- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
bu topic gibisi yok valla
selam millet
ben hala bebeksiz bir insanım...ama olacak inşaalah
kaç yıl istedim rica ettim ve mart ayında eşim sipermen testi yaptırdı
sonucları iyi şükür. benim prolaktin zaten malum yuksek. martta bende ilaça başladım prl için. yan etki yaptı (organlar iltihaplanmaya başlamış) sırt agrısı cektim. ilaçtan degildir felan kendimi avutmaya calıştım, sonrada mugladaki bir kaç doktora sordum sırt agrın ilaçtan degildir demişlerdi, baktım gecmiyor ilacı küfür ederek bıraktım
sırt agrılarım azaldı şimdi hiiç yok. eşimde denize cıktı bu yaz başı, ee bir iki kay kaldım muglada sıkıldım tek başıma istanbula annemlere geldim. doktoruma da ugradım anlattım işte o dedi organ iltihaplanmasını olayını. ilacı kestigin iyi olmuş dedi. simir testi vermiştim cıkmamış yarına kaldı.
mart ayından beri eşime aşılama olayını anlatıyom
kabul etti. gemiden tamam mesajı geldi
karaya adım attıgında vazgecmesin diye işlemleri gerekli extra test mest yapıp geldiginde hazır tabakta önune sunacam
tüpü de araştırıyom muhtemelen yaptırırsam antalya tup bebek merkezinde yaptırcam. tabii gidip gormek konuşmak lazım. ama bize hem yakın hemde ucretsiz kalması varmış felan. bize yarım saat yakın bnir özel hastane ile de anlaşmalıymış. tup bebek için ilk muayene ve ilaçlardan sonra catlama transfer artık hangi aşama ise o aşamaya kadar özel hastanede takip edilip tamam dediklerinde de antalyaya gidip trasferimiz yapılabilrmiş. illaa antalya da kalmamız gerekmiyormuş yane... hastanenin dedigi dogruysa tabi. tüpde de fiyatlar da almış gidiyor ögrendigim kadarı ile
bakalım biz iki cimri ne halt yicez
hehehe 

ben hala bebeksiz bir insanım...ama olacak inşaalah

mart ayından beri eşime aşılama olayını anlatıyom