- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Esim olacak son tartismamizda sen kendini ne zannediyosun sen kimsin ki dedi. Neye istinaden dedigi onemsiz. Kufur etmedim hakaret etmedim. Dedi mi dedi. Bosanalim laflari edildi yine tabii. Ben de git bu evden dedim. Gitti gece geldi. Dun annesine yatmaya gitmis. Anlasamadigimizdan ailelerin de haberi vardi zaten. Ben 2 gun annemde kalmistim. Kv bana geldi o sinirlidir sen onu idare et o sinirliyken sus konulu bi konuşma yapti. Sonra geldi eve
Bugun ne özür var ne bir sey. Sabah kahvaltı hazirlamis. Bundan sonra uzun bi sure konusmayi düşünmüyorum ama onun umrunda değil yaptigim yemegi yiyo cayini demleyip keyif yapiyo. Icimden hicbir sey gelmiyor artik ne yuzunu gormek ne yemek hazirlamak. Bunca lafindan sonra gecip köşeye hicbi sey olmamış gibi davraniyo. Fevri davranmak istemiyorum ne yapmaliyim?
Bugun ne özür var ne bir sey. Sabah kahvaltı hazirlamis. Bundan sonra uzun bi sure konusmayi düşünmüyorum ama onun umrunda değil yaptigim yemegi yiyo cayini demleyip keyif yapiyo. Icimden hicbir sey gelmiyor artik ne yuzunu gormek ne yemek hazirlamak. Bunca lafindan sonra gecip köşeye hicbi sey olmamış gibi davraniyo. Fevri davranmak istemiyorum ne yapmaliyim?