Yuvayi ayakta tutmak icin de kadinin gonlu ozur bekler, anlayis bekler, sevgi bekler... Bekler de bekler.Sizin anlaşmaya gönlünüz var mı yok mu?Siz önce kendinize onu sorun.
Boşanmak çok basit bitti dersin biter ama yuvayı ayakta tutmak zor iş.Özveri ister,fedakarlık ister,hoşgörü ister ister de ister...
Annesi o sinirlidir sen alttan al diyo hep. Iyi de ben surekli azarlanmak icin mi evlendim?fevri davranmak istemiyorsanız o zaman fevri davranmayın, zira oldukça fevri davranıyor gibisiniz.
ve bence sabah gelip kahvaltı hazırlaması bir nevi özürdür yani, olaya bide bu açıdan baksanız?
Hic sanmıyorum yanlis bisi söylerim diye dusunecegini. Benden adim gelmez artik. Hicbi zaman bu tarz seyler soylemedim ona.belki konuşmayı beceremiyor, yeniden batırırım yanlış birşey söylerim diye kahvaltıyla kendince özür diliyor. kırgınlık, kızgınlık var sizde, peki sevgi ne durumda. bu adamı artık sevmiyorum diyorsanız uzatmayın boşanın. hala sevdiğinize inanıyorsanız anlaşmak için birşeyler yapın.
Bu soyledigi sozler kahvalti hazirlayayim bitti diye gecistirilecek seyler degil benceBenim eşim de özür dileyemez ama davranışlarından belli olur pişman olduğu.
Bence size kahvaltı hazırlaması da bundandır.
Biraz Zaman tanıyın birbirinize düzelir inşallah.
Benim olsa ne ki? Annesi geldi o sinirli o inatci dedigim dedik sen alttan al. Benim evliligim de boyleydi biz uzulmedik mi falan filan diyo. Ben kimsenin mali strs topu degilimSizin anlaşmaya gönlünüz var mı yok mu?Siz önce kendinize onu sorun.
Boşanmak çok basit bitti dersin biter ama yuvayı ayakta tutmak zor iş.Özveri ister,fedakarlık ister,hoşgörü ister ister de ister...
Yuvayi ayakta tutmak icin de kadinin gonlu ozur bekler, anlayis bekler, sevgi bekler... Bekler de bekler.
Allah askina bir tartisma oldu ve tartisma aninda kotu sözler soyledi "sinirle" ve siz karsiniza alip sakince oturup konusmak yerine devam ettiriyorsunuz'ki esiniz gelmis kahvalti hazirlamis ustelik yaptiginiz yemekleri yiyor ve siz trip tarafindasiniz ve kayinvalideniz gelmis sizle konusmus akil vermis alttan al kizim demis ama siz hala Ben mal ve stres topu degilim diosunuz. . Sizin bu evliligi surdurmeye niyetiniz varmi? Varsa esinizi alin karsiniza kapatin televizyonu ve sakin bir dille konusmaya calisin. ..Annesi o sinirlidir sen alttan al diyo hep. Iyi de ben surekli azarlanmak icin mi evlendim?
Hic sanmıyorum yanlis bisi söylerim diye dusunecegini. Benden adim gelmez artik. Hicbi zaman bu tarz seyler soylemedim ona.
Bu soyledigi sozler kahvalti hazirlayayim bitti diye gecistirilecek seyler degil bence
Benim olsa ne ki? Annesi geldi o sinirli o inatci dedigim dedik sen alttan al. Benim evliligim de boyleydi biz uzulmedik mi falan filan diyo. Ben kimsenin mali strs topu degilim
Oradan fevri hırçın gorundugumun farkindayim. Ama bunlar birikim iste. Kocamin hep benim dedigim olacak ve sinirli halleri artik tahammul birakmadi ki bende. Annesi geldi ama kizim o oyle sen onu idare et tarzı konuştu hep. Tabii ki geldigi iyi oldu ama tüm yük benim uzerime biniyo. Ben ilgi sevgi icin evlendim rahat mi batiyodu da azar yemek icin evleneyim. Psikoloğa gidelim diyorum yok diyo. Cabalamiyo ki hicAllah askina bir tartisma oldu ve tartisma aninda kotu sözler soyledi "sinirle" ve siz karsiniza alip sakince oturup konusmak yerine devam ettiriyorsunuz'ki esiniz gelmis kahvalti hazirlamis ustelik yaptiginiz yemekleri yiyor ve siz trip tarafindasiniz ve kayinvalideniz gelmis sizle konusmus akil vermis alttan al kizim demis ama siz hala Ben mal ve stres topu degilim diosunuz. . Sizin bu evliligi surdurmeye niyetiniz varmi? Varsa esinizi alin karsiniza kapatin televizyonu ve sakin bir dille konusmaya calisin. ..
Annesi ortamı yumuşatmak için böyle söylemiş olabilir.Eşinizle bu durumu konuşun kırıldığınızi bir de sizden duysun.Annesi o sinirlidir sen alttan al diyo hep. Iyi de ben surekli azarlanmak icin mi evlendim?
Hic sanmıyorum yanlis bisi söylerim diye dusunecegini. Benden adim gelmez artik. Hicbi zaman bu tarz seyler soylemedim ona.
Bu soyledigi sozler kahvalti hazirlayayim bitti diye gecistirilecek seyler degil bence
Benim olsa ne ki? Annesi geldi o sinirli o inatci dedigim dedik sen alttan al. Benim evliligim de boyleydi biz uzulmedik mi falan filan diyo. Ben kimsenin mali strs topu degilim
Canım benim, esimle konusulmuyo ki. Yavv he hee yapiyo ben kizdigim seyi söylerken. Hii öyleyim evet ben sucluyum diyo. Tiye aliyo yaniAnnesi ortamı yumuşatmak için böyle söylemiş olabilir.Eşinizle bu durumu konuşun kırıldığınızi bir de sizden duysun.
Kavga esnasında eşlerden biri o ortamdan uzaklaşıp başka bir odaya geçerek veya dışarıya çıkarak ortamın sakinleşmesini sağlaması çok iyi.Sizde de eşiniz iyi kı çıkmış gitmiş
ßimdi evinde bırakın uzatmayın bu küstüğü ama kırıldığınız noktaları tartışmadan konuşun.
Kara cahil. Konusmayi bilse insan gibi, yav he he demezdi. Allah bilir bir de okumus etmis biridir bu sahis.Canım benim, esimle konusulmuyo ki. Yavv he hee yapiyo ben kizdigim seyi söylerken. Hii öyleyim evet ben sucluyum diyo. Tiye aliyo yani
Kara cahil. Konusmayi bilse insan gibi, yav he he demezdi. Allah bilir bir de okumus etmis biridir bu sahis.
Canım benim, esimle konusulmuyo ki. Yavv he hee yapiyo ben kizdigim seyi söylerken. Hii öyleyim evet ben sucluyum diyo. Tiye aliyo yani
Yav he he diyen insan, karsi tarafi dinlemek istemiyordur. Siz susasinizdiy e boyle yapiyor. Ya ayni seyleri tartismaktan bikmis, ya da suclu oldugunu bildigi icin bu tavri kendisine savunma amacli edinmistir. Yani aklinca sizi bu sekilde geri püskürtüyor. Hangi sebepten yaptigini siz daha bilirsiniz bu durumda.Saatlerce konustugumuz da oluyor ama olmayinca olmuyor anlaşamıyoruz iste kimse benim yogurdum eksi demiyo. Ama bi gercek var ki o da sinirli fevri olusu. Annesi bana da öyle diyo da ben karisiyim kaba saba bi adam degildi hayalimdeki
Beklediğim bi psikolog bi de terapist adimi var esimden. Bunlar olmadan bosanmak istemiyorum acaba dememek icin.çok biriktirmişsiniz, tahammülünüz kalmamış. e oluru yoksa bu saatten sonra boşanın. siz ne bekliyorsunuz bu ilişkiden?yıprandığınıza değmiyor demekki. ayrılın yolunuza bakın
Ayni şeyleri tartismaktan bikmis ama inatla yapmaya devam eden suclu oldugunu icten ice bilen ama kabullenemeyen biri isteYav he he diyen insan, karsi tarafi dinlemek istemiyordur. Siz susasinizdiy e boyle yapiyor. Ya ayni seyleri tartismaktan bikmis, ya da suclu oldugunu bildigi icin bu tavri kendisine savunma amacli edinmistir. Yani aklinca sizi bu sekilde geri püskürtüyor. Hangi sebepten yaptigini siz daha bilirsiniz bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?