Merhabalar :) Ben 17 yaşındayım ve öğrenciyim. Lisede okuyorum ve kilo problemim var1.70 boyundayım ve 84 kiloyum..Acilen (en azından yaza kadar) kilo vermem gerekiyor..bana destek olun Neler yapabilirim? Öğrenci olduğum için diyet listeleri pek etkili olmuyor açıkcası..nolur bana yardımcı olun..
evet ya okul yüzünden bende öyleyimbaşka çözümlerde bulmalıyıız
dua buldum ben canım ilgini çeker mi ?
dua zaten olağan bir şey :) ama artık faaliyete geçmeliyiz
iştah kapatıyor canım , benim sorunum da bu zaten.. yazanlar günlerce acıktığımı hissetmiyorum diyorlar . tabiki öylesi zararlı ama biz dengeye koyabiliriz bence. sadece dua olmaz yanına da birşeyler katmalıyız ama bence es geçmemekte fayda var :26: :26:
nasıl bir dua peki ?
Ya Samed okuyorsun 520 defa, başka forumda bir-iki arkadaş 30 kilo verdiğini yazmış, onunların yanında da bir çok kilo veren var..
o zaman deneyelim :)
tamam :) şu an karbonatlı su içiyorum..Onu da dene :)
ya ben içemiyorum canım onu tadı iğrenç geliyor midem bulanıyor çok istedim ama içemedim:44: :95:
ben içiyorum artık alışırız ne yapalım
tadı garip gelmiyor mu canım ?
Yaşıtız, bende 60 kg ile başladım 54üm şuanda. 2 aydır uğraşıyorum spor ve dikkatle 2 kg verebildim diğer kilolar şok diyetle gitti, yarın bitiyor hatta diyetim ama geri alma korkusu başladı bile, geri almazsam yazarım mutlaka :)
sevindim yaşıtlarım da varmış :) neler yaptın? spor yapamıyorum çünkü okul var dersler ağır..
Ekmeği azaltmakla başladım 1 dilim tam buğday yiyorum sadece ekmekle yenecek yemeklerde, porsiyonlar küçültüldü, su içme arttırıldı, kola kahve yasaklandı, tuz zaten kullanmazdım şimdi yemeklere annem ne katarsa extra olarak katmıyorum, çay şekersiz içemediğimden hiç içmiyorum, abur ubur azaltıldı eskiden günde 3 paket farklı şeyler yerdim 1e düşürdüm. Baktım pek katkısı yok elma diyeti bir buçuk hafta ama 4 kg verip 1 haftada 3 kiloyu geri aldım, hep açtım diyetteyken çünkü ve aç kalınarak verilen kilolar geri alınıyor. Sonra bi süre boş kaldım sadece dikkat ettim sonrasında yürüyüş + mekik + hareket yaptım 1000 kaloriyi geçmedim günde ve 1.5 haftada 1 kg verebildim. Toplamda 1.5 ayda 2 kg vermiş oldumSonra bıktım yeter artık dedim ve protein diyeti yaptım bugün 4. günüm 4 kg verdim: sabah öğle akşam bir tavuk butu yiyorum (haşlanmış yağsız tuzsuz) ve 2.5 lt su içiyorum. Yarın son günüm sonrasında normal hayatıma dönücem yediklerime dikkat + yürüyüş + evde spor şeklinde. Haftada iki de istediğim bir şeyi yerim olur biter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?