Biz turkler !!

Başka hangi milletten insanlarla çalıştınız konu sahibi.. Birini eleştirmek için fiğerlerini iyi tanımak gerek
her turlu insanla calistim, belcikada cok kultur var hemen hemen akla gelmeyecek her ulkeden insanlarla muattap olabiliyoruz dolayisiyla

Turklugu ve turkleri turkiyede yasamaktan ibaret sanmiyorum :) turkiyedeki turkleride yurt disindaki turkleride gozetleyerek konustum

Belçika'yı gidip gördüm ve ordan konuşan birisine göre kısmen haklısınız ama genelleme saçma olmuş.
Her Türk'ün aynı olmadığı gibi her falanca vatandaşı da aynı olamaz.
Eğitimine, yetiştirilmesine bağlı insanın, genelleme yaparsak Türkiye'de eğitim kötü olduğu için cahil ve üç kağıtçı kesim fazla. Ayrıca Avrupa'da ailelerin çoğu küçük yaşta neyin doğru yanlış olduğunu çok güzel dillerle öğrettiklerine şahit olmuşumdur.
Ha bir de vatandaşa çocuğu gibi bakan devlet var icabında... Gel de dolandırıcı ol.

Cinselliğin tabu olduğu ve eğitim refah seviyesi düşük toplumlarda olur bu durum.
Ortadoğu ülkelerinde bulundun mu hiç bilmiyorum ama orada durum daha kötü.
Yargılamak haddimize değil ama böyle bir realite var.Ayrıca kadın sorunu buna indirgenecek kadar basit değil. Kadınlar gelişmiş ülkelerde bile daha 1900 lerin başında insan yerine konulmuyordu.
Bu gün Emmy Noether'in doğum günü. Google'da doodle olmuş bu gün belki farketmişsinizdir. Matematik ve fizik alanında çığır açmış bir deha ama o zamanlar üniversiteye hoca olarak alınmamış kadın olduğu için. Maaş almadan çalışmış, başka birinin adıyla dersler vermiş uzun süre.

Aynen. Ama orda bu yönden hızlı gelişme olmuş. Dediğiniz gibi kadın insan yerine konmamış ama şimdi tüm haklara sahip özgür bireyler. Orta doğuda hep aynı kalmış ve kalacak, bir değişme gelişme yok.

sen kendine hakaret edilmis hissediyorsan sende o sevmedigim uzak kalmak istedigim insanlardansindir!
bak soyle diyim hic kimse kimseyi sevmek zorunda degildir ama saygi duymak zorundadir ve dusunculerinede saygi gostermek zorundadir. diyip diyip duruyosun diger millette soyle boyle yapan insanlar milletine iyy bizim millet hep boyle ne pislikler kakalar demiyolar saniyosun inan bana diyende var demeyende var
ayni senin ve benim gibi ; ben diyorum ama sen demiyor (ki demek zorunda degilsin) ve beni yargiliyosun. sen fikirleri yargilayabilirsin ama benim dusuncelerimi yargilayamazsin sen bana boyle konustun diye benim basimin uzerinde bi ampul yanipda aaaa evet bu bayan dogru soyluyor butun dusuncelerimi degistirim demicem

Iyiki Abd, afrika, hindistan de felan dogmamisiz o sebepten cok sukur muslumaniz cok sukur Turk'uz degilmi hatunlar sukredecek cok sey var ama hep olumsuzluklar goruyoruz nedense?
biseyleri duzeltmek isterseniz daha iyisi olsun isterseniz olumsuzluklari gormekle degil duzeltmekle baslayabiliriz

Bu cumleyi kesinlikle onayliyorum, ben burada belediyeye kosu kiyafetlerimlede gitsem son model suslenip gitsemde ayni muameleyi goruyorum cunku bi kanun var oda herkes icin gecerli, iyi giyinen icin ayri kotu giyinen icin ayri kanun yok!
arkadas turkiyeye gidiyorum adam bankada memur olmus benim musteri oldugumu gorunce kendini yuksek goruyor halbuki tamtersi olmali musteri hizmeti diye bise var. taaaki yurtdisindan geldigimi soylemek zorunda kalana kadar normal bi turkiyede yasayan halk olarak gordugum muhamele: o bankanin musterisi degilim "-", turkiyede verebilecek sabit bi adresim yok "-" (teyzemin halamin amcamin adresi diyorum ya), turk tlfn numaram yok "-", fakir etiketi yedigimi hissediyorum ve en sonunda euro bozdurmak icin geldigimi anlayan memur arkadasim onumde takla atmadigi kaliyo!
bu ne ya bu nedir, fakirsem sanane zenginsem sanane! kanun herkes icin ayni olmali

Bizde de öyle herkes Eşit diye bir madde var amauygulama değişiyor malesef
En basiti git markete kıyafeti döküntü bir kadın Çocuklarıyla alışveriş yaparken reyonda bişeyler devirsin hem ona olan temizlik görevlisinin tavrına bak hem de şık kıyafetli bir kadının çocugu devirsin aynı reyonu ona tavırları izle
Oysa temizlik görevlisi de durumu mükemmel olmayan yine kıt kanaat geçinen birisi asgari ücretle geçim derdinde ama o bile tahammülsüz parasız insana
Ülkemi çok seviyorum Türk olmaktan da gururluyum ama kabul edelim kafamız işin kolayına hilesine hurdasına kaçıyor işimize geldiğimiz gibiyix

vatandaşlık değiştir sen en iyisi allah muhafaza bize falan benzersin nolur nolmaz

Silah zoruylami türklerle cslistiriyorlar bacim seni

turk ne yaaaa ALLAH aşkına çileden çıkartmayın bizi TÜRK yazmak bukadar mı zor
ayrıca TÜRK le çalışma ozaman silah mı dayadılar kafana tövbeee tövbeee

Evet biz çılgın Türkler ve yine evet Ne Mutlu Türk'üm diyene ! Görgüsüzlük, cehalet, vurdumduymazlık başkadır,bir toplumu ırkından dolayı aşağılamak başkadır, bu söyleminizi İngiliz'e de yapsanız alacağınız cevap budur ( nokta)

bir millet hakkinda hepsi kötüdür demek
hakaret degil dir de nedir allah askinda
dön de kendine bak
sen nerde saygi duyuyorsun?
gerci ne ugrasiyorsam..
sen otur belcikada türkler öyledir böyledir diye cekistir anca
sen kendi milletini yabancilar icinde de asagilarsin kesin
sen benim gözümde cahilsin
senin yasam standartin etrafindaki insanlardan belli..
duyanda dünyada akilli zeki basarili türk yok sanacak

turk ne yaaaa ALLAH aşkına çileden çıkartmayın bizi TÜRK yazmak bukadar mı zor
ayrıca TÜRK le çalışma ozaman silah mı dayadılar kafana tövbeee tövbeee
acaba klavyemin turkce olmadigi icin olabilirmi? buna bile kafaniz calismiyosa gerisine calismasini beklemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…