acaba klavyemin turkce olmadigi icin olabilirmi? buna bile kafaniz calismiyosa gerisine calismasini beklemiyorum zaten
Ve bir daha türklerin oldugu buraya gelmekonuyu kapattır ve kaç
senin kafanda caps lock tuşuna basacak kadar çalışmıyormuş yazık yavrumm kıyamammmmacaba klavyemin turkce olmadigi icin olabilirmi? buna bile kafaniz calismiyosa gerisine calismasini beklemiyorum zaten
Ve bir daha türklerin oldugu buraya gelme
Evet biz çılgın Türkler ve yine evet Ne Mutlu Türk'üm diyene ! Görgüsüzlük, cehalet, vurdumduymazlık başkadır,bir toplumu ırkından dolayı aşağılamak başkadır, bu söyleminizi İngiliz'e de yapsanız alacağınız cevap budur ( nokta)
bir millet hakkinda hepsi kötüdür demek
hakaret degil dir de nedir allah askinda
dön de kendine bak
sen nerde saygi duyuyorsun?
gerci ne ugrasiyorsam..
sen otur belcikada türkler öyledir böyledir diye cekistir anca
sen kendi milletini yabancilar icinde de asagilarsin kesin
sen benim gözümde cahilsin
senin yasam standartin etrafindaki insanlardan belli..
duyanda dünyada akilli zeki basarili türk yok sanacak
Ben tr degilim senin gibide sikayetci degilim
Adamina gore muamele goruyon desene
tamam diğerini kullan mis gibi bırak turklerle haşır neşir olmayı da görmezden geliver bizleri nasıl olsa batılılar daha modern (!)
senin kafanda caps lock tuşuna basacak kadar çalışmıyormuş yazık yavrumm kıyamammmm
nekadar cahil insanlarsiniz siz! buraya yorum yapmaya dusuncelerinizi yazmaya 100% hakkiniz var ona bise demiyorum ama kalkipda baskasinin dusuncesine saldirmaniz asagilamaniz sizin insanlarin dusuncelerine saygi duymadiginizi gosterir iste bende bu konuyu buyuzden actim bilmem anlatabildim.
eger dusuncelerime taciz edecekseniz yazmayin kimse sizin tabirinizde silah tutmuyo
nekadar cahil insanlarsiniz siz! buraya yorum yapmaya dusuncelerinizi yazmaya 100% hakkiniz var ona bise demiyorum ama kalkipda baskasinin dusuncesine saldirmaniz asagilamaniz sizin insanlarin dusuncelerine saygi duymadiginizi gosterir iste bende bu konuyu buyuzden actim bilmem anlatabildim.
eger dusuncelerime taciz edecekseniz yazmayin kimse sizin tabirinizde silah tutmuyo
cok yazik inanki cok yazik! olayin icerigini anlamayip bilmem neresinden anlayan insanlar yuzunden bu ulkede sorunlar yasiyoruz maalesef... ne demisler cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan daha zorya salla.. burada vatan- millet-Sakaya geyiğine bağlayanlara kapıda Green Card dağıtılıyor de bir kişi kalmaz sitedeaa ama kendileri için bir şey istiyorsa ne olsunlar hep çocuklarının geleceği için.. bunun için yıllık göçmenlik başvuru sayılarına bakmak bile yeterli
cok yazik inanki cok yazik! olayin icerigini anlamayip bilmem neresinden anlayan insanlar yuzunden bu ulkede sorunlar yasiyoruz maalesef... ne demisler cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan daha zor
Sen bu şekilde bir ırka hakaret seviyesinde yazarken taciz olmuyor da tepki görünce mi taciz oluyor . So sorry dude u re walking the wrong way. Sanırım Türkçe yazmayınca tacizden sayılmaz nazarında.nekadar cahil insanlarsiniz siz! buraya yorum yapmaya dusuncelerinizi yazmaya 100% hakkiniz var ona bise demiyorum ama kalkipda baskasinin dusuncesine saldirmaniz asagilamaniz sizin insanlarin dusuncelerine saygi duymadiginizi gosterir iste bende bu konuyu buyuzden actim bilmem anlatabildim.
Turklugu ve turkleri turkiyede yasamaktan ibaret sanmiyorum :) turkiyedeki turkleride yurt disindaki turkleride gozetleyerek konustum
Bazi degerler vardir hakaret asagilama kabul etmeznekadar cahil insanlarsiniz siz! buraya yorum yapmaya dusuncelerinizi yazmaya 100% hakkiniz var ona bise demiyorum ama kalkipda baskasinin dusuncesine saldirmaniz asagilamaniz sizin insanlarin dusuncelerine saygi duymadiginizi gosterir iste bende bu konuyu buyuzden actim bilmem anlatabildim.
senin kafan neye çalışır yavrum söylede bilelimiste bu senin kafan anca buna calisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?