye doğru kan şekerim düşüyor da şimdi havada serinken temizliyim hadi kendine iyi bak hoşcakal

Tamamdır arkadaşım kolay gelsin görüşürüz

hoşgeldin champ, herkes patır patır dökülüyo topiğe bende yeni geldim..
taşınıyoruz derken inşallah kayınodun gelmiyordur sizinleee
selam bebik :D eşime yeni bir iş teklifi gelmişti. düşünme süresi vs. derken bu tatil sürecinde yüzyüze gidip gördük konuştuk anlaştık. göcek -marmaris ve civarını iyi biliyoz ve arkadaşlarımız da var oralarda yaşayan. hemen ev bulduk. bu ay sonuna kadar kiracı var evde onlar cıkacak biz gidecegiz. kayınodun da gelecekmiş bizimle. ki ben bunun olacagını biliyordum. tek dilegim yapamaz oralarda da döner geri :D çünkü göcek özellikle kışları inanılmaz sakin bir yer. sezonda bile sakin ve küçük bir yer. istanbulda ki evi kapatmıcaz sadece gerekli olanları göcege götüercez. vsi.sv.sv.sv. bu ayın sonunda eşim gidecek. yerleşcek sonra da biz gitcez peşinden :D

gelişme yok topikte.. asmin 3ünde sezeryan dedi ama haberleşen çıkmadı onla, sağlıklıdırlar allahın izniyle

anam niye taşınıyosunuz :53: kaynana nolcak

eşim iş değiştiyor :D mattika küçüklügümden beri sıcak yerde yaşıcam diyordum allah yüzüme güldüüü :D
tek kötü tarafı kayında gelecek bizimle :47:nefret bir durum...

araba da konuştuk eşimle 'anamla nasıl olacak' vs..diyordu dedim ki eşime 'vazgecemedigine göre deneyip görecegiz. şimdi ne ne desek boş '.bunu diyince sustu allahtan..

Tusem bebek 1 hafta önce 3400 gr ağırlığında sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmiş :nazar:
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bi evlat olsun inşallah

asmina (kevokkk ) amannın allah analı babalı büyümeyi nasip etsin canım benim :D :62::nazar: maşşalaah

Kızlaaaarebeikimrrrr sizi çokkkk özledimmm evimi taşıdım internetım yoktu şuan annemden yazıyorum nasılsınız?????bebikimm ,kevocan,bades,champp son havadisler neler:)):70:

asıl son havadis sendeymiş kız :D

BENDE İYİYİM TATLIM ÇOK ŞÜKÜR ÇOK SÜPER HABERLER ALDIM ŞUAN SENDEN ÇOK SEVINDIM KEVONUN KIZIMI VAR OĞLUMU?BENDE YENİ ANNE ADAYIYIM 4 HAFTALIK TAHMINEN GEBEYIM 2 GUN ÖNCE ÖĞRENDİM,O KADAR BIRAKMIŞTIM Kİ KENDIMI OLURUNA HATTA HİÇ DÜŞÜNMÜYORDUM BİLE BEBİŞ BİRDEN SÜRPRİZ YAPTI:nazar::1:

gebeymişşsiinnn heeee :D :64::62::64::62::66: cok sevindim. esra allah tamanına erdirsin canım :D tüüküüüürürükkk

ben tam olarak evi toplamaya başlamadım. hurc aldım bol bol giysiler için. sonra büyük koli bakıcam. vs. zaten cok eşyamız yoktu. tabak canaklarda fazla olanlar vardı onları götürcem. onları da ambajlarından acmamıştım. sanırım işim kolay olacak.

umarım kızlar herşey cok güzel olacak... güneye yerleşcez ve sıcak deniz kum tekne tur koylar cicegi böcegi dagı taşı suyu köyü kasabası olan küçük bir yerde yaşıcaz... yeehuuuu belki yeni iş - ev- şehir vs. derken bebekde gelir... :D cok heyecannnnlııııııııııııııııııı yeeeeehhuuu

Hayırlı cumalar hatunlar;
Benim kırmızılar 6 gün geçti karnım ağrıyor olamadı bi.2 Gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı zaten hiçbir belirtide yoktu.Hayırlısı dualarda buluşalım....

umarım kızlar herşey cok güzel olacak... güneye yerleşcez ve sıcak deniz kum tekne tur koylar cicegi böcegi dagı taşı suyu köyü kasabası olan küçük bir yerde yaşıcaz... yeehuuuu belki yeni iş - ev- şehir vs. derken bebekde gelir... :D cok heyecannnnlııııııııııııııııııı yeeeeehhuuu

champii kayınodun gibi ben de takılabilir miyim peşinizee
çok özendimmm

Hayırlı cumalar hatunlar;
Benim kırmızılar 6 gün geçti karnım ağrıyor olamadı bi.2 Gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı zaten hiçbir belirtide yoktu.Hayırlısı dualarda buluşalım....

