Bizce düşük bir ihtimaal ama sizceee ?

DilekSevim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
9
3
1
32
merhabalaarr.
doğurganlık dönemimde erkek arkadaşımla prezervatif kullanarak ilişkiye girdik.
prezervatif olsa da içime gelmedi. tüm olasılıkları önüme koydugumda gebelik ihtimalinin düşük oldugunu bilsemde dogurganlık dönemimde olmuş olmam kafamı bulandırıyor. sizceee? gebelik ihtimali nedir

Geri zekalı hiçmi insan içine çıkmadın. Hiçmi genel kültürün yok. Okuldamı okumadın. Hala bu yobaz cahiller bu devirde.

Geri zekalı hiçmi insan içine çıkmadın. Hiçmi genel kültürün yok. Okuldamı okumadın. Hala bu yobaz cahiller bu devirde.

Geri zekalı? memnun oldum gerizekalı bende Dilek. Güzelim çok okuduysan sen anlatsana birazcık, seviyeni koruyarak muhattap ol olacaksan. terbiyesizligin hatsizliğin luzumu yok.

tam olarak neye güldün ben çok anlayamadım da? hiç tanımadıgı birine gerizekalı diye hitap edişine mi yoksa bu hakareti terbisizliğiyle devam ettirrmesine mi?? anlatsana birazda ben güleyim
Tatlım beraber olmayı bilip nasıl hamile kalınır bilmemeni eleştirdi arkadaş farkında mısın? Tüm olasılıkları ekarte ettiysen hamile değilsindir bu kadar basit.

Tatlım beraber olmayı bilip nasıl hamile kalınır bilmemeni eleştirdi arkadaş farkında mısın? Tüm olasılıkları ekarte ettiysen hamile değilsindir bu kadar basit.

okumaya ihtiyacınız var. algılamada problem yaşıyorsunuz çünkü. dikkatli okursanız tüm ihtimalleri göz önüne almama ragmen dogurganlık dönemimde olmuş olmam acaba dedirtiyor dedim. nasıl hamile kalınır bilmiyormuşum. peki siz hayatınızda canlı sperm diye bir gerçegi biliyor musunuz?

Prezervatifi mi deldin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…