• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

öyle miii, o zaman tamamdır el göbekte bundan sonra :)

evet canım ilk zamanlar çok zayıf oluyo hareketleri biraz zor hissedilebiliyo o ilk hareketini hissedince öyl mutlu olmuştumki anlatamam yaa . karnımı açıp izlemek çok hoşuma gidiyo her gün açıp izliyorum gerçi artık açmama gerek yok kıyafetle bile belli oluyo:)

evet canım ilk zamanlar çok zayıf oluyo hareketleri biraz zor hissedilebiliyo o ilk hareketini hissedince öyl mutlu olmuştumki anlatamam yaa . karnımı açıp izlemek çok hoşuma gidiyo her gün açıp izliyorum gerçi artık açmama gerek yok kıyafetle bile belli oluyo:)

senin oğlun iyice coştu canım maşallah maşallah :)

kızlar benim lekeler devam...
dr. u aradım ilacı artırdık. Rabbim yardımcımız olsun. p.tesi ikili test var bakalım...

Canlarım benım burda telekom calısması yuzunden netler uzun sure yok :(kayın valıdeme geldıgım ıcın yazabılıyorum sızden haber almam ıcın cafelere gıtmem gerek :9:
kendımden bahsedeyım carsamba şeker yuklemesı ıcın dr gıttım ama ac karınına olmam gerekıyordu bunu bılıyordum ve ben sabah namazında bır tas corma ıctım dedım 10 kadar yüzkere acıkırımm dıye neyse dr muayene yaptı bebısımı gosterdı upuzun bacakları vardı pıpyıde gordum dr bu pıpı dedı ben o an dalgınlıkla ayy yerım onun pıpısını dıyecektım bır ar kendıme geldım yerım onu yavrum benım dedım kıvırdım ama dr gulumsedı:))neyse yukleme yapma dedı mutlaka ac olman gerek dedı yaparsanda cıkmaz aynı ıslemı yıne yapman gerekecek dedı bende ertesı gun gıttım anammm ıyıkı o gun yaptırmadı cok zor yaaa once lımonlu maden suyunu benzeyen bısı ıctım mıdem bulandı ozellıkle acık havada ıc dedı neyse sonra saate baktım yarım satte bır kan verdım 5 tüp kollarım morardı o gun sonuclar cıkacaktı ama benım dr olmadıgı ıcın pazartesıye aksadı İNŞALLAH guzel cıkar hepsı annelık guzel bır duygu ama zorluklarıda var mıde yanmasına 4 sıse gavınson dıye bır surup verdı ığğğğğğğğ iğrenc ama inanın cok ıyı gelıyo katlanıyoruz sıpalar ıcın artık tekmelerı baya hızlandı babasıda duyuyor hatta gece bazen sarılmıs yatarken oglunu cek kenara benı tıklıyo dıyo ee dıyorum sende zamanında benı tıkladıgın ıcın oglum senden ıntıkam alıyo :9:
Neyse canlar sızlerıde merak edıyorum cok özledım herkese selamlar :54:

kızlarrrr...
hamişler, müjde bekleyenler, hamiş olmaya hazırlananlar, arkadaşlarımm.... hu huuu :3: napıyosunuzz.
ben pazartesi sendromunu atlatmaya çalışıyorum... hafta sonu pazara gitmek dışında hiç çıkmadım dışarı. kocamla ev kuşu olduk,
my sweet home time :34:
sizler ne yaptınızz. anlatıverin bakem..
pazartesi kontrolü olanlar habersiz bırakmayın bizi...

Son düzenleme:
Merhaba canlarım benim nihayet geldim aranıza internet bugün itibariyle geldi. Nasılsınız bakalım, keyifler nasıl? son birkaç sayfayı okuyabildim. Deryafım çok üzüldüm ama şimdi iyi olman ne güzel, dikkat et canım kendine. Banu ve Ayvareçeli Allah şu Cuma vaktinin hürmetine sizi de evlat müjdesiyle sevindirsin inşallah. Seastre en çok da seni merak ettim doğum yaptımı acaba diye. Yaramaz oğlumuz inşallah vaktini bekler. Bende bir sorun yok çok şükür sadece akşamları baş ağrısı halsizlik oluyor tavuk gibi erkenden yatıyorum. Önümüzdeki hafta kontrolüm var doktor cinsiyetini kesin söyler herhalde ama ben kız olduğuna iyice inandırdım kendimi %80 dedi ama yaa. Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin hepimize. Bu arada benim doktor 15 günde bir çağırmaya devam ediyor. Çok iyi doktor değiştiremiyorum da ama ayda iki muayene tuzlu geliyor. Bakalım bu hafta ayda bir gelsem olurmu diycem ne diyecek.

ee internetin varsa artıkınn bizi yalnız bırakmazsın. bak bekleriz her gün :34:
canım benim duaların için çok teşekkür ederim, inşallah bir kaç aya SAĞLIKLI bir şekilde o müjdeyi alırım.

