- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bize seçmeceli tüp dediler zaten de normal denicez biz..
ya nasip ya kısmet dicez yani
pıhtılaşma için de iğne vs.
bir de yumurta ya da sipermen seçmiyolar. dölleyip embriyo olduktan sonra seçiyolar..
bu da etik açısından tartışmalı, kime göre neye göre yaşam hakkını verip alıyosun vs
çetrefilli konular yanii
bizim topik hamişler ordusu dolu sarmaz pek![]()
gelebilirsün cüvcüvhehehehehe
iyiyiimm lightt liggttt sen nasılsınnnnnmercümek nasıl ?
net cok yavaş uyuzum sabahtan beri bilginize :S yemek yapmam lazım ama hiiiççççççç istegim yokk böööö... muhtara gidicem kayıt nasıl aldırcaz diye soracamm poooffffffffff
mercümek oldu adana karpuz
kısmetse 25 ağustosta tahliye ediyoruz kendisini
hayırlı uğurlu olsun mekan değişikliği yapıyormuşsunuz.
sizler nasılsınız kızlar?
bebikim çok şükür şeker testinden başarıyla geçmişsin yoksa benim gibi diyet yapardın. benim diyet artık şekerimi düşürmeye yetmiyor insülüne başladım p.tesi gününden beri. ama diyetin şöyle faydasını gördüm hiç kilo almadım hiç ödem toplamadı vucudum karnım dışında başka bi tarafım şişmedi.. tabi gönül isterdi rahat rahat yiyebilmek ama napalım kısmet böyleymiş
Bu arada bebiş isteyen tüm arkadaşlara Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler versin..
slm kızlar nasılsınız bakalım bayadırgiremıyorum pc bozuktu yenı haberler yopk sanırım gecmsı bıraz okudum
slm cnm hoşgeldin.. asmin doğurdu eski arkadaşlardan esrasalih gebe..
yeni gebe haberi yok başka sanırım.bende tatilden bu hafta geldim.
senin nasıl gidiyor hamilelik? bebiş nasıl?
iyiyim cnm bende ıkı gun hastanede yattım kusmadan dolayı gecen hafta onun harıcınde ıyıyım kocaman oldum bebıkım ya ben 9 kılo aldım sen kac kılo aldın doktor normal dıyo ama
ben 60 kilo ile başlamıştım, tatile gitmeden önce 64düm
tatilde 2 haftada 5 kilo aldım, 69 oldum ama geldiğimden beri
1 haftada 1 kilo vermişimşuan 68im, toplam 8 kilo almış oldum
![]()
ıyı bakmıslar sana maşşallah![]()
evet annem iyi baktı, heryer doğal yiyecekler olunca bende herşeyi yedim geldim,
bi o kadar da yanımda getirdim, sebzeleri derin dondurcuya attım, konserve,turşu,..
kış yiyeceklerimi bile stokladımkızıma süt olsun diye
![]()
Selam kızlarrrr dünden beri kimsecikler gelmemiş;
Orucu uykuyamı tutturuyoruz napıyoruz
Aslı geçmiş olsun canım hastanede yatmışsın.Şimdi nasılsın
sagol cnm sımdı iyiyiz çok şükür sen nasılsın
kızlarr günaydınnn hafta sonu doktordaydımm bebeğimm 910 gr olmuş doktor iyi dedi bebek ters duruyorr yani kafası aşağıda bacakları yukarda doktor onun için bişey demedi düzelir dedi daha küçük dedi şeker yüklemesi yapıldı açlık 90 tokluk 155 çıktı cumartesi 100 gr testi yapılacakk yüksek çıkarsaa diyettt ben burda hastanede yaptımıştım 82-120 çıkmıştı gayet te iyiydi idrarımda protein çıktı birde kum döküyormuşum öyle işte allaha şükür bebekk iyyi şekerim falanda çıksa daha iyi olacaktı aslıı geçmiş olsunn bebik sende şeker testinden başlarıyla geçmişsinn kızlarr ya sizin bebeklerin duruş pozisyonu nasılki ben taktım buna
kızlarr günaydınnn hafta sonu doktordaydımm bebeğimm 910 gr olmuş doktor iyi dedi bebek ters duruyorr yani kafası aşağıda bacakları yukarda doktor onun için bişey demedi düzelir dedi daha küçük dedi şeker yüklemesi yapıldı açlık 90 tokluk 155 çıktı cumartesi 100 gr testi yapılacakk yüksek çıkarsaa diyettt ben burda hastanede yaptımıştım 82-120 çıkmıştı gayet te iyiydi idrarımda protein çıktı birde kum döküyormuşum öyle işte allaha şükür bebekk iyyi şekerim falanda çıksa daha iyi olacaktı aslıı geçmiş olsunn bebik sende şeker testinden başlarıyla geçmişsinn kızlarr ya sizin bebeklerin duruş pozisyonu nasılki ben taktım buna
günaydın esracım.. Bebek şuan çok küçük o daha çok döner... özellikle bu haftadan sonra çok hareketli oluyolar.. Artık ters düz hertürlü döner :)) buna hiç takılma bence..
cnm rahat ol önemli bişi çıkmaz kızına maşşallah kocamann olmuş bende gecen hafta gıttım 783gryan yatıyodu uyurken yakaladık busefer sıpayı