Biz ;çocuk istemeyenler
Diğerleri ısrarla çocuk istenmeli diye bize kızanlar ve ikna yönteminde olanlar
Kurallarımız;
Amacımız kendi aramızda geyik lütfen anti msjlar yazıp geyiğimize limon sıkmayın
İşimize gelmeyen msjlara cevap yazmayacağız.Geyik konusu daldan dala olabilir
Sabah kurs var yatayım artık gelince yazarım
Gecenin bi saatide aklıma bişey gelmedi:82:
Hoşgeldin bizimki
hakkat böyle diyelim di mi bizimkiler:)))
yaa aynı saatlere denk gelemedik sanırım.
ee fikir alışverişi diyoduk di mi arkadaşlar,
zamanınız olsa ne gibi kurslara katılmak isterdiniz / ya da katıldınız?
:98:Gutenmorgen kizlar, herkes kalktimi?
Simdi makyajimi yapmadan, giyinmeden size Günaydin diyip öyle ise gitmedk istedim.
Bugün zor bir hastam var ona dislerini yapacagim, 10 taneye yakin kron.Sonra aksam 19 kadar calis bakalim.
Eve gel yemek ye, uzat ayaklarini koltuga gel keyfim gel, filim seyret veya pc de sizlerle iste böyle.
Hayat bir kosturmaca ama cokda güzel yinede...
Savascim zamanim olsa tango kursuna gitmek isterim, hep hayallimdir, su ana kadar vaktim olmadi ne yazikki.
Yani zamanim olsa dans, müzik, veya tiyatro gibi kurslara gitmek isterdim.
Dans etmeyi cok severim, iyide ederim derler, sesim güzeldir sarki söylemesini severim, tiyatroya gelincede eskiden citti cikmayan konusmayan bir cocukken simdide toplumlari etkileýebilen bir insan oldum ciktim, hosuma gidiyor.
:98:Gutenmorgen kizlar, herkes kalktimi?
Savascim zamanim olsa tango kursuna gitmek isterim, hep hayallimdir, su ana kadar vaktim olmadi ne yazikki.
Yani zamanim olsa dans, müzik, veya tiyatro gibi kurslara gitmek isterdim.
Dans etmeyi cok severim, iyide ederim derler, sesim güzeldir sarki söylemesini severim, tiyatroya gelincede eskiden citti cikmayan konusmayan bir cocukken simdide toplumlari etkileýebilen bir insan oldum ciktim, hosuma gidiyor.
evet ben şu kpss için evdeyim işim gücüm yok ama sınava da çalışmam lazım artık son 20 gün az girmem gerekiyor
Ben pc kursuna gidiyorum kpss için sonrasında ing istiyorum birde fotoğrafçılık kursu sonra dağcılığıma geri dönmek istiyorum
sen sen sennnnn ?
Oliva'cım bende altın diş istiyorum şöyle gülünce 1 km mesafeden farkedileyim zengin göründüğüm belli olsun.Ne kadar tutar sence
Buarada ben de çok severim dans etmeyi
küçükkene Aytunç Bentürk hayranıydım,
kendi çapımda dans ettim durdum,
Bu arada yazarken Türkçe dilbilgisi kurallarına dikkat etsekte olur mu?En azından doğruları birbirimizden görürüz
Birde bende erkek gibiyim az kokoş hatun olmak için ne yapmak lazım bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?