Biz titiz hanımların tercihi : Persil Jel

Biz titiz hanımların tercihi : Persil Jel

Doğru cevap veren şanslı 10 üyemiz Persil Ürünlerinden oluşan hediye Paketi kazanıyor !

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.488
Persil Expert Color Jel
Parlak renkler için sıvı alternatif

Alman Teknolojisine sahip Persil ColdZyme 20 dereceden itibaren mükemmel temizlik ve parlaklık için yeni sıvı leke çıkarıcı çözüm.

20°C'den itibaren
Yeni Persil ColdZyme 20°C'de bile daha iyi leke çıkarma performansı sağlar.

Giysileriniz için en iyisi!
Düşük sıcaklık giysilerinizin rengini ve dokusunu daha uzun süre korur. Giysileriniz yeni gibi kalır.

Daha az enerji ihtiyacı!
Düşük sıcaklıkta hem paranız cebinizde kalır hem de çevreye duyarlı bir ürün kullanmış olursunuz.

Hızlı etki
Yeni Persil ColdZyme 20 dereceden itibaren tam performans gösterir.Kısa süreli yıkama programını kullanmak aynı zamanda ev işlerinize ayırdığınız zamandan tasarruf ettirir.

beyaz_renkli.jpg

Temel kural : Beyazları ve renklileri aşağıdaki kriterlere göre ayırın:

1. Kumaş dokusu:
Yünlü ve ipekli gibi hassas kumaşları daha dayanıklı - örneğin havlular- çamaşırlarla karıştırarak yıkamayın.

2. Yıkama sıcaklığı:
Çamaşırların etiketinde yazan yıkama talimatlarına uyun. Bu yıkama talimatları, doğru yıkama sıcaklığı veya çamaşırın kuru temizleme ile temizlenip temizlenmemesi konusunda bilgi verir.

3. Kirlilik derecesi:
Çok kirli çamaşırlar hafif kirli çamaşırlarla veya kısa süre kullanılmış çamaşırlarla karıştırılarak yıkanmamalıdır.

4. Renk yoğunluğu:
Özellikle kırmızı ve siyah renkli çamaşırlar, diğer kumaşları boyayabilir, dolayısıyla kırmızı ve siyah renkli çamaşırlar benzer renkli olanlarla birlikte yıkanmalıdır. Çamaşırların etiketi üzerinde belirtilen talimatlara uyun.

makineyi_dogru_doldurun.jpg

Çamaşır makinenizi doğru miktarda doldurmak enerji ve paradan tasarruf sağlayacaktır.

Çamaşır makinesini yeterli seviyede doldurmak çok önemlidir, çamaşır makinesini gereğinden az ya da fazla doldurmayın. Çamaşır makinesini gereğinden fazla doldurmak, çamaşırların tambur üzerinde dönmesini yavaşlatarak etkili temizliği engeller.

Temel Kural : Elinizi dik tuttuğunuzda çamaşır ve tambur arasındaki boşluğa rahatlıkla sığmalıdır.

Narinler veya yünlü çamaşırlar için tambur en fazla yarıya kadar doldurulmalıdır. Belirli programlar için çamaşır makinesi üreticinizin belirttiği talimatlara uyun.

dogru_deterjan.jpg

1. Beyaz çamaşırlar için : Persil Expert'in toz, jel ve kapsül olmak üzere üç çeşidi vardır. Persil Expert Toz, Persil Expert Jel Gülün Büyüsü, Persil Expert Jel Deniz Esintisi veya Persil Expert Duo Caps ile çamaşırlarınızda mükemmel temizliği sağlayabilirsiniz.

2. Renkli çamaşırlar için : Persil Expert Color'ın, toz, jel ve kapsül olmak üzere üç çeşidi vardır.

deterjan_miktari.jpg

"Ne kadar çoksa o kadar iyidir" deyişini bir kenara bırakın çünkü gereğinden fazla deterjan kullanmak lekeleri çıkarmayacağı gibi lekelerin artmasına sebep olacaktır, aşırı miktarda deterjan kullanırsanız, çamaşırlarınızda deterjan kalıntıları kalacaktır. Öte yandan, gereğinden az deterjan kullanırsanız kir ve lekeleri çıkarmada başarısız olursunuz.

Doğru deterjan miktarını belirleyen üç unsur vardır

- çamaşır miktarı
- kirlilik derecesi
- suyun sertlik derecesi

program_secimi.jpg

1. Ön yıkama : Sadece çok kirli çamaşırlar için gereklidir.

2. Ana yıkama :
Şimdi Persil 20 dereceden itibaren mükemmel temizlik sağlar. Düşük ısıda etkinleşen yeni Persil ile elbiselerinize zarar vermeyin.
- Normal
- Sentetik
- Narin/yünlü

3. Sıcaklık : Kumaşa ve kirlilik derecesine göre yıkama sıcaklığını seçin. Çamaşırların üzerindeki yıkama talimatlarına bakmayı unutmayın.

4. Kurutma makinesinde kurutmak : Bazı yıkama programları, kurutma makinesi ile kurutma işlemini otomatik olarak kontrol eder.

Narinler için kurutma makinesiyle kurutma programını azaltın (daha az döndürün) ya da hiç kullanmayın.

Neden 20 derece ?

Giysileriniz için en iyisi !
Düşük sıcaklık giysilerinizin rengini ve dokusunu daha uzun süre korur.Giysileriniz yeni gibi kalır.

Daha az enerji ihtiyacı !
Düşük sıcaklıkta hem paranız cebinizde kalır hem de çevreye duyarlı bir ürün kullanmış olursunuz.

Hızlı etki
Yeni Persil Expert 20 dereceden itibaren tam performans gösterir.Kısa süreli yıkama programını kullanmak aynı zamanda ev işlerinize ayırdığınız zamandan tasarruf ettirir.

kusursuz_kurutma.jpg

Çamaşırlarınız kurutucunun içindeyken şunlara dikkat edin:

Kurutucular sizi çamaşır asma külfetinden kurtarmakla kalmaz aynı zamanda havlu vb. çamaşırların daha düz bir şekilde kurumasını sağlar. Ancak, narin çamaşırları asla kurutucuda kurutmayın!

Her durumda öncelikle yıkama talimatlarını okuyun. Bu talimatlar, çamaşırlarınızı nasıl kurutmanız gerektiğine açıklık getirir.

Kazanamaya başlamak için; aşağıdaki soruyu doğru yanıtlayanlar arasında yapılacak çekilişle 10 kişiden biri olun ve Persil Hediye paketini kazanın.

En sevdiğim ödüllerden biri oldu bu ama cevabı da bayağı kolaymış çok katılım olacaktır.:KK15:

Hediye paketinde neler var ki?:KK22:
Bende katıldım bakalım. Bu sefer şeytanın bacağını kıracağım :KK70::KK70:

Bu sefer olacak inanıyorum, ilgi alanımda bir soru çünkü :) Benim olacaaaakkkk, benim olacaklaaaarrrrrr :KK75::KK75::KK75:

Bi bişeyler kazanamadım gitti hadi bunda kırayım şeytanın bacağını:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Açılın ben geldim, 3 yarışmada da ödüller benim, kaptırmam:KK8:

X