saygı denen nesle bitti ve kaba kuvet uygulayan , çalışmayan ,en ufak bişeyde ters tepki veren vs.en küçük bi olayımızı anlatayım annesinde oturuyoruz yemek hazırladım yedik neyse çay istediler çayı yaptım baktım eşim uzanmış bu arada kendisi çalışmıyor ben işten gelmişim yorgunum ,kalk çay içecegiz toplan dedim toplanmadı kalksana dedim kalkmadı hafif bi şekilde bacağına vurdum ani bi tepki ile s.çm. diye bi tepki verdi bacağım zaten açıyor dedi bide ne vurursun tabi benim sinirler tavan yaptı annesinin babasının yanında çok zoruma gitti şuanda suratına bile bakmıyorum
Adama neden vurdunuz ki?
Çay içmezse içmesin ölmez ya!
saygı denen nesle bitti ve kaba kuvet uygulayan , çalışmayan ,en ufak bişeyde ters tepki veren vs.en küçük bi olayımızı anlatayım annesinde oturuyoruz yemek hazırladım yedik neyse çay istediler çayı yaptım baktım eşim uzanmış bu arada kendisi çalışmıyor ben işten gelmişim yorgunum ,kalk çay içecegiz toplan dedim toplanmadı kalksana dedim kalkmadı hafif bi şekilde bacağına vurdum ani bi tepki ile s.çm. diye bi tepki verdi bacağım zaten açıyor dedi bide ne vurursun tabi benim sinirler tavan yaptı annesinin babasının yanında çok zoruma gitti şuanda suratına bile bakmıyorum
Eşiniz neden çalışmıyor?
Bir rahatsızlığı mı var?
Ferda18'in eski mesajlarını okudum. Eşi tembel bir insanmış. E ne güzel çalışıp da evi geçindiren karısına sırtını dayamış. Adamcağız dünyaya yorgun gelmiş, evde yatarak vakit geçiriyor, gene de yorgun, bir türlü dinlenemiyor. Bir kolu acıyor, zaman geçiyor bacağı acıyor. Demek tembelliğin de böyle sorunları var. Ferda18 eşine çalışması gerektiği yönünde bir şey söylediği zaman, gariban adamcağız kıyameti koparıyor, baskın çıkıp karısını çalıştırmaya, kendisi yatmaya devam ediyor!
valla kocasindan fiziksel siddet bile gordu kadincagiz
ve mecazi anlamda vurdum dedi
esinin ailesinin yaninda ne kadar vurabilir? yan gelmis yatmis adam sonucta
esinden siddet gorup ve aldatildigi icin bosanan kadin bile dalga gecmis
her konuda oldugu gibi
ilginc..
o kim ki ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?