şeker senin regl döngün kaç gün?
28 üzerinden mi hesaplıyosun bat ı
ama sanki senin son zamanlarda 3-5-7 gün hep gecikiyo gibi
son 3 ayda fln tarihlere göre say bakalım kaç günde olmuşsun
eğer 3 defadır 32 flnsa ona göre bat belirle

off ya kayınvaliden niye takılıyor peşinize anlamadım siz tek gitseniz stres yaşamadan bir hayat sürseniz inş. orda bebişiniz gelir champ:24::24::24::52::52::32:

şeker senin regl döngün kaç gün?
28 üzerinden mi hesaplıyosun bat ı
ama sanki senin son zamanlarda 3-5-7 gün hep gecikiyo gibi
son 3 ayda fln tarihlere göre say bakalım kaç günde olmuşsun
eğer 3 defadır 32 flnsa ona göre bat belirle

matika maşallah çizelgen hızla aşağımı iniyor kız ben rejimi devam ettiremedim malesef nelere dikkat ettin yemek yemiyormusun salata filanmı yiyorsun sendede pko vardı sanırım :(

champii kayınodun gibi ben de takılabilir miyim peşinizee
çok özendimmm

gelebilirsün cüvcüv :D hehehehehe

champ champ naber? :52:

iyiyiimm lightt liggttt sen nasılsınnnnn :D mercümek nasıl ?

net cok yavaş uyuzum sabahtan beri bilginize :S yemek yapmam lazım ama hiiiççççççç istegim yokk böööö... muhtara gidicem kayıt nasıl aldırcaz diye soracamm poooffffffffff

off ya kayınvaliden niye takılıyor peşinize anlamadım siz tek gitseniz stres yaşamadan bir hayat sürseniz inş. orda bebişiniz gelir champ:24::24::24::52::52::32:

canım benim o takılmasa olmaz ki...zaten eşimde razı degil onun tek kalmasına... ayrı evler olsaydı iyi olurdu ama maalesef ilk zamanlarda aynı evi paylaşcaz ııyykkk..

stres bebek işine gelince ben orada bu şartlar altında zor gebiş kalırım hergün zırzırını dinlicemm öööööööööööööööööö

matika maşallah çizelgen hızla aşağımı iniyor kız ben rejimi devam ettiremedim malesef nelere dikkat ettin yemek yemiyormusun salata filanmı yiyorsun sendede pko vardı sanırım :(
yok ya herşeyden yiyorum.. ama yediklerimi yazıyorum siteye.. yazcam diye ölçülü yiyorum..
ramazanda kilo verme topiğine sen de geldin ama vermem çok zor diye kaçtın..
psikolojini toparla başla yine..
bana çok yemişsin diyolar hep, spor yapıyorum bir de.. çok şükür hedefime az kaldı

sadece salata yesem 3 gün dayanamam diyete

gelebilirsün cüvcüv :D hehehehehe
geliyorum :D yolculuk ne zaman
:9::9:

kısmetse ve bi aksilik degişiklik olmazsa bu ayın sonu..planda bir değişiklik olmadıgı taktirde ilk eşim gidecek...1-2 hafta sonrada eşyaların geri kalanı ile biz gidicez..

her şeyyy cok güzell olacakk inşşaaalllahhhh

hanımlar ben dışarı cıkıyorum bişeyler alıp pişirmem lazım ıyyyyyyyyyy iğğrençççç :S

hepinizi öpptümmmmmmmm :D

canım benim o takılmasa olmaz ki...zaten eşimde razı degil onun tek kalmasına... ayrı evler olsaydı iyi olurdu ama maalesef ilk zamanlarda aynı evi paylaşcaz ııyykkk..

stres bebek işine gelince ben orada bu şartlar altında zor gebiş kalırım hergün zırzırını dinlicemm öööööööööööööööööö
canım oğlu istiyor madem o zaman ona ayrı ev bulsun 2 aile bir evde birbini kırmakdan başka bir işe yaramaz arada görmelisinki özlüyesin ben annemin bile çok yanında kalınca tartışma çıkıyordu ister istemez bende bu erkeklere sinir oluyorum aradaki dengeyi bir kuramıyolar kayınvalide sonuçda neyaparsan yap bizi kızları gibi görmüyorlar:9:
yok ya herşeyden yiyorum.. ama yediklerimi yazıyorum siteye.. yazcam diye ölçülü yiyorum..
ramazanda kilo verme topiğine sen de geldin ama vermem çok zor diye kaçtın..
psikolojini toparla başla yine..
bana çok yemişsin diyolar hep, spor yapıyorum bir de.. çok şükür hedefime az kaldı

sadece salata yesem 3 gün dayanamam diyete

geliyorum :D yolculuk ne zaman
:9::9:

eline ayağına sağlık :D afiyet olsun :D :56:

biz de sonuç almaya gitcez birazdan, testleri tekrarlamıştık aynı sonuçlar çıkmış :32:
oy aman amaan
canım kaçmak değilde gece yemek yiyince zayıflayamıcağımı düşündüm ama senin için sevindim elbiselerinin içine rahatça sığıyorsundur bende eski kıyafetlerimin olmamasından bunaldım ama ramazandan sonra sabah yürüyüşlerine başlıcam benimki hareketsizlikden böyle oldu ne testi canım hormonlarınamı baktırıyorsun............

Back
X