Canlarım benım burda telekom calısması yuzunden netler uzun sure yok

kayın valıdeme geldıgım ıcın yazabılıyorum sızden haber almam ıcın cafelere gıtmem gerek

kendımden bahsedeyım carsamba şeker yuklemesı ıcın dr gıttım ama ac karınına olmam gerekıyordu bunu bılıyordum ve ben sabah namazında bır tas corma ıctım dedım 10 kadar yüzkere acıkırımm dıye neyse dr muayene yaptı bebısımı gosterdı upuzun bacakları vardı pıpyıde gordum dr bu pıpı dedı ben o an dalgınlıkla ayy yerım onun pıpısını dıyecektım bır ar kendıme geldım yerım onu yavrum benım dedım kıvırdım ama dr gulumsedı:))neyse yukleme yapma dedı mutlaka ac olman gerek dedı yaparsanda cıkmaz aynı ıslemı yıne yapman gerekecek dedı bende ertesı gun gıttım anammm ıyıkı o gun yaptırmadı cok zor yaaa once lımonlu maden suyunu benzeyen bısı ıctım mıdem bulandı ozellıkle acık havada ıc dedı neyse sonra saate baktım yarım satte bır kan verdım 5 tüp kollarım morardı o gun sonuclar cıkacaktı ama benım dr olmadıgı ıcın pazartesıye aksadı İNŞALLAH guzel cıkar hepsı annelık guzel bır duygu ama zorluklarıda var mıde yanmasına 4 sıse gavınson dıye bır surup verdı ığğğğğğğğ iğrenc ama inanın cok ıyı gelıyo katlanıyoruz sıpalar ıcın artık tekmelerı baya hızlandı babasıda duyuyor hatta gece bazen sarılmıs yatarken oglunu cek kenara benı tıklıyo dıyo ee dıyorum sende zamanında benı tıkladıgın ıcın oglum senden ıntıkam alıyo

Neyse canlar sızlerıde merak edıyorum cok özledım herkese selamlar