• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

melzanurcum selam canım.ben kürtajdan 46 gün sonra adet oldum.14 HAziranda.bakalım temmuz ayı ne göstericek.gerçi kocişi bu ay hiç görmedim dersem yeridir.hep yorgun argın geldi eve direk uyudu:27:sen içini ferah tut canım.eğer kısmetimizde varsa herşey olur.ben genetik ve kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım.sonuçları 1 ay sonra alıcam.inşallah herşey yolunda gider...eğer için rahat edecekse kan tahlili yaptır canım.İnşallah güzel haberlerini alırız.kendine dikkat et canım.

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım.bugün zaten dayanamadım gittim test yaptırdım kasığımın ağrısından duramıodum diğer hamileliğim de de kasık ağrısı vardı bakalım yarın yani bugün öğleden sonra gidip alacam tahlilleri.dua edin bana:)

günaydın kızlar dün yazamadım geçmiş kandiliniz mubarek olsun
keyifler nasıl bakalım okuğuduma göre biraz bazı arkadaşlarımız hamişmiş galiba hayırlı olsun
allahım kucaklarına almayı nasip etsin..

Banuuuuuuuuuu eger bırgün olurda foruma girersen benide listeye ekliyebilirsin canım cünki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMM:49:

hayırlı olsuuunnnnn
ne güzel haber bu böyleeeeee :))
sağlıkla kucağında görürsün inşallah meleğini, günü gelince koklamayı nasip etsin rabbim.

yalelcim canım, eğer erkek bebeği de tutturursan artık seni bu işlerden sorumlu başımız ilan etcez :) helal olsun ne diyim :) hayırlısı olsun hakkında, hayırlı kandiller bu arada :) bol bol dua edelim unutmayalımmm...

hahahaha...
tutturursam, ben de kendime şaşırıcam bu sefer :)
çok olmayacak durumda tutturmuş olucam.
1 gün geciktim.
dün regl olmalıydım, bugün hala olmadım.
sıcaklardan mıdır nedir bilemiyorum... hiçbir belirtim de yok.
akıntım var, regl olmayacak gibi akıntım var.
göğüslerimde bi dalga yok, kasıklarımda bi dalga yok, hiçbir yerimde bi belirtim yok.
bunca tecrübeme rağmen, 'hamişim veya regl olucam'' diyemiyorum :))) ne tuhaf...
bekliyorum deryaf.
bakalım nasip kısmet... belki sıcaktandır bu gecikme.
2 gün daha beklemeye karar verdim. begümle gidip gelmek çok zor burdan biyerlere çünkü. 2 güne kadar regl olmazsam, 15 dakika mesafede bi sağlık ocağı var, gidip oraya kan testi yaptırıcam. başka hiçbir çarem yok bu eczanesiz köyde :)))

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım.bugün zaten dayanamadım gittim test yaptırdım kasığımın ağrısından duramıodum diğer hamileliğim de de kasık ağrısı vardı bakalım yarın yani bugün öğleden sonra gidip alacam tahlilleri.dua edin bana:)

canım canım... dualarımız seninle ...... hadi güzel haberler ver bize inşallah...

günaydın kızlar dün yazamadım geçmiş kandiliniz mubarek olsun
keyifler nasıl bakalım okuğuduma göre biraz bazı arkadaşlarımız hamişmiş galiba hayırlı olsun
allahım kucaklarına almayı nasip etsin..

Teşekkürler canım aminnnn allah senınde kucagına almayı nasıp etsın..

YALEL...Sağol bıtanem allah razı olsun rabbım butun kadınlarımıza tattırsın o yüce duyguyu:14:

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.Dualarım seninle :)))

YALEL...Sağol bıtanem allah razı olsun rabbım butun kadınlarımıza tattırsın o yüce duyguyu:14:

amiinnn

hep diyorum,

allah, hiçbir yavruyu anasız bırakmasın.
hiçbir kadını da yavrusuz bırakmasın.

çok özel, çok güzel, çok mucizevi bi durum hamilelik.... çok büyük mucize. düşünsek derin derin, kafayı uçurtur insana hatta :)))

hahahaha...
tutturursam, ben de kendime şaşırıcam bu sefer :)
çok olmayacak durumda tutturmuş olucam.
1 gün geciktim.
dün regl olmalıydım, bugün hala olmadım.
sıcaklardan mıdır nedir bilemiyorum... hiçbir belirtim de yok.
akıntım var, regl olmayacak gibi akıntım var.
göğüslerimde bi dalga yok, kasıklarımda bi dalga yok, hiçbir yerimde bi belirtim yok.
bunca tecrübeme rağmen, 'hamişim veya regl olucam'' diyemiyorum :))) ne tuhaf...
bekliyorum deryaf.
bakalım nasip kısmet... belki sıcaktandır bu gecikme.
2 gün daha beklemeye karar verdim. begümle gidip gelmek çok zor burdan biyerlere çünkü. 2 güne kadar regl olmazsam, 15 dakika mesafede bi sağlık ocağı var, gidip oraya kan testi yaptırıcam. başka hiçbir çarem yok bu eczanesiz köyde :)))

canım sıcaklardan olsa daha erken olman lazım, soğuk olsa da gecikse hadi anlarım :) hayırlısı olsun...
dayanabilirsen bekle tabi, en mantıklısı bir kaç gün gecikince yapmak da dayanmak ne mümkün hele benim gibi bir panik için :))
ben de yarın gidiyorum inşallah dr. a. hem tahlillerimi tekrar etcez hem yumurtama bakcak ne alemde diye :)

benide alın yanınıza... bizde bir haziran ayında çalışmalarımızı başlattık yumurtlama tarihimide boş geçmedik... kimi insanlar reglden hemen sonra tutmaz 14. günü bekle diyorlar ama etrafımda bir sürü hamiş var ve hepsi regliden hemen sonra tutturmuşlar ... bakalım darısı başımıza...

canım sıcaklardan olsa daha erken olman lazım, soğuk olsa da gecikse hadi anlarım :) hayırlısı olsun...
dayanabilirsen bekle tabi, en mantıklısı bir kaç gün gecikince yapmak da dayanmak ne mümkün hele benim gibi bir panik için :))
ben de yarın gidiyorum inşallah dr. a. hem tahlillerimi tekrar etcez hem yumurtama bakcak ne alemde diye :)

bacım, ben de medeniyette olsam, istanbulda-bursada falan olsam şimdi... bu vakte kadar 50 kere erken gebelik testi yapardım.
hayatımda ilk kez bu kadar biçare oturdum bekliyorum boş boş :)))

eczane yok, bi nane yok ortalıkta.. nasıl bi mahrumiyet bölgesiymiş burası böyle.. bu güne kadar, 20 senedir hiç farketmemişim :)

benide alın yanınıza... bizde bir haziran ayında çalışmalarımızı başlattık yumurtlama tarihimide boş geçmedik... kimi insanlar reglden hemen sonra tutmaz 14. günü bekle diyorlar ama etrafımda bir sürü hamiş var ve hepsi regliden hemen sonra tutturmuşlar ... bakalım darısı başımıza...

amiinn
allah hayırlısını versin canım.

iyiyim Banucum yarın dr işim var, inşallah kistlerimde küçülme olmuştur, bende diğer topiklerde yazıyorum ama burayı da unutmuyorum :)

bence de canım oluruna bırakmak doğru ama dr. kontrolü de gerekiyor işte. inşallah temmuzda gelir bebişin de bekletmez bisiklet tutkunu annesini :)
biz de seni özlüyoruz, çok ihmal etme bizi hem biliyorsun sen topik sahibisin, bu topiği sen açtın :)))

Yok yok ben de unutmuyorum hiç deryacım:) Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan...

Ben bu çalışmalara başlamadan doktora gitmiştim zaten, eşimi de gönderdim.. herşey yolunda deneyin dediler, deniyoruz.. Yani bekleme süremiz var ya onun için bekliyorum tekrar gitmeden.. yoksa elbette dr şart:))

Selam Banucum! :16: Valla bir koşuşturmadır aldı başını gidiyor. Seni hiç göremez olduk. Aslında meşgul olman iyi. En azından kafanı çok fazla bebekle meşgul etmiyorsun. Doktordan kaçınmaya gerek yok bence. Tabi insan kendi kendine olsun hiç o kliniklere vs gitmesin istiyor ama belki çok basit bir durum vardır, düzeltiverir. Biz de bu ay eşimle beraber gittik. Bakalım onun sonuçlarına göre nasıl bir yol izleyeceğimiz belli olacak.

Ateşini takip ediyorum bu arada :34:

Canımmm.. ben de valla.. her sabah bakıyorum ateşine:) Güzel gidiyor inşallah bu ay tuttururuz be 9ay:) İnşallah eşinin sonuçları da iyi çıkar kuzum..

selam kızlar nasılsınız.benimde temmuzun 3 ya da 4 ü batım.ama tam bilmiorum belki daha geç de olabilir nisan ayındaki kürtajdan sonra mayısın 6 8 gibi hasatalanmıştım.birde haziranın 4ünde hastalanddım.3 4 gündür sol kasığım çok ağrıyor ayağıma kramp giriyor.2 gün önce test yaptım silik çıktı bugün yaptım hiç çıkmadı.nolcak bilmiyorum yine heyecan stres bastı.belki stresten adet olamıyorum.dua edin bana inşallah hamişimdir...

Melzanur, inşallah hamişsindir bitanem.. Dualarım seninle..

Allah razı olsun Banucum :)) valla inşallah en yakın zamanda hepimiz güzel haberleri paylaşışırz burdan.ben şu aralar testlerin peşinmde koşturuyorum canım.kanda pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırıyorum.5 tanesi kaldı onuda yaptırınca içim rahatlıycak.sende kendine çok iyi bak ve inşallah herşey gönlünce olur canım.çok öpüyorum tatlım..bakalım benim BAT 14 Temmuz gibi ama ne olacak bekleyip görcessssss:27:

Benim de 11-12 temmuz kuzummm.. Hadi bakalım az kaldı öğrenmeye:))

Banuuuuuuuuuu eger bırgün olurda foruma girersen benide listeye ekliyebilirsin canım cünki HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMM:49:

TEBRİKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER...:nazar::nazar: Çok sevindim hayatım.. İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun..:16: Düzelttim listede hamiş diye;)

Hoşgeldin arkadaşım.. Bol şans diliyorum.. İnşallah hemencik tutturursunuz bebişin gelir bir an önce;) Valla bu işin sağı solu belli olmuyor, evet yumurtlama zamanı 28 günde bir adet olan biri için 13. 14. günler ama olmaz olmaz diye bir şey yok bu hamişlik olayında.. İyi haberlerini bekliyoruz:)

Son düzenleme:
kızlar bişi soracam akıntım yok ama iç çamaşırım hep nemli ve ıslak neden acaba bilen varmı.

Sağlık olsun kuzum, üzme kendini.. İnşallah bir dahakine tutturursunuz..

Benim adetten bir iki gün önce o dediğin oluyor genelde, akıntı değilde böyle su gibi ama çok da fazla değil işte dediğin gibi.. Normaldir diye düşünüyorum ama emin de değilim tabi:)

Hoşgeldin arkadaşım.. Bol şans diliyorum.. İnşallah hemencik tutturursunuz bebişin gelir bir an önce;) Valla bu işin sağı solu belli olmuyor, evet yumurtlama zamanı 28 günde bir adet olan biri için 13. 14. günler ama olmaz olmaz diye bir şey yok bu hamişlik olayında.. İyi haberlerini bekliyoruz:)

inşallahhh teşekkür ederim çok

Back
X