• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

canım sonuç negatif gebe değilmişim ama ben hala adet olmadım stresten heralde bakalım artık.dualarınız için Allah razı olsun

tatlımmm hemen umutsuzluğa kapılmak yokkk.yazı şeklinden karamsarlığa düştüğünü hissedebiliyorum canımm.Allah ım demekki vakti gelince bizleri anne yapıcak.ama bizler pozitif olalım ki bebişlerimiz rahat ortama gelsin.kendini sakın üzme.elbetteki içimizde bir hayal kırıklığı oluyor,bazen niye ben diye sorduğumuz anlarda oluyor.ama demekki bizler için hayırlı değilmiş diye düşünmemiz gerekiyor.Sen sakın umudunu kaybetme.kendini salma.ben inanıyorum ki en kısa zamanda yeniden anne olucaz Allah ın izniyle.seni en iyi anlayanlardan biri benim canım.ben kendimi böyle motive ediyorum.Çünkü bizlerin elinden hiç bir şey gelmiyor.dua edip sabredicez.birde sağlığımıza dikkat edicez.sen folik asitini içmeye devam et.eğer kansızlıkla ilgili sorunun varsa kan ilaçları iç.sağlıklı beslenmeye gayret et.gerisi gelir canım benim.sevgilerimle :)))

bu sefer de kimyasal gebelikmiş.

hep mi beni buluyor bu olaylar, ben mi seçilmiş kişiyim.. nedir bu anlamadım.

düştü bebeğim yine.

hakkatten hamileymişim, yanılmamışım demekki. ama kimyasal hamilelikmiş. şaka mı, gerçek mi? birileri bana kamera şakası mı yapıyor? kamera nerde? nereye el sallamalıyım? hiç bilemiyorum artık ben ya.

ne moral kaldı, ne motivasyon.
ben kaçtım. bi süre bişey yapmak istemiyor canım. yatıcam uyucam.... demek isterdim, ama begüm iziin vermiyor.
of be offffffffffffffffffffffff

tatlımmm hemen umutsuzluğa kapılmak yokkk.yazı şeklinden karamsarlığa düştüğünü hissedebiliyorum canımm.Allah ım demekki vakti gelince bizleri anne yapıcak.ama bizler pozitif olalım ki bebişlerimiz rahat ortama gelsin.kendini sakın üzme.elbetteki içimizde bir hayal kırıklığı oluyor,bazen niye ben diye sorduğumuz anlarda oluyor.ama demekki bizler için hayırlı değilmiş diye düşünmemiz gerekiyor.Sen sakın umudunu kaybetme.kendini salma.ben inanıyorum ki en kısa zamanda yeniden anne olucaz Allah ın izniyle.seni en iyi anlayanlardan biri benim canım.ben kendimi böyle motive ediyorum.Çünkü bizlerin elinden hiç bir şey gelmiyor.dua edip sabredicez.birde sağlığımıza dikkat edicez.sen folik asitini içmeye devam et.eğer kansızlıkla ilgili sorunun varsa kan ilaçları iç.sağlıklı beslenmeye gayret et.gerisi gelir canım benim.sevgilerimle :)))

çok sağolun canım.doğru söylüyorsun.....

düştü bebeğim yine.

hakkatten hamileymişim, yanılmamışım demekki. ama kimyasal hamilelikmiş. şaka mı, gerçek mi? birileri bana kamera şakası mı yapıyor? kamera nerde? nereye el sallamalıyım? hiç bilemiyorum artık ben ya.

ben kaçtım. bi süre bişey yapmak istemiyor canım. yatıcam uyucam.... demek isterdim, ama begüm iziin vermiyor.

Yalelcimmm ayy inan çok üzüldüm bacım yaaa :((Allah ım yardımcın olsun canım.başka ne denir bilemiyorum bu konuda.Sadece senin için bolca dua edebilirim.Allah a emanet ol tatlım.Kendine dikkat et.Üzme kendini fazla.

kızlaaar benıde alın aranızaaa bende mart ayında kurtaj oldum nısan 27 sınde adet oldum ve en son mayıs 31 de oldum ama ne hamıleyım ne de adetım geldı okadar test yaptım sonuc negatıf ama adette olmadım.pazartesı kan tahlılı vercem sızdede bole sey oldumu hıcc

düştü bebeğim yine.

yalel... ne diyorsun canım sen ya :( çok üzüldüm kuzum.
belki de artık ciddi bir ara vermek lazım... hiç bir şey senin sağlığından daha önemli değil.
Allah yanındaki evladını sana bağışlasın, Begüm ün yüzünü güldürsün inşallah.
şimdi üzgünsün tabii ama bu günler de geçecek elbet.
Rabbim hayırlısını versin ve şayet bunlar bize bir imtihansa alnımızın akıyla bunu kazanmak nasip etsin.

Merhaba güzel hamişler ve hamiş kalmaya çalışanlar..:16:

Her ay topikler arası gezmenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden burada toplanalım istedim.. Hem birbirimizi takip ederiz hem de tecrübelerimizi paylaşırız.. Hamilelerimize sağlıklı bir gebelik, benim gibi uğraşanlara bol şans dilerim...:16::16: İnşallah uğurlu, keyifli, bol hamişli , bol bebişli bir topik olur..:16:

Bu da listemiz, İlk saydan yayınlamak iyi olur dedi arkadaşlar sağolsun deryaf da nasıl yapacağımı söyledi :)

Uğurlu olsun hepimizeeeeeeeee....
:nazar:
MURADINA ERENLER :nazar: :nazar:

ayseozzz = HAMİLEEEE :49: :nazar:
berrak = HAMİLEEEE :49: :nazar:
canommmm = HAMİLEEEE :49: :nazar:
dalin = HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = HAMİLEEEE :49: :nazar:
egzantrikressam = HAMİLEEEE :49: :nazar:
eceli54 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
fgak = HAMİLEEEE :49: :nazar:
fatos0835 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
gul_sen = HAMