zaten sen kilo almak istiyordun canım daha iyi işte :)
ben hiç bu kadar kilo almamıştım ömrümde gözüm korktu açıkcası 10 günde 15 kilo almışım daha önümde 1.5ay var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten sen kilo almak istiyordun canım daha iyi işte :)
ayyy inş anlamı gibi hayırlı evlatlar olur canım benim adını taşısın kuzum altında ezilmesinnn
yani şeyy.. bendeki olana göre yaptıydımyani soğansuyunu çok değilse bile, 5-6 kere yapmısımdır anca, ve miyom um vardı benim, miyomlara da iyi geldiğini küçülttüğüün söylüyordu saraçoğlu.
incir kürü ise, yumurtaların çoğalması için. benim ise azdı yumurtam.
bal+çörekotu ise hamile kalmayı kolaylastırıyo diye :26:
yarın dk da randevum var, onada bi danışırım yinede
amin canım aminnnn, gerçi bizimki göbek adı olacak ama tabii ki ben bunu kullanacağım :)))
asıl adı ne olucak
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim aranıza evdeki ve işyerindeki internette sorun vardı alt yapı çalışmaları varmış birkaçgün daha gelmeyecek şimdi eşimin işyerinden yazıyorum nasılsınız bakalım geçmişi tam okuyamadım ben şimdi doktordan geldim bir heyecanlıyımki sormayın 2 li tarama için gittim bebişimi gördüm baya büyümüş teyzeleri kıpırkıpırdımaşallah. Ayrıca cinsiyet tahmininde bulundu kimseye söyleme dedi ama ben dayanamadım sizlere söylüyorum %80 kız dedi
ayyy çok heyecanlandım ya oğluma bir kız kardeş geliyor bu haftda yanılma ihtimali var mı doktorun? hayırlısı olsun Hepimizin bebekleri sağlıklı olur inşallah. Seastre tahminin doğro çıkacak gibi. Bu arada kilon maşallah gayet iyi.
@aysem_kas, @seastire oyyy sizin göbişlerinize kurban yaa tü tüü tüü maşallahh... Allah bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Ben 64 kiloyla hamile kaldım süpriz bi şekilde şimdiye kadar da 4 kilo falan aldım şişkonun teki oldum yaa(
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim aranıza evdeki ve işyerindeki internette sorun vardı alt yapı çalışmaları varmış birkaçgün daha gelmeyecek şimdi eşimin işyerinden yazıyorum nasılsınız bakalım geçmişi tam okuyamadım ben şimdi doktordan geldim bir heyecanlıyımki sormayın 2 li tarama için gittim bebişimi gördüm baya büyümüş teyzeleri kıpırkıpırdımaşallah. Ayrıca cinsiyet tahmininde bulundu kimseye söyleme dedi ama ben dayanamadım sizlere söylüyorum %80 kız dedi
ayyy çok heyecanlandım ya oğluma bir kız kardeş geliyor bu haftda yanılma ihtimali var mı doktorun? hayırlısı olsun Hepimizin bebekleri sağlıklı olur inşallah. Seastre tahminin doğro çıkacak gibi. Bu arada kilon maşallah gayet iyi.
Allah senin de gönlüne göre versin canım ense kalınlığına bilgisayardan baktı kan tahlili 10 gün sonra belli olacakmış.benim ikili test 19 kasım da :) cinsiyeti de söyleyebilir dedi kendi dr.um bakalım hayırlısı :) sen de zuzu gibi prenses annesi oluyorsun desene :) maşallah canım![]()
Allah senin de gönlüne göre versin canım ense kalınlığına bilgisayardan baktı kan tahlili 10 gün sonra belli olacakmış.
hoşgeldin canım ayy maşallah prensesi ne güzel yaa oğluna kız kardeş geliyo benimde oğluma bi kız kardeş gelir inşş
Yanlış mı yazdın kuzu.15 kilo demiş olamazsın değil miben hiç bu kadar kilo almamıştım ömrümde gözüm korktu açıkcası 10 günde 15 kilo almışım daha önümde 1.5ay var![]()
Ne güzel ya maşallahMerhaba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim aranıza evdeki ve işyerindeki internette sorun vardı alt yapı çalışmaları varmış birkaçgün daha gelmeyecek şimdi eşimin işyerinden yazıyorum nasılsınız bakalım geçmişi tam okuyamadım ben şimdi doktordan geldim bir heyecanlıyımki sormayın 2 li tarama için gittim bebişimi gördüm baya büyümüş teyzeleri kıpırkıpırdımaşallah. Ayrıca cinsiyet tahmininde bulundu kimseye söyleme dedi ama ben dayanamadım sizlere söylüyorum %80 kız dedi
Yanlış mı yazdın kuzu.15 kilo demiş olamazsın değil mi
Ne güzel ya maşallahÖnümüzdeki kontrolde ben de 13 haftalık olacağım. Cinsiyeti belli olur diye düşünüyorum.
Tahminlerde erkek değişmiyormuş da kız sonradan değişebiliyormuş canım hazırlıklı ol. Bİr oğlun varmış zaten inşallah bu sefer de kızın olur
1buçuk kilo o tatlım :))) ama 10 kilo aldımşuana kadar
Bence 10 kilo çok iyi. Doğuma kadar ben de 10-12 kilo alsam süper olur. Daha fazla almam inşallah. Toparlacık bişi olurum yoksa![]()