iyiyim kuzum sen nasılsın? hemen paylaşayım durumu :) ben adetin 5.günü klomene başlayıp her gün 1 tane olmak üzere 5 gün içtim, dr.a gittim yeterli büyüklüğe ulaştığında iğnemi olmamı söyledi, ovitrelle gibi bişeydi, karnımdan iğne oldum klinikte ama hiç canım acımadı. geçen ay denedik bunu bende tutmadı.. ama sen umutsuzluğa kapılma benim kistlerim var ve bu yolla olan çok tanıdığım var, hem bu yolla kalınca doğal hamilelik sayılıyor :) 3 ay takip yapılıp bu ilaçlardan kullanılıyor, sonra 3 aşılama oda olmadı tüp bebek diyorlar. benim bu ay rahim filmi çekildi o nedenle ilaç kullanamadık rahim filmi de 6 ay boyunca gebelik ihtimalini yükseltiyor ondan umutluyum, Rabbim yardım etsin hepimize, bak duam tam cuma selasına denk geldi, vardır bir hikmeti kimbilir :) ilişki zamanına gelince, benim dr.un tavsiyesi, adet bitti başla, adet olana kadar gün aşırı :)
Aynen canim ayni seyleri yapmisiz:) rabbim yuzumuze baksin bize bu mujdeyi cok gormesin ins. Ben birdaha vurulmak istemiyorum amalluc ay yaptirmam mi tgerekiyiyor tutmazsa uff uzun is ben oluruna birakcam tedirgin oldum bananee

bu arada yas kac tatlim benim 27 ilk bebisim
bence de insana bir hal geliyor hamile olunca :) inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza...