Cok dogru Ema, hayatini isteyegine göre harcamali.
Savascim karamsarlik diye birsey yok, tanimiyoruz öyle seyleri, hep pozitif olacagiz ona göre.:81:
Dün kardiyologlar konusuyordu kizlar sabah kanal d de, aynen benim yasadigim rahatsizliklari anlattilar. Söyleki cok stress oldugunda nefesimi düzenli almiyorum buda bende kalp carpintisi yapiyor. Ritim bozuklugum var, bazen kalbim cok hizli carpar. Onun icin Savascim amaannnn de gitsin, sagliktan baska inanin gözüm bu dünyada hicbirseyi görmüyor. Herseyin bilincindeyim, hersey emanet bize bu dünyada onun icin niye üzüleyim niye dertleneyim.
Sadece cok calisiyorum, cok yük var omuzlarimda, onuda azaltirsam süper olacak.
Üzülüyorum ya, resmen üzülüyorum. Burda bazen konulari okurken inanamiyorum.
Birisi kocasi vuruyor, hala seviyorum diyor, cocuk yapayimmi diyede soruyor.
Ötekisi daha 19 yasinda ünv. kazanmis Istanbul`da hemde istedigi bölüm ama oraya gitmek istemiyor evlenmek istiyor.
Bu insanlar ne kadar doyumsuz, neyin pesindeler?
Düzen olmayan bir yerde, saglikli isler cikarabilirmisin? Hayir. Hersey sirasiyla olur. Iyi bir evlilik yaparsin, maddi manevi hersey yerinde ise cocugunu yaparsin.
Gencsen okursun, egitimini yaparsin, arkasindan evlenmeyi düsünürsün.
Tamam herkes ünv okuyacak diye bir zorunluluk yok,insan yeterki bir is yapsin ama en iyisini yapsin.
O laf cok hosuma gidiyor, yani ne is olursa olsun ama en iyisini yapmaya calismak lazim.
Toplum nereye gidiyor? Insanlarin bu doyumsuzlugu, sabirsizligi, bir erkek icin ne fedakarliklar yaptiklari cok ilginc.
Tek çare kız liselerin açılması çok radikal olacak ama insanın yaşadığı gördüğü olumsuzluklardan sonra doğru olan bu
Sagol Savascim, iyi niyetlerin icin.
Sizlerde ne var ne yok? Herkes yeni yil telasinami girdi? Kimse gelmiyor.
Tek çare kız liselerin açılması çok radikal olacak ama insanın yaşadığı gördüğü olumsuzluklardan sonra doğru olan bu
slm herkese bir kaç günder toplantılardaydım bugünde başka ildeyin işte alışveriş işlerin var az önce gazete okudum almanyadan yoğun beyin göçü varmış 18-39 yaş grubu okumuş şeçkin insanlar alman hükümeti ise şaşırmış bu yoğun göçe ben sevindim bilgili insanlara ihtiyacı var bu ülkenin orada ırkçılık,milliyetçilik yoğun anlıyorum gençler ve okumuş insanlarda okudukları dalda iş istiyorlar seviyesi düşük işlerde çalışmaya razı değiller
Sagol Savascim, iyi niyetlerin icin.
Sizlerde ne var ne yok? Herkes yeni yil telasinami girdi? Kimse gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?