- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Yalvarırım yeri geldgnde yaptgm şey hatta ona yakın olsaydm yabina giderdim ama şimdi uzaktayım arayıp pişmanlığımı dile getirsem bana soğuk davranacak arayıp sormayacak mesafe koyacak bu sefer bnm canım sıkılacak
Onunda öyle bi huyu var ne zman pişmanlığımı görse daha da süründürüo illa eskisi giyi olması için yüz yüze olmamiz lazım.
Ama ayrildysak herkes bilsn gibi bişi yazarsam belki alttan alır sert çıkmaz duzeliriz diye düşünüyorm ama bilemedim.
Olur bildiririm herkese derse tabi o daha kötü
BnDe kavgalı ayrı oldgmzda köpek gibi yalvariosn şimdi aramamalar geç yazmalar havaya girdin uğrasamam senle dedm.
Demek yaptklarimdan dolayı köpek gibi görüyorsun beni. Terbiyesiz falan dedi.
Öyle kaldı. Cvp vermedim.
Köpek gibi yalvariyorsun nasıl bir tabirdir ya canını sıkmak gibi olmasın ama burdan bakınca ayrılık çok kuvvetli bir ihtimal24 .
Ya bn bişi soruyorum bana cvp olark iyi geceler diye yanıt veriyor.
Başından saçmak ister gibi . Öyle bi cvp vermese bnde sinirlenmicktm
hatta şöyle birşey deneyebilirsiniz...köpekte sevdiğimiz dostumuz bir varlıktır sonuçta çok kızmıştım vs den girin ben öyle yapardım
Soruna iyi geceler cevabi hos degil ama agzina gelen herseyi sayarsan adamda senle konusmaz. Ozur dilerim gergindim insan sevdigine kizarmis hareketlerime dikkat etmeye calisacagim(bunu kesinlikle uygula) seni cok ozledim beni affedebilir misin diye mesaj atabilirsin. Yani herhangi bi konudan ozur dilemeden mesaj atarsan ayip olur bence
Bosuna insanlar konusa, konusa demiyorlar. Ya hu güzelce sormak, konusmak varken ne bu cikismak, tripler falan. 7/24 saate iletisim halinda olmak zorunda degilsinizki. Belki isi vardi, musait degildi. Özür dileyin. Iliskinin iyiligi icinde daha ilimli olmaya bakin.
ben simdi hep erkek arkadaşıma ilk adimi atip yazardım (cok sevdigim icin) bn simdi kopek mi oluyorum....
ozur dilemelisin..
Köpek gibi yalvariyorsun nasıl bir tabirdir ya canını sıkmak gibi olmasın ama burdan bakınca ayrılık çok kuvvetli bir ihtimal
yaşında 25 miş şaşırdım. fazla ergence bir tavrın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?