• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz yaratık degiliz!!

Benım 4 evladım
Bırde wach komada koruyucu annelık yaptıgım oğlum var
Sanırım yurt dışı bu konuda daha rahat bızlere
Ama yınede parkta vs bır Türk görsem acıyan gozlerle bakıyor
Allah alsa barı bıle dedıler
AVM’ de bır Türk kadınıyla sac saça gırmıslıgım var
Çocuğun bağırısından korkmus
Buda benım canparem
Evet dünyaya haykıracak böyle bır mukemmelın günahsızın annesıyım dıye gurur duyuyorum

Gece gece duygulandım. Allah siz ve siz gibilerden razı olsun.

evet gordum allah bagısladın inş. İnan yazdıklarınız okadar acı ki. Bilmiyorlar o meleklere mahserde imreneceklerini bilmiyorlar yalan dunyada yadırgatıkları bu meleklere sonsuz hayatta ne guzelliklere sahip olacaklarını . Bence asıl engelli onlar. Sevgisiz öerhametten yoksun yurdum musluman insanları
Kendını sevemeyen kınlı ınsanlar dıye düşünüyorum
Böyle terslıkler gördüğümde bızım bır sahıbımız var deyıp ona havale edıyorum
Ne mutlu benım çocuğumun bakanı var
Sen bu duruma düşsen bakanın var mı dıye yürüyüp gıdıyorum

Merhaba hanımlar.evet benimde bir derdim var. Belki burada ki konular kadar dikkat cekici gelmeye bilir. Ama bu bizim yani benim gibi engelli annelerinin can yakan derdi. Evet benim bir melegim var bazıları onlara engelli bazısı özürlü bazısı hasta diye adlandırdıkları benimse özel ve guzel melegim. Derdim evladımın ozel olması diil. Derdim bizi toplum içinde yaratıkmısız gibi bakısların verdigi yaralar:KK43: biz ler insanız birer birey ama o bakıslar yokmu onlar bize hancer olup saplanıyor. Emin olun bu birtek benim sorunum diil. Rehabilitasyondaki arkadaslarımında sorunu. Cocuklar cok acımasız yasları itibariyle onlara cocuk diyosun dusunemiyor diyorsun ya yetişkinler ? Bizim cocuklarımız cok hassas ve algıları acık negatif ve pozitif dusunceleri cabuk algılarlar. Sizlerden ricam anneler anne adayları ve ileride anne olucak kızlarımız lutfen cocuklarınızı bu ozel kardeslerine karsı sevgiyle yaklasmayı ogretin. Ve onlara acıyarakta olsa bakmak yerine sevgiyle bakın. Onların bu toplumdan istedigi tek sey bu. Allah hic bir anneye bunu yasatmasın ama hayat bu imtehan bu bu dunyada seytanların yeri varsa meleklerinde olmalı...
O kadar haklısınız ki...
Bırakın engelli olmayı biraz kendilerinden aşşa insan görmesin insanoğlu ve yavrusu. O kadar incitici oluyorlar ki.
Ben cocuk için uğraşıyorum geçen eşimle bakkala gittik. Bakkalın hanımı cocuk yapın, cocuk yapacakmısınız, eğer çocuk yoksa git çalış, evde oturmak yok dedi.
Oysa ki biz bi kaç gün önce tüp bebek sonucumuzun negatif olduğunu öğrenmiştik.
Eşimin yanında ağlayamadım. Ertesi gün kusana kadar ağladım.
Kendinize ait mutlaka ufak bi dünyanız vardır. Orda mutlu olucaz.
İnsanoğlu çiğ sütüyle meşhur maalesef.

Bız mutluyuz lütfen üzülmeyın
Ben 4 çocuğumu karnımda buyuttum
Oğlumu kalbımde

Şundan dolayı üzüldüm. Babam doktor olduğu için hastanede babasını annesini hastayken bırakıp gideni gördüm. Kayınvalidesini hasta haliyle evine almayanı gördüm. Sosyal yardımlaşma derneğinde gönüllüyüm. Sizi görünce çok etkilendim duygulandım. Uzun zamandır hiç böyle bir şey görmedim. :KK200::KK200::KK200: Sizin gibi iyi insanlar olduğu sürece bu dünyada mutluluk azalmaz. Çok duygulandım çünkü gördüklerim beni çok üzdü ilk kez bu kadar hoş güzel içten bir şey gördüm uzun zamandır. O yüzden çok etkilendim

İnanın yazınızı gözyaşlarımı tutamayarak okudum.Size bu dünyada bir melek emanet edilmiş gerçek dünyada çok daha güzel bir yerde olacaksınız Allah ın emanetini özenle büyüttüğünüz için.Bazı Yetişkinler gerçekten çok acımasız ve bilinçsiz çocukların yanlış tutumları hep bu yüzden iki tane çocuğum var ikisinede bu durumlarda nasıl davranması gerektiğini öğrettiğimi düşünüyorum çok şükür ikiside gayet bilinçli ve hassas çocuklar oldular.

Kendını sevemeyen kınlı ınsanlar dıye düşünüyorum
Böyle terslıkler gördüğümde bızım bır sahıbımız var deyıp ona havale edıyorum
Ne mutlu benım çocuğumun bakanı var
Sen bu duruma düşsen bakanın var mı dıye yürüyüp gıdıyorum
İnanın dısardan olan anlamaz diyorlarya aileden en yakınların bile yadırgıyor anlamıyorlar. Ve suda var biz cok hastanelerde yogun bakımlarda yattık. Ve bu ozel cocuga sahip oyle annelerde gordumki annelikten zerre nasip almayıp evladını ölsun diye besikten atmısıda 6 yasından sonra kas hastası oldu ve dahada kotuye gidecek diye goturp babaneye atıp ister bak ister bakım evine bırak diyenimi :( annelik vasfıda her anneye nasip olmuyor. Siz ki dogurmadıgınız bir yavruya hemde özel bir yavruya ana olmusunuz bu ne guzel bir yurek allah sizden razı olsun kardesim.

Şundan dolayı üzüldüm. Babam doktor olduğu için hastanede babasını annesini hastayken bırakıp gideni gördüm. Kayınvalidesini hasta haliyle evine almayanı gördüm. Sosyal yardımlaşma derneğinde gönüllüyüm. Sizi görünce çok etkilendim duygulandım. Uzun zamandır hiç böyle bir şey görmedim. :KK200::KK200::KK200: Sizin gibi iyi insanlar olduğu sürece bu dünyada mutluluk azalmaz. Çok duygulandım çünkü gördüklerim beni çok üzdü ilk kez bu kadar hoş güzel içten bir şey gördüm uzun zamandır. O yüzden çok etkilendim
Aslında mecburıyet gıbı oldu
Benım ıkız kuzlarım eczacılık okuyor
Almanya’ya surıyelı sığınmacılar gelınce o kamplarda gönüllü çalıştılar
Bır hamılelık bayan varmıs o bayan getırıldıgınde hamıle ve çok fena bır haldeymıs
Bır gün sancısı tutar kanaması başlar ve bır sürü sıkıntı Doğum anında anne ölür
Kızım onunla beraber gıtmıs bır anne oluyor ve 24 haftalık 33 cm 680 gr bır bebek doğuyor
Bız o bebegı bebegımız yaptık
7 ay yoğun bakımda yattık 5 kez amelıyat olduk
Halada cıger sorunumuz kronık astımımız var
O bebek bıze nefes oldu adını nefes koyduk yasal olarak kuzum oldu
Sonra bır akrabası varmı dıye araştırdık ve ruhat olan bu oğlumla karşılaştık
Kızımın kan bağını nasıl atardım kı
Ileede ona nasıl hesap verırdım
Bızım hılayemızde böyle ablası
Nefesımın askına abısı bal tadında bıze

İnanın dısardan olan anlamaz diyorlarya aileden en yakınların bile yadırgıyor anlamıyorlar. Ve suda var biz cok hastanelerde yogun bakımlarda yattık. Ve bu ozel cocuga sahip oyle annelerde gordumki annelikten zerre nasip almayıp evladını ölsun diye besikten atmısıda 6 yasından sonra kas hastası oldu ve dahada kotuye gidecek diye goturp babaneye atıp ister bak ister bakım evine bırak diyenimi :KK43: annelik vasfıda her anneye nasip olmuyor. Siz ki dogurmadıgınız bir yavruya hemde özel bir yavruya ana olmusunuz bu ne guzel bir yurek allah sizden razı olsun kardesim.
Benımkı tesadüf oldu ama rabbım nasıp ettı
Kocaman bır aıle olduk bacım
Ağız tadımız bozulmasın yeter

O kadar haklısınız ki...
Bırakın engelli olmayı biraz kendilerinden aşşa insan görmesin insanoğlu ve yavrusu. O kadar incitici oluyorlar ki.
Ben cocuk için uğraşıyorum geçen eşimle bakkala gittik. Bakkalın hanımı cocuk yapın, cocuk yapacakmısınız, eğer çocuk yoksa git çalış, evde oturmak yok dedi.
Oysa ki biz bi kaç gün önce tüp bebek sonucumuzun negatif olduğunu öğrenmiştik.
Eşimin yanında ağlayamadım. Ertesi gün kusana kadar ağladım.
Kendinize ait mutlaka ufak bi dünyanız vardır. Orda mutlu olucaz.
İnsanoğlu çiğ sütüyle meşhur maalesef.
Guzel kardesim allah sana hayırlı ömürlü saglıklı bir evlat nasip etsin inş. Olmazsada üzülme bilki rabbim kuluna hayırlı olanı verir. Biz hayrın nede oldugunu bilemeyiz. Bu gece dua edicem canı gonulden size hayırlı ikîz evlat versin :) buraya gelmeyi bırak basını kasıyamazsın artık :) üzülme densizler cok fazla

hayırlı cumalar olsun kızlar ıyı geceler

Benımkı tesadüf oldu ama rabbım nasıp ettı
Kocaman bır aıle olduk bacım
Ağız tadımız bozulmasın yeter
Tesaduf diye bişi yoktur canım rabbim seni secmiş ve bir seyi vesile kılıp o yavruyu sana gondermiş 4 tane dunyalık evlat vermiş. Bir tanede ahretlik beklenmedik bir sekilde. Ne mutlu size allah bozmasın tadınızı inş.

Tesaduf diye bişi yoktur canım rabbim seni secmiş ve bir seyi vesile kılıp o yavruyu sana gondermiş 4 tane dunyalık evlat vermiş. Bir tanede ahretlik beklenmedik bir sekilde. Ne mutlu size allah bozmasın tadınızı inş.
Yokluk parasızlık hersey gelır geçer
Rabbım kımsenın ağız tadını bozmasın yeter

Guzel kardesim allah sana hayırlı ömürlü saglıklı bir evlat nasip etsin inş. Olmazsada üzülme bilki rabbim kuluna hayırlı olanı verir. Biz hayrın nede oldugunu bilemeyiz. Bu gece dua edicem canı gonulden size hayırlı ikîz evlat versin :) buraya gelmeyi bırak basını kasıyamazsın artık :) üzülme densizler cok fazla
Güzel kalbinden öperim.
Allah razı olsun.
Bulunduğum sitede down sendromlu yavrularımız var. Onlari her gördüğümde içime sokasım gelir, o kadar seviyorum ki annelerin gözleri doluyor hemen. Bir anne soru sormadığım halde çocuğun özel durumundan bahsetmeye baslayacakken ben çocuğunuz ile ilgiliyim sağlığıyla değil dedim.
Sizler hem cok özel, hem de güzel annelersiniz.
Rabbim evlatlariniza tez vakitte şifa, siz güzel annelere de güç kuvvet bol bereket versin.
İnşallah rabbim banada nasip eder.

Güzel kalbinden öperim.
Allah razı olsun.
Bulunduğum sitede down sendromlu yavrularımız var. Onlari her gördüğümde içime sokasım gelir, o kadar seviyorum ki annelerin gözleri doluyor hemen. Bir anne soru sormadığım halde çocuğun özel durumundan bahsetmeye baslayacakken ben çocuğunuz ile ilgiliyim sağlığıyla değil dedim.
Sizler hem cok özel, hem de güzel annelersiniz.
Rabbim evlatlariniza tez vakitte şifa, siz güzel annelere de güç kuvvet bol bereket versin.
İnşallah rabbim banada nasip eder.
rabbim hayırlısını versin inş. Guzel haberini burada bizimle paylas. :)

Benım 4 evladım
Bırde wach komada koruyucu annelık yaptıgım oğlum var
Sanırım yurt dışı bu konuda daha rahat bızlere
Ama yınede parkta vs bır Türk görsem acıyan gozlerle bakıyor
Allah alsa barı bıle dedıler
AVM’ de bır Türk kadınıyla sac saça gırmıslıgım var
Çocuğun bağırısından korkmus
Buda benım canparem
Evet dünyaya haykıracak böyle bır mukemmelın günahsızın annesıyım dıye gurur duyuyorum
Ellerine sağlık ....

Çocuklarınız nasıl davranırsanız onu örnek alırlar. Siz sevgiyle yaklaşıyorsanız, uzaklaşmıyorsanız, ilgileniyorsanız o da öyle davranır. Size soracak elbette çünkü bilmiyor. Siz de aynen ona burada yazdığınız gibi anlatacaksınız, kendisinden bir farkı olmadığını, onun da bir çocuk, bir "kardeş" olduğunu. O da dışlamayacak, kötü davranmayacak. Böyle böyle çocuklarımızı yetiştireceğiz, öğreteceğiz.
Benim kızım öyle zaten onların cennette ondan üstün olacağunı hatta bu dünyada günah işlemedikleri için bizden daha şanslı olduklarını

Back
X