Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

zıkkımın kökünü yesinler senin sabrına hayranım bırak başlarının çaresine baksınlar sen doyur karnını ama insanın içine sinmiyo genede dimi nolcak bizim bu halimizz ya fani dünya diyorum allah korusun kaynanam vefat etse küs kalarak olmasını istemem bunlar bile geliyo aklıma vicdan azabı duyarım diyorum kafayı sıyırdım galiba iyce geleceği düşünüyorum şimdiden allah diyorum bana belkide bilerek erkek bebek nasip etti hepimiz bi sınavdayız ben iyi davranırsam ilerde oğlumda bana hayırlı evlat olur yoksa allah cezamı verir diyorum.çıldırdım galibaaaaaaa:37::36::36: bazende amaaaaaannnnnnnn ne alakası var herkes çeksin cezasını diyorum hangisi doğru bilemedim:27:

hehehe bencede sana bi haller olmuş :D bu ne laa :D bi öle bi böle... sen erkek anası olucana göre gelinin oldugunda bunları yapmazsın :D

biz geldiiikkk.....şükür şekerim güzel çıkmış herşey yolunda... açlık 77 tokluk şekeri126....yani bir daha içmeyeceğim o zıkkımı:D

kaynanalardan konu açılmış.. bence en güzeli mesafeli olmak ve mesafeyi başta koymak... ramazandan önce eşimle 1 kere gittik ramazanda eşim aradı ben konuşmadım bile... yani zorda kalmadıkça gelip gitmem çok da aman nasılmış diye aramam... tavırda yapmam sadece mesafeliyim... sağ olsun eşim de zorlamaz...bence sevecen arkadaşım bayramda git bir kenarda otur hiç tavır yapma ama kalkıp hizmette etme anlasın.. samimi olma yani...
champ zaten bu konuda maşaallah uzmansın tavrın tutumun ve sabrın süper...aynı evde de mesafe koyarsın bence...
ya kaynanalara ne yapsan yaranılmaz yani el işte kızı gibi tutan çoook nadir...o yüzden hiç üzülmemek lazım salla gitsin...

hadiii gözün aydıınnnnn :D gecmiş olsunn :D

superisi emin misin la :D kayın zakkumu cagırmak hiç bir zaman iyi bir fikir degildir :D hele ki konu benim ki olunca.. benim ki herkese aynı cünkü :D bir gün sana iyi davranır 2. gün alın şunu başımdan diye bögürürsün :D hatta evini sen terk edersin :D o kalır heheheheeh

bebik kızcen senin güzelligini cekiyor demek ki :D aferim kıza anasına benzeyin suyu da huyuda :D tükürük maşşalah

aslı kız senin pipilide :D sana güzelik katıyor demek ki babasına benzicek :D hanginiz huyu güzelse huyu ona ceksin :D

derler ya kız annenin güzelligini alır - erkek anneleri de güzelleşir :D

karnını yardıgımı yaptım :D yanına şehriyeli haşlama pirinç yaptık mı tamamdır.
direkt kasaptan hayvan alıp koyucam önlerine bir hafta biri sagından digeri solundan kemirsin yesinler...

yahhhuu beeee wwoowww huuuhuuu bööööööö bıyyy :S allttaki ikonlar calışmıyor galiba deminden beri tıklıyom hiç biri gelmedi yazı bloguma :S :27: ahan da geldiler hehehe :D
ben kaçar öptümmmm

Hepinizeırlı iftarlar kızlar;
Adetimi 12 gün geçti.Kan tahlili yaptırdım 0.7 çıktı.Hayırlısı napalım zaten umudum yoktu.Bizimle birlikte kan testi vermeye bi çift daha geldi onlarınki pozitif ...Ben bu gidişle menopozlu kadınlar gibi ramaznı firesiz tamamlıycam.:84:

bebikim cnm ya bende pek bi güzelleştim eskıdende güzeldım ama:1::1::1::1::1:yavrusum dahada güzelleştırdı benı yavvv:69::69::69:
bebik kızcen senin güzelligini cekiyor demek ki :D aferim kıza anasına benzeyin suyu da huyuda :D tükürük maşşalah

aslı kız senin pipilide :D sana güzelik katıyor demek ki babasına benzicek :D hanginiz huyu güzelse huyu ona ceksin :D

derler ya kız annenin güzelligini alır - erkek anneleri de güzelleşir :D

champın dediğinden olmuş :D :1:

bende güzelleştim.. o sözün aslının olduğunu düşünüyorum :) ablamın 2 kızı var iki çocuğunun verdiği yorgunlukmu yoksa bu sözün aslının olduğunu mu gösterir bilinmez ama ablamın eski güzelliğinden eser kalmadı

evet canım oluyormuş öyle, ben güzelliğimi kızıma verdim heralde, bana bişi kalmadı :60:

Back
X