Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

vaaoovvvv. çılgın seni. valla gözün alıyosa çalışmalara devam derim ama bence biraz daha bekle. oğluşun azcık ailede tek başına bebek olmanın tadını çıkarsın. perinin dediği gibi 2- 2,5 yıl ideal arada bence.
Topikte uzun süredir BAT sayımı olmuyodu senle birlikte tekrar bu heyecanlara başlarız belli mi olur

maşallah kuzucuğuna annesi

slm canım çok yorgunum hem ruhen hem bedenen umut beni çok yoruyor çok yaramaz bi çocuk bide sinirli ve inatçı dediğini yaptırana kadar ağlıyo susmyo ortalığı inletiyo . maşallah kilosu iyi annesi önemli olan sağlıklı olması kilo önemli deil benim oğlumda zayıf 9. ayda daha 8300 dü :)

maşallah kız sana bende 2. çocuk istiyorum ama sanki hamile kalsam oğlumu aldatacakmışım gibi geliyor daha çok küçük şuan onun ilgi ve sevgiye ihtiyacı var sevginin ilgisinin bölünmesini istemiyorum .çılfgın değilsin oğluma bu kadar düşkün aşık olmasaydım bende yapardım gerçi suan benim en az 2 sene ara vermem lazım Sezercik yaptığımdan dolayı

slm kızlar ben pek giremiyorum eşim uzun zamandır evdeydi işleri yoktu .umut ta çok yaramaz 1 dk oturtmuyor beni sürekli yürümek istiyo yada benimle oynamak istiyo yapışık ikiz gibiyiz oğlumla . biraz hasta grip oluyo burnu akmaya başladı ilaçda içmiyor inş daha kötü olmaz salı günü çocuk cerrahına götürücem sünnet için bakalım ne zamana gün vericek . iş arıyorum bende ama hiç çalışmak istemiyorum oğlum çok meme ci ona kıyamıyorum. 12sinde tam 11 aylık oluyoruz teyzeleri büyüdük abi olduk anne baba dede meme mama gel bak gibi kelimeler söylüyoruz 3 4 adım yürüyoruz

off çok cesursun :) benim kızım maşallah çok sıkıntılı bir bebek değil ama buna rağmen en az 3 sene düşünmüyorum hem ben kaldıramam hem de kızıma göstereceğim ilgiyi bölmek istemiyorum tabi senin kararına da saygı duyuyorum kendine güvenebiliyorsan bence beraber büyümeleri çok güzel..

aman da aman büyümüş de yürürmüymüş kuzucuğun :)
çabuk ayaklanmış maşallah daha yaşına gelmeden adımları sıralamış

Merhabalar dunyanın en guzel annelerı bızım topıgın annelerı:)))naberler bır bakım dedım guzel haberlerınızı almak cok hoş sızlerı manyak özledım yaafffBen bahsedeyım canım oğlusum 8 ayla gıdıyoruz kılosu 12 boyu 76 bırkac gun once ılk dısımızı cıkardık dıyorkı valla teyzoşlarım sakın benım damarıma basmayın kuzenlerımın kollarına saat yaparımbıraz usuttuk galıba grıp olduk ılac falan sımdı daha ıyıceyız MAŞALLAH dr bronşalrında cok hafıf hırıltı duymus cok önemlı degıl dedı ama tedbır amaclı 1 hafta kadar hava verdık yanı pek havalı oğlum varkızler ısın ılgınc yanı dogumdan sonra 2 3 ay duzenlı adet oldum ama sımdı olmuyorum gecen ay dr gıttım poralaktınım yuksek cıktı endokrıne yolladı gıttım raporlu dostınex verdı 3 ay kullanacakmısım ama bu arada adet olmuyabılırım cok normal dedı vucut 1 senede kendıne gelırmıs emzırmesende degışen bısı yokmus ıcım rahatladı sankı ben menopozamı gırıyom deıye endıselendım:18:ama bu arada hamıleysem yandım ıdrar yolu enfeksıyonundan sureklı antıbıyotık ıcıyorum mazallah allah korusun yaaa ooofffama oyle ılgınc kılo aldımkı sankı hamışım yarın test yapacam olmazsa dr gıdecem RABBIM korkularımızla ımtıhan etmesın...durdugumda yokkı mesela dünde genel cerraha gıttım memegrofı cekıldım hanı tedbır aamacla mmelerıme baktırdım senede 1 kere baktırmak gerekırmıs ben daha hıc cekılmemıstım işte belamımı arıyom ne?benden boyle haberlerhala evde netım olmadıgından dolayı gıremıyorum sizlerı cok sevıyorum ALLAH a emanet olun mucckkkk

oyyy maşallah tosun paşana annesi neyle besliyosun sen bu delikanlıyı bakim. dişinizde hayırlı olsun

maşallah sizeeee
dişi hayırlı olsun kuzusunun :)
aynen canım ben de tedbirli olunca öyle hissediyorum aranmıyım diyorum ama tedbir kuldan takdir Allah tan.... gerçi şimdi smear e gitmem lazım ama gözümde büyüyo. dr bebiş 6 aylık olunca gel demişti. aslında memegrofi olayına benim de girmem lazım kistlerim vardı zaten ne alemdeler bilmiyorum. hayırlısıyla hepsi temiz çıkar inşallah canım.
uzun uzun yazmışsın mutlu oldum valla burayı unutuyoruz hep

iyi akşamlarrrr kızlar nasılsınız...
bugün oğluşumla dr. kontrolümüz vardı. maşşallah tosuncuk bu sıpa. 3414 gr çıktı ölçümlerde. kafası da kocamanmış normalde şu an 36+4üz takvime göre, ama kafa 38 haftalık. ve maalesef bu durumdan ötürü bana sezeryan yolu gözüküyor:18: Dr. karnımdan eşime şöle tarif etti: şurdan şurası pota (çatıyı gösteriyo) bebeğin başı da top. bu top bu potadan geçmez dedi. zaten miladını tamamlarsa da 4 kg üstü olucak dedi. normal doğum hem bende çok yırtığa ve hem de bebek geç kalırsa onun oksijensiz kalmasına sebep olabilirmiş. yine de önümüzdeki 1 hafta içinde sancım felan tutarsa normali bi deneriz dedi. ama büyük ihtimal 2 ARALIK ta sezeryan olucam. 25 kasımdaki randevumuzda netleşecek gün ve saat.
nst de öle aman aman sancım çıkmadı zaten. kan tahlili verdim, kahvaltı yaptım nst ye girdim. bizim sıpa kuşaklar bağlanınca zıng dedi durdu, hemşire göbeğimi felan salladı ama nafile. yine de iki kez karnımda sertleşme/toplanma oldu, ondada sancı 30-35 çıktı.
işte böle kızlar, eşim durumdan memnun, çünkü o normal doğumdan korkuyodu. bi de ona kötü şeyler anlatmışlar, ondan normale ön yargılıydı.
eceliii, bebiş işini hallettin kendini bakıma mı alıyosun şimdi. ihmal etme kuzum kendini, aksatma kontrollerini.

hayırlısı olsun canım maşallah bebişine oy bi aralık bebişi daha

Selamlar Herkese,

Minik kizimizi heyecanla beklemeye devam ediyoruz,31.haftadayim artik:) artik iyicene agirlastim 1 aya dogum iznine ayrilicam ,cok sukur simdilik hersey yolunda ama tabii dogum korkusu sardi simdiden beni.
Normal dogum yapmayi dusunuyorum Allah nasip ederse,sezaryan istemiyorum tabii son karar doktorumuzun.

Tum hamile arkadaslarima mutluluklar simdiden hayirli dogumlar ,tum gebe kalmayi isteyen arkadaslarima da sabirlar ,basarilar dilerim daima pozitif dusunun,hepimizin dilekleri gerceklesir insallah:)

Sevgiler.

canlarım bu benım oğluşum daha 5 aylıkken son hllerınıde yollamaya calısıyorum...

Bu da benim keltosum teteleri . Bronsitimiz gecti iyilestik cok sukur

Eklentiler

• $20131113_113006.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 61

Allah gönlüne göre versin canım. desene hamilelik yolculuğunun taçlanıp bitmesine az kaldı :)

selam teyzeleriiiiiii,
Mustafamın ilk dişi dün itibariyle çıktııııı :))
arada ağrısı tutuyor sanırım çünkü çok ağlıyor o zamanda kuzum. hiç bi şekilde susmuyor. sonra kendiliğinden sakinleşiyor.
bu arada dişinden bir gün önce de sonunda dönmeye başladı :) artık fır fır yapıyor, durmuyor çok sevdi paşam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…