Günaydın herkese
kızlar benim lekeler devam...
dr. u aradım ilacı artırdık. Rabbim yardımcımız olsun. p.tesi ikili test var bakalım...
Canım bu süreç sende biraz zorlu geçiyor. Allah yardımcın olsun.
Canlarım benım burda telekom calısması yuzunden netler uzun sure yok :(kayın valıdeme geldıgım ıcın yazabılıyorum sızden haber almam ıcın cafelere gıtmem gerek :9:
kendımden bahsedeyım carsamba şeker yuklemesı ıcın dr gıttım ama ac karınına olmam gerekıyordu bunu bılıyordum ve ben sabah namazında bır tas corma ıctım dedım 10 kadar yüzkere acıkırımm dıye neyse dr muayene yaptı bebısımı gosterdı upuzun bacakları vardı pıpyıde gordum dr bu pıpı dedı ben o an dalgınlıkla ayy yerım onun pıpısını dıyecektım bır ar kendıme geldım yerım onu yavrum benım dedım kıvırdım ama dr gulumsedı:))neyse yukleme yapma dedı mutlaka ac olman gerek dedı yaparsanda cıkmaz aynı ıslemı yıne yapman gerekecek dedı bende ertesı gun gıttım anammm ıyıkı o gun yaptırmadı cok zor yaaa once lımonlu maden suyunu benzeyen bısı ıctım mıdem bulandı ozellıkle acık havada ıc dedı neyse sonra saate baktım yarım satte bır kan verdım 5 tüp kollarım morardı o gun sonuclar cıkacaktı ama benım dr olmadıgı ıcın pazartesıye aksadı İNŞALLAH guzel cıkar hepsı annelık guzel bır duygu ama zorluklarıda var mıde yanmasına 4 sıse gavınson dıye bır surup verdı ığğğğğğğğ iğrenc ama inanın cok ıyı gelıyo katlanıyoruz sıpalar ıcın artık tekmelerı baya hızlandı babasıda duyuyor hatta gece bazen sarılmıs yatarken oglunu cek kenara benı tıklıyo dıyo ee dıyorum sende zamanında benı tıkladıgın ıcın oglum senden ıntıkam alıyo :9:
Neyse canlar sızlerıde merak edıyorum cok özledım herkese selamlar :54:
Oğluşun ben burdayım diyor annesi. Şeker yüklemesi bu kadar zorlu mu oluyor :18:

Bende de mide yanması var ama bana ilaç falan vermedi doktor. Bu cuma ikili test için gideceğim. Yaptırmakla yaptırmamak arasında bir yerdeyim. Kafam karışık

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ben çok yorgun olarak yeni bir haftaya başladım masada uyukluyorum resmen. Hafta sonu çok yoğun geçti düğün, musafir ağırlama derken çok yoruldum. Dün kayınvalidem de geldi 1 ay bizdeler. Bir ay rahatım yani ev işi yemek derdi yok. Deryaf mutlu haberlerle gel canım. Benim ikili tarama sonucu 3 ten sonra belli olacak, heyecanlıyım. Dalin26 ya da çok sevindim darısı senin başına seastre daha sonrada bizim. Mutlu bir hafta geçirmek dileğiyle, hepinizi öpüyorum kocaman:38:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ben çok yorgun olarak yeni bir haftaya başladım masada uyukluyorum resmen. Hafta sonu çok yoğun geçti düğün, musafir ağırlama derken çok yoruldum. Dün kayınvalidem de geldi 1 ay bizdeler. Bir ay rahatım yani ev işi yemek derdi yok. Deryaf mutlu haberlerle gel canım. Benim ikili tarama sonucu 3 ten sonra belli olacak, heyecanlıyım. Dalin26 ya da çok sevindim darısı senin başına seastre daha sonrada bizim. Mutlu bir hafta geçirmek dileğiyle, hepinizi öpüyorum kocaman:38:

inş sonucun güzel çıkar canım. saol tatlım amin inş hepimize hayırlı ve kolay doğum nasip etsin Allahım.bebişi olmayanlarada bebiş nasip etsin AMİN

Günaydın herkese

Canım bu süreç sende biraz zorlu geçiyor. Allah yardımcın olsun.

Oğluşun ben burdayım diyor annesi. Şeker yüklemesi bu kadar zorlu mu oluyor :18:

Bende de mide yanması var ama bana ilaç falan vermedi doktor. Bu cuma ikili test için gideceğim. Yaptırmakla yaptırmamak arasında bir yerdeyim. Kafam karışık
Canlar seker testım guzel gectı seker cıkmadı bende dr gerek duymadı hersey cok sukur cok guzel..
Perıcım bu ıkılı testlerı cok defa burda sıtede yazdım ben yaptırmadım ki 35 ten sonra dr yaptırmaktan yana ama ben dusunmedım cunku aldırmayı dusunmuyorum bosu bosuna kafamı bulandırmak ıstemedım RABBIM herseyın hayırlısını versın ona teslımız zatende testlerın yuzde yuz sonucları dogruda cıkmayabılıyor sadece annneler cok uzuluyor senın yasın genc yınede sen bılırsın farzetkı zeka özurlı ALLAH korusun ne yapacan aldıracanmı buna ıyı karar ver hersey bızler ıcın tevekkeltu teala...

merhaba arkadaşlar,
biz iyiyiz çok şükür :) lekelenmeler bitti. dün ikili test için dr.daydık. ultrason sonuçlarımız güzel, darısı kan tahlili ile karşılaştırılmasına diyelim. her şeyine baktılar bebeğimin. cinsiyeti söylemediler, cuma günü tam sonucu almaya gidince söyleyecek sanırım :) hayırlısı Allah tan... bu da minik sıpamın resmi :)
$Fotoğraf0032.webp

Back
X