Bizde zayıf olalım..

İnşallah hemencecik verirsin kilolarını sağlıklı bi şekilde, kolay gelsin herkese :) Benimde hedefim 50-53 arası olmak bu arada

maşallah canım nazar değmesinn. o azim bende de olsa keşke :)

2 gündür sadece günde 1000-1500 kalori arası yiyorum ve 53 kiloya düşmüşüm yani 1 kg gitmiş şaşırdım bayaa

Son düzenleme:
2 gündür sadece günde 1000-1500 kalori arası yiyorum ve 53 kiloya düşmüşüm yani 1 kg gitmiş şaşırdım bayaa

bende sabahları kahvaltı yapamıyorum okulda da yemiyorum eve gelince yiyorum bir tek birde acıkınca ufak şeyler atıştırıyorum tok karna 96 civarı geliyorum ama o kadar kaçırdığım halde verdiklerimi almıyorum bu çok güzel bişey :) yavaş yavaş da olsa vericez artık :)

Son düzenleme:

bende öyle :) sabahları kahvaltı yapamıyorum,okulda da arada formun ürünlerinden atıştırıyorum,akşamda evde ne varsa az yiyorum :) 2 kilo gitti bileeee

bende öyle :) sabahları kahvaltı yapamıyorum,okulda da arada formun ürünlerinden atıştırıyorum,akşamda evde ne varsa az yiyorum :) 2 kilo gitti bileeee

sabah tartıldııım ve kaç geldim bil bakalııım :) 93.5 inanasım gelmiyor ama 5 defa çıktım beşinde de böyle çıktı çok mutluymmm :)

canım bnde 18 yaşındayım durumunu çok iyi anlıyorum sınava gircekmisin bilmiyorum ama eğer sınava girceksen bu sene fazla kasma derim ben denedim geçen sene yapamadım ama şu an mis gibi çok rahat diyet yapıyorum. sana tek önerim kesinlikle sabah kahvaltı yap ne olursa olsun ve bizler form ürünlerini az kalorili sanıyoruz ama 100 gr ma vurduğumuzda kalori gayette fazla çıkıyor ama okul hali doğal olarak bişey yemek zorundasın eti burçak dene derim çünkü lif oranı yüksek ve 3-4 tane tok tutmaya yarıyor diytinde başarılar

teşekkür ederim :) sınava girmicem bu yıl :) ama yinede yavaş yavaş gitsin istiyorum :)

önerini dikkate alıcam canım.. benim de sınava bir yılım var ancak bu sene de oldukça yoğun.. aslında daha çok işime yarıyor çünkü ders çalışırken kahve dışında başka hiç bir şey gelmiyor aklıma :) bu da benim işime geliyor açıkçası

süpeer :) aynen devam ediyoruuuz

evet tatlım :) cumartesi günü babamın arkadaşlarıyla yemeğe gitmiştik 35-40 yaşlarında bir kadın 5i bi yerde çayı + diyetle tam 40 kg vermiş duyunca inanamadım hemen gittim aldım pahalı birşey de değilmiş zaten düzenli kullanıcam umarım faydasını görürüm şu an içiyorum şekersiz içilebiliyor kokusuna rağmen tadı da fena değil ki ben hayatta şekersiz çay/kahve içemezdim :)

sonuç alırsan bende deneyeyim :)

sonuç alırsan bende deneyeyim :)

canım kaç gündür içiyorum çörek otu yağıyla beraber inan yarım saat sonra yemeği bile yemek istemiyor canım zayıflamak için yiyorum ve kilom hiç sabit durmuyor en fazla 3 günde bir bi aşağısını görüyorum yediğim zaman artmıyor aynı kalıyor çok faydasını gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…