Çok iyiymiş :) bende dün başladım 84 le :) biraz önce tartıldım 83.50 (tok karınla) kararlıyım bu sefer..bugün okulda 1 elma,fındık,1 tane de dondurma yedim.eve gelince boş nohut yemeği yedim ekmeksiz..zaten kahvaltı dışında ekmek yemek gibi bir huyum yok :) akşamda 2 bucuk litre karbonatlı su içmeye çalışıyorum :) inşallah azar azar gidecek..birbirimize destek olalıım :)
İnşallah hemencecik verirsin kilolarını sağlıklı bi şekilde, kolay gelsin herkese :) Benimde hedefim 50-53 arası olmak bu arada
alıştım bile :) akşamdan beri 2 litre içtim :)
Ekmeği azaltmakla başladım 1 dilim tam buğday yiyorum sadece ekmekle yenecek yemeklerde, porsiyonlar küçültüldü, su içme arttırıldı, kola kahve yasaklandı, tuz zaten kullanmazdım şimdi yemeklere annem ne katarsa extra olarak katmıyorum, çay şekersiz içemediğimden hiç içmiyorum, abur ubur azaltıldı eskiden günde 3 paket farklı şeyler yerdim 1e düşürdüm. Baktım pek katkısı yok elma diyeti bir buçuk hafta ama 4 kg verip 1 haftada 3 kiloyu geri aldım, hep açtım diyetteyken çünkü ve aç kalınarak verilen kilolar geri alınıyor. Sonra bi süre boş kaldım sadece dikkat ettim sonrasında yürüyüş + mekik + hareket yaptım 1000 kaloriyi geçmedim günde ve 1.5 haftada 1 kg verebildim. Toplamda 1.5 ayda 2 kg vermiş oldumSonra bıktım yeter artık dedim ve protein diyeti yaptım bugün 4. günüm 4 kg verdim: sabah öğle akşam bir tavuk butu yiyorum (haşlanmış yağsız tuzsuz) ve 2.5 lt su içiyorum. Yarın son günüm sonrasında normal hayatıma dönücem yediklerime dikkat + yürüyüş + evde spor şeklinde. Haftada iki de istediğim bir şeyi yerim olur biter:)
iyiymiş canım ben içemiyorum malesef.. bir de açlık otu denicem ben..
o nasıl bir şey ? :)
forumda görmüştüm canım pek bilgim yok aslında ordan okursan daha doğru olur :)
2 gündür sadece günde 1000-1500 kalori arası yiyorum ve 53 kiloya düşmüşüm yani 1 kg gitmiş şaşırdım bayaa
2 gündür sadece günde 1000-1500 kalori arası yiyorum ve 53 kiloya düşmüşüm yani 1 kg gitmiş şaşırdım bayaa
tamam bakayım bi :)
bende sabahları kahvaltı yapamıyorum okulda da yemiyorum eve gelince yiyorum bir tek birde acıkınca ufak şeyler atıştırıyorum tok karna 96 civarı geliyorum ama o kadar kaçırdığım halde verdiklerimi almıyorum bu çok güzel bişey :) yavaş yavaş da olsa vericez artık :)
bende öyle :) sabahları kahvaltı yapamıyorum,okulda da arada formun ürünlerinden atıştırıyorum,akşamda evde ne varsa az yiyorum :) 2 kilo gitti bileeee
sabah tartıldııım ve kaç geldim bil bakalııım :) 93.5 inanasım gelmiyor ama 5 defa çıktım beşinde de böyle çıktı çok mutluymmm :)
canım bnde 18 yaşındayım durumunu çok iyi anlıyorum sınava gircekmisin bilmiyorum ama eğer sınava girceksen bu sene fazla kasma derim ben denedim geçen sene yapamadım ama şu an mis gibi çok rahat diyet yapıyorum. sana tek önerim kesinlikle sabah kahvaltı yap ne olursa olsun ve bizler form ürünlerini az kalorili sanıyoruz ama 100 gr ma vurduğumuzda kalori gayette fazla çıkıyor ama okul hali doğal olarak bişey yemek zorundasın eti burçak dene derim çünkü lif oranı yüksek ve 3-4 tane tok tutmaya yarıyor diytinde başarılar
canım bnde 18 yaşındayım durumunu çok iyi anlıyorum sınava gircekmisin bilmiyorum ama eğer sınava girceksen bu sene fazla kasma derim ben denedim geçen sene yapamadım ama şu an mis gibi çok rahat diyet yapıyorum. sana tek önerim kesinlikle sabah kahvaltı yap ne olursa olsun ve bizler form ürünlerini az kalorili sanıyoruz ama 100 gr ma vurduğumuzda kalori gayette fazla çıkıyor ama okul hali doğal olarak bişey yemek zorundasın eti burçak dene derim çünkü lif oranı yüksek ve 3-4 tane tok tutmaya yarıyor diytinde başarılar
süpeer :) aynen devam ediyoruuuz
evet tatlım :) cumartesi günü babamın arkadaşlarıyla yemeğe gitmiştik 35-40 yaşlarında bir kadın 5i bi yerde çayı + diyetle tam 40 kg vermiş duyunca inanamadım hemen gittim aldım pahalı birşey de değilmiş zatendüzenli kullanıcam umarım faydasını görürüm şu an içiyorum şekersiz içilebiliyor kokusuna rağmen tadı da fena değil ki ben hayatta şekersiz çay/kahve içemezdim :)
sonuç alırsan bende deneyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?