Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyyy maşşallah ama benimkiyle aynı ben 5 aylığım sen kaç hahahahaha
demi sen benim haftama gelince senin daha büyük olur
![]()
oyyy maşallah benim tatlı yeğenime yaa inş test sonucun temiz çıkar tatlım cinsiyeti merak ediyomusun bi topik var ordaki arkadaş cinsiyeti doğru tahmin ediyo istiyosan linki vereyim bebeğinin ultrason resmini koy tahminde bulunsun tatlım
kızlarr mrb uzun bır zman oldu gırmyelı sızlerden hıc habrım olmadı varmı hayırlı haberler dogum yapanlar....benım doguma az kaldı dualrınızı eksık etmeyın cok sıskınlıklerım var balon oldum ucyorumm cok fena sısıtım ne hamur nede tuzlu yedım oalcagı varmıs demek kı ...bu ayın 14 den sonra takıp altına alınacagız mınıcık kızıma kavusacagım ıns dua edın kızlar...
at canım at hemen sorayım. şu andaki yeni telaşımız bu ikili test... gidelim bakalım hem bebişime baksınlar hem kistime, hem cinsiyete :)
gerçektenmi biz oğlumuzun ismini karar verdik eymen olucak inşallah bir aksilik olmazsaaaa.bizde artık eymen dediğimizde oynar benim paşacımmm.göbüşğn ne durumda büyüdümü
selam canlar nasılsınız ?
ya ben bisey sorcam da, hamile olanlar bilirler .. eğer ki yaptılarsa ?..
smdi ben adetime 10gün kala 5-6 kere fln soğansuyu yaptım..
smdi saraçoğlu soğanküründen sonra incir kürü yapın diye tavsiye ediyor ya..
bgün adetim bitti, yarından itibaren incir kürüne baslasam mı ki ? yada kaç gün yapim ?
birde bu forumda, incir kürüyle ilgili GEBELİK te ki bi topikte, biri
" bende incir kürünü uyguladım ayrıca hergün bal,çörekotu ve tarçın karışımından 2 kaşık yedim rabbimin izniyle o ay hamilekaldım "
yazmıs.. acaba ikisini birden mi yapsam ki :44:
seninki biraz küçük 12. haftalık ultrason resmi daha kesin oluyo . ama şansını dene bakalım 11 haftalık var demi???
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...un-genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.html
burası tatlım
ayşeeeee eğer erkek olursa benim oğlumun adı da eymen olacak inşallah, daha hamile kalmadan belliydi ismi sıpanın. anlamı çok güzel gerçekten.
10+3 üz canım şu anda. dur ben araştırayım azıcık sağolasın.
fit oluşuna hayranım şekerim senin, ayşem de maşallah gayet güzel gidiyor, ben evde 62, dr.da 63 kiloyum, had bakalım hayırlısı :)
10+3 üz canım şu anda. dur ben araştırayım azıcık sağolasın.
fit oluşuna hayranım şekerim senin, ayşem de maşallah gayet güzel gidiyor, ben evde 62, dr.da 63 kiloyum, had bakalım hayırlısı :)
evet canım inş allah gönlüne göre versin anlamı ne tam olarak canımmm
ben en son 64 tüm bayramdan 2 gün önce şimdi kaçım acabaaa:18::18::18:
saol şekerim benim. ben evde tartılmıyorum doktorun tartısna bakıyorum hep sağlıkocağındaki kiloyuya saymıyorum orda doğru tartmıyolar fazla tartıyolar. 10 kilo almış bulunmaktayım şuana kadar zayıf hamile kaldığım için doktorum gayet iyi gidiyosun doğuma kadar 3-4 kilo alsan tamamdır dedi ama daha fazla alıcam gibi geliyo
eymen, şanslı, uğurlu, sağ tarafta olan demek. ayrıca Peygamber Efendimiz in (sav) süt annesinin lakabı Ümmü Eymen yani şanslı, uğurlu olanın annesi anlamındaymış...
canım öncelikle sana şunu söyleyeyim, bu kürleri kafana göre yapma, mesela benim kistlerim var o nedenle soğan kürü yaptım ama bal, çörek otu nu yapmadım, kistleri olanlara tavsiye edilmiyor. incir kürünü yapmadım, prolaktinim yüksekti... ayrıca saraçoğlu sitesinde diyor ki, zamanlarına ve miktarlarına birebir uyun ve iki kürü birleştirmeyin...