- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
Mrb arkadaslar bu aralar kafam allak bullak oldu. Biz nisanliyiz dini nikahimiz kiyildi dugune adim adim hazirlaniyorum nisanlimda bir hazirlik goremedim nerede yasayacagimiz belli degil dugun tarihi belli degil ailesi kac kere geldi gitti ustu kapali konusmalardan kesin birsey soylenmedi bizde zor durumda birakmayalim belki maddi olarak hazir olurlarsa netlik olusur dedik 4 ay gecti. Nisanlima sorular sormaya basladim maddi konulari konusmayada basladik aradan biraz daha zaman gecti birikimlerinin oldugunu ogrendim. neyse sinirli bir aninda benim hesapci biri oldugumu isin icine para konusu girdigini benim buna karismaya hakkim olmadigini beni bosamasi gerektigini soyledi hayatim karardi o an ailelerimize kadar geldi konu buyudu yolumuzu ayirip ayirmiycagimiza dusunup karar vericez. Benim icin hayatimi etkileyecek bir karar onu seviyorum fakat bu olanlari yutamiyorum bugun hakketmeden bosamak isteyen adam ilerde sinirli bir anda bosayip coluk cocuk beni ortada birakirsa daha kotu olacak yapmam bir daha agzimdan bosama kelimesi cikmaz desede bu riski goze alamiyorum
Bunun gibi adamlar, parasını yiyip yiyip gezip tozan kızlara layık aslında ..
Evlilikte para pul hesabı da sorulur hele ki kendisinin yaptığı gibi gizli hesaplar dönmez !!
Benim hoşuma gitmedi , içinize sinmiyorsa yol verin gitsin..