Bizde olmaz derken...

Eşini birakip gitme cok zor onun için siz gidince iyice boşluğa düşer... Bir is falan yok mu Lisa sureli calisabilecegi biraz kafasi dagilirdi aslinda

esim belediyede calisiyordu kurs jcin birakti isi annesinde kalacakti kursa ordan gidip gelcekti simdi kisa sureligine is bul dersem yine kursuna gidemez yine hersey yarim kalir vizesi uzar bildigin kisir döngu ya

Bende hic istemiyorum yalniz kalmasini rabbime dua ediyorum bir cikis yolu göstersin bize diye anneme soylicem ne yalan soylemeye dilim variyor nede gercekleri soyleyebilirim kadinin yuregine iner zaten uzuluyor budefa oda baski yapar illa gel diye herkesin kendi cocugu iste...benim onceligim kocam suan ailemide uzmeden bi yol bulmam gerek

aamaan görüşmesinler zaten.
şükür eşin yanında...
ne zaman gideceksiniz almanyaaya

en erken nisan ortasi gideriz

Helal olsun esine walla. Hic ezdirmemis seni. Aslan gibi adam walla yapis, kiymetini bil. Bence de sen don. O da arkadasinda falan kalsin bu surede. Az kalmis zaten. iki aydan bisey olmaz.

Arkadasi yok sayilir bekar malesef hepsi evli 2tane var bekar onlarda ailelwriyle yasiyor

Ailenize anlatın mutlaka destek olurlar bence eninde sonunda bu soğukluğu farkedecekler zaten. Nereye kadar gizlenir
bana soracak olursanız eşim bana git dese bile gidemezdim sanırım.

Ailenize anlatın mutlaka destek olurlar bence eninde sonunda bu soğukluğu farkedecekler zaten. Nereye kadar gizlenir
bana soracak olursanız eşim bana git dese bile gidemezdim sanırım.

Gidemiyorumda zaten esimle uzun uzun konustuk simdi böyle giderse 10güne elimizde ekmek parasi kalmicak ailemden bu ay istesem öbur ay yine ortada kalcaz. Almanca Kursuna gidemicek her gittiginde orayada para lazim cünkü... hic bir is yoluna girmicek iyice borca batcaz. Suan ikimizde tüm gün evin icinde oturuyoruz bos bos. Almanca kursu olmasa ac kalmayada rsziyim ama kursunu bitiremesse maddiyat yüzünden isler iyice uzayacak. Biz elimizdeki parayi ona göre ayarlamistik ne bilelim böyle evden kovulacagimizi....

Bay
Baya kötü olmuş yalnız kalmış eşin birbirinizden başka kimseniz kalmamış birbirimize tututun derim

Birbirinizin yanında olun uzaklasmayın.O sizi korumus sizin bir sucunuz yokken onlarıda sevindirip geri falan dönmeyin.O aileyede diyecek hicbir sey yok kıskanclıktan yapmıslar belliki.Zamanında benim annemide babaannem diğer gelini baya cektirmis annem bana hamileyken kacmıslar babamla baska bir yere.Siz zaten baska bir ülkeye gidicekmissiniz.Annem 3 cocuk dogurdugunda susmuslar anca.Sizinde öyle olur.Ogluna cok küs kalamaz ve annesi hatasını anlar diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…