Bizde olmaz derken...

bayagi kotu olmus. neden boyle yapti ki kadin. isler bu noktaya bir anda mi geldi? cunku iki taraf da kendini kaybetmis. ki bu taraflardan biri anne biri ogul. allah uzak etsin bu tur seyleri

Allah goruyor, esin de farkindaysa senin hakliliginin ve arkandaysa, bosver.. ben benzerlerini yasadigimda, beni cok seven (!) eski esim, yine onlari koruyacak bsy uydurmustu.. sukret vesselam..

cok kötü bir durum insanin en dibe vurdugu biran sanki ya basima gelmeden anlayamazdim bende sen boyle deyince üzuldüm simdi esim arka cikmasaydi ceker giderdim herhalde

bayagi kotu olmus. neden boyle yapti ki kadin. isler bu noktaya bir anda mi geldi? cunku iki taraf da kendini kaybetmis. ki bu taraflardan biri anne biri ogul. allah uzak etsin bu tur seyleri

Aslinda dugun oncesi basladilar ogluyla atismaya hatta kina gecesi sabahi ikiside sinir krizi gecirmis kvde kinada hic oturdugu yerden kalkmadi benimle alakasi yoktu. Dugunden 2hafta sonra yine kavga ettiler annesi hic maddi destek olmadi cünku ogluna ben karismadim 1ay konusmadilar dayanamadim birgün hala konusmicanmi annenle bak özlemistir seni bi ugra yanina dedim ertesi gün gitti ugradi barisdilar ama barisir barismaz bana sarmaya basladi kurbanda bile dedikodumu yapti elin kizina güya bizim evliligimiz!!! yürümezmis sustum hasta diyr o lafi duymama ragmen kurban etini bile ben dogradim posetleyip dolabina koyduk kv sordum neden boyle boyle konustun diye esimin abiside vardi yeminler etti ben öyle bisey demedim iftira atiyo bana diye herkese aglayivermis esimde ben anamida bilirim karimida anam söyler karim yalan söylemez dedi o günden sonra artik iyice ugrasmaya basladi benimle evinede tasininca ipler iyice koptu biranlik degil yani gecmisi olan bir olay

kayınvaliden iyice sinirlenmiştir oğlu sana sahip çıkıp evden gitti diye. bu dönem eşinin yanından hiç ayrılma almanca öğrenmesi için yardım et.annene bir şeylerden bahsetmek zorundasın.
kayınvalidenle sorun yaşadığını ama eşinin sana destek olduğunu maddi durumunun sıkıştığını söyle bir miktar destek olsunlar hatta borç saysınlar fark etmez ama ellerini çekmesinler üstünüzden.
eşinle sana mutluluklar diliyorum en zor sınavınız bu olsun

insanlar cocuklarinin yuvasiyla neden ugrasir ki. allah yardimciniz olsun. insallah isler daha da sarpa sarmaz.

Cok sagol canim büyük bir sinavdan geciyoruz insaallah bundan sonrasi güzel olur. Ailemden zaten maddi destek almistik 1-2ay önce smdi birdaha istemeye dilim varmiyor ama baska caremde yok gibi

insanlar cocuklarinin yuvasiyla neden ugrasir ki. allah yardimciniz olsun. insallah isler daha da sarpa sarmaz.

Amin bende iyice karismasindan korkuyorum esim kinlendi cünkü biryandanda tekrar affederse annesini diyorum annesidir karismam ama ozsman ben naparim bilmiyorum iste

sizin ailenizle onun ailesi arasinda baglanti var mi? Kv veya o tyze gelini bir yerlerden bir dedikodula rmi duyuyorlar da bu kadar sardilar size. bunun bir sebebi olmasi lazim, yani bir sey olmasi lazim ki kalkip bu kadar terbiyesizce hakaretler edebilme cesareti gosteriyor.

Erkek anneleri oğullarını besleyip büyüttüklerini elin kızının gelip aldığını daha çok değer verdiğini görünce kıskançlık krizine girip alttan alttan laf sokmaya gücü yetmiyorsa başkalarını araya koymaya bayılırlar.

iyi yapmış eşiniz sende saf olma git konuş annen diye. bırak görüşmesin

valla baya sabırlıymışsın tebrik ederim o kadar lafa hale annen o senin diyebiliyorsun ya ailen sana baya iyi terbiye vermiş allah bunları görüyor her şey yoluna girer merak etme çok mutlu olursunuz inşallah
bana kalırsa da eşinin ailesiyle bir daha ilişkide olma ve annenden parayı iste oraya gidince çalışır ödersiniz gurur yapmayın utanmayın anne babanız o sizin sizin için çalışıyorlar..

bir sure birbirlerinden uzak dursalar iyi olur. hem annesi hatasini anlasin, pisman olsun hem esin sakinlessin. madem uzun zamandir aralari iyi degil, barisip barisip yine kavga etmelerinin bir anlami yok. ha onlar yine barisir. ne kadar huysuz, fesat cekilmez de olsa annesi. ayni modelin kayinpeder versiyonu bende de var. kimse ailesini secme hakkina sahip degil. esin yumusayip unuttugunda sen unutma. aradaki mesafeyi koru ki boyle seyleri bir daha yasama. ki insallah yasamazsin..

yaşadıklarınız çok üzücü ama eşiniz sizin arkanızda durmuş. Gerçekten seni karısı, ailesi olarak görmüş ki adaletli davranabilmiş. Kocanızın kıymetini bilin ve mutlu olmaya bakın. Böyle koca zor bulunur. hem annesi hem eşiniz sizin üstünüze gelseydi, haklıyken birde üstüne özür dilettirip, onurunuzu gururunuzu ayaklar altına aldırsaydı, inanın cok daha zor olurdu. Çünki yaşadım ve biliyorum.

Bence de yalnız bırakma eşini annenden biraz borç istersin sonra verirsiniz
İlla kavga oldu demezsin aparta çıktık çok kalabalık gelen giden oluyordu uğraşamadık çıktık dersiniz
Tek başına bırakınca annesi kendi tarafına çekmeye falan çalışır mazallah

Sana bu kadar sahip çıkan bir eşin var ne güzel .
Buarada neler neler okuyoruz .
Ben senin yerinde olsam eşimi asla yalnız bırakmazdım bu günlerde.

Canim ben anlamadım simdi siz Türkiye demisiniz?Almanya ya nasil gideceksiniz sen orda olup çalışıp eşini goturebilirsin.Bu durumda nasil vizesi çıkacak? ??Neden almanyadayken turkiye ye gittin???

yok biz ayri sehirlerdeniz ailemle alakalari bile yok. Kiskanclik anneside o gelinleride kiskanclik yaptilar baska hic birsey degil

esim ameliyat oldu 2defa ayni yerden ozaman bile annesi sadece 2kere ugradi yanina ben sabahlara kadar uyumadim kwndi annem yemin ederim günde 5kere aradi almanyadan esimi merak ettide annesi daha ameliyattan oglu cikar cikmaz asure gelcekti bana diye eve kostu herkes tabi helal olsun kiza nasil güzel bakti esine demisler annesi basladi ben hastaydim yoksa bende bakardim demeye

Ben allahtan korkarim ileride benimde colugum cocugum olacak ben esimi doldurup bak bak annen neler diyo desem onlar cikar birgün benden ilahi adalete inanirim. Benim vicdanim rahat allahlarindan bulsunlar. Düsün kv arkadasinin biride gelinin cok terbiyeli annesini tebrik etmek lazim dediginde ona turk terbiyesini biz ögrettik 8senede (8sene ciktigimiz icin esimle) telefonda ben verdim ona o terbiyeyi dedi resmen ve ben buna bile guldum gectim

Istedigi zaman barissin ama o eve adimimi atmam ben birdaha onada soyledim annendir saygi duyarim gidip goruscem dersen ama ben sildim diye

Nerede yaşıyorsunuz şehir olarak? Sen gidince eşin bunalıma girer ya tek başına tek dayanağı sensin şu an, tek aileside sensin. Çok üzüldüm dün gene kafa takıldınız ya.

gerçekten film gibi..kıskanç bir kadın bir aileyi mahvetmiş yazık....eşiniz harika bir insanmış..bence tekrar yurtdışına dönün..

Canim ben anlamadım simdi siz Türkiye demisiniz?Almanya ya nasil gideceksiniz sen orda olup çalışıp eşini goturebilirsin.Bu durumda nasil vizesi çıkacak? ??Neden almanyadayken turkiye ye gittin???

evet turkiyedeyiz ben alman vatandasiyim dogma buyume oraliyim orada isimde var beni bekliyolar. Alman vatandasi oldugum vize kursu gecer gecmez cikiyor etrafimda oyle oldu sordum sorusturdum alman vatandasiysan hersekilde gider diyolar. Esim turkiyeden ben evlenip biraz burada yasamak istedim daha dogrusu denemek istedim ama olmuyomus

Hmmm anladim canım.Durumlar bu hale gelmişken bence en iyisi almanyaya gitmek olur bu arada sular durulur herşey unutulur.Ama mutlaka okulunu bitir canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…