olay bbaska Allah kolaylk versin o zmn cnm

(( bende kurtajimdan 3 ay snr hamile kaldim ne yalan soyliyim 4 aylik oldum hala fobilerim var bugun kontrolum vardi 3 gundur kafayi yemis gibi davraniyodum stresten onun stresi herturlu olucak. Bismillah de koy ver kendini bebek karnina bi dusuyo o zmn annesin iste.ilkinin acisini unutamadm hala belli sarkilar var o gunlerde dinlemisim hep o sarkilar ciktimi gozlerim doluyo icim sizliyo

cennette kavusucaz yavrularimiza insaallah
ya insaallah bulantin gecer benim yine basladi 2 gundur saka gibi 1 kilo daha vermisim etti 5 herkes kilo aliyo nasil yiyo ben nefret ettim yemek yemekten

4 aylik oldum hala nefret ediyorum neyseki ben sisko hamile kaldim ama bebisim hicbisey yemememe ragmen 4 gun onden gidiyo:) doktora sordum sen derde girme o senin yaglarindan kanlarindan etlerinden butlarindan yiyoo doyuyo annesi dedi:) hic kendini uzme tatlim yasadigin halsizligide anliyorum ayni durumdayim hala ama bugunlerde gecicek elbet. bi dahaki muayneye gittiginde bebegini gordugunde sok olucaksin bir gocek atiolar 12-13 haftalarda sok oluosun Rabbim bebeklerimizi elimize almamizi nasip etsin. Burdaki tatli arkidislerimizede bebek nasip etsin insaallah:)))