Biz turkler !!

Ablamda yurtdışında onalar içinde çok acımasız ve duygusuz insanlar diyor şimdi emekli olunca 6 ay ülkemde 6 ayda almanyada kalacağım diyor bıkmış insanlarından ve kötü hava şartlarından hem orada yaşlılar çok değersiz burada tanımadığın insanlarla saatlerce sohbet edersin ama yabancı insan bunu yadırgar

Ve bir daha türklerin oldugu buraya gelme

yok o bakımından demedim, bizim millet eleştiri kaldırmaz.. en ufak bir eleştirirsin ne mutlu geyiğine bağlarlar.. halbuki eleştirilen çok farklı, tepki çok farklı.. neyse..

Ben tr degilim senin gibide sikayetci degilim
Adamina gore muamele goruyon desene

tamam diğerini kullan mis gibi bırak turklerle haşır neşir olmayı da görmezden geliver bizleri nasıl olsa batılılar daha modern (!)

nekadar cahil insanlarsiniz siz! buraya yorum yapmaya dusuncelerinizi yazmaya 100% hakkiniz var ona bise demiyorum ama kalkipda baskasinin dusuncesine saldirmaniz asagilamaniz sizin insanlarin dusuncelerine saygi duymadiginizi gosterir iste bende bu konuyu buyuzden actim bilmem anlatabildim.
eger dusuncelerime taciz edecekseniz yazmayin kimse sizin tabirinizde silah tutmuyo

ya salla.. burada vatan- millet-Sakaya geyiğine bağlayanlara kapıda Green Card dağıtılıyor de bir kişi kalmaz sitede aa ama kendileri için bir şey istiyorsa ne olsunlar hep çocuklarının geleceği için.. bunun için yıllık göçmenlik başvuru sayılarına bakmak bile yeterli

ben sana bişi demedim ki mutlu olman için yol göstertim türk olduğumuz için üstümüze alındık kusura bakma cahilliğimizle kafanı şişirdik git bi de o çok sevdiğin diğer ırklara yada kimi seviyosan onu syle derdini daha kültürlü insanlardır onlar sonuçta bizim ÇİFTE VATANDAŞLIĞIMIZ yok o yüzden senin gibi kasım kasım kasılıp bi kısmı ırkından dolayı yermeye çalışmıyoruz. ne çıktıysa kısmetimize idare ediyoruz işte napıcaz. Ha bu arada hatırlatayım o çok sevdiğin başka yabancı ırktakilerde senin en ufak yanlışında senin çifte vatandaşlığına değil de "o bir türk!" diye yapıştırıyolardır arkandan hiç merak etme

cok yazik inanki cok yazik! olayin icerigini anlamayip bilmem neresinden anlayan insanlar yuzunden bu ulkede sorunlar yasiyoruz maalesef... ne demisler cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan daha zor

cok yazik inanki cok yazik! olayin icerigini anlamayip bilmem neresinden anlayan insanlar yuzunden bu ulkede sorunlar yasiyoruz maalesef... ne demisler cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan daha zor

valla seni cesaretinden dolayı kutluyorum hah bu da öpücüğüm iyi cesaret böyle bir konuyu açtın buraya tebrik ederim.. sen yurtdışında kala kala unutmuşsun rose, 1. bizim millet eleştirilemez, 2. eğer eleştirilmesi gerekirse 1. madde aynen uygulanır

Sen bu şekilde bir ırka hakaret seviyesinde yazarken taciz olmuyor da tepki görünce mi taciz oluyor . So sorry dude u re walking the wrong way. Sanırım Türkçe yazmayınca tacizden sayılmaz nazarında.

Turklugu ve turkleri turkiyede yasamaktan ibaret sanmiyorum :) turkiyedeki turkleride yurt disindaki turkleride gozetleyerek konustum

Sadece belçika almanya ve ara sıra buraya gelip gözlemledin ve bu yargıya vardın . Ama yanılmışsın ben çalışkan bir insanım.Tembellikten nefret eden bir insanım .Çalışan ( ışıldayan) demir pas tutmaz atasözü ile büyütülen çocuklarız biz
Bir insanın bir işi iyi yapabilme kapasitesi ırkı ile değil o iş için yetenek vs. olup olmaması ile doğru orantılıdır .

Bazi degerler vardir hakaret asagilama kabul etmez
Inanc gıbı
Irk gıbı
Toprak gıbı
Şeref namus gıbı
Gercı bunlardan nasıp almak ve duyguyla yetısmek bır ayrıcalık

Biz çok milliyetçi yetiştik. Biz tarihin en şerefli milletlerindeniz. Türk' üm. Çok seviyorum tarihimi, her şeyimi...

Keşke kendinizi de işin içine katarak eleştiride bulunsaydınız, o zaman bu kadar tepki görmezdiniz bence. Sanki biz Türk' ler değilde siz Türk' ler gibi olmuş.

Yurt dışında bulunduğum dönemde aynı milletten olmaktan utandığım insanlar oldu bu bakımdan size hak veriyorum ama ben o insanların benim milletimi temsil ettiğini düşünmüyorum.

Ne yani üç beş çapulcu mu Fatih' in Yavuz Sultan Selim' in ve Atatürk' ün dahil olduğu bir milleti temsil edecek?

Bundan sonra daha seçici olmanızı tavsiye ederim. Birde lütfen farklı milletlerden insanlara kendi insanınızı kötülemeyin. Kol kırılır yen içinde kalır bir yerde değil mi? Selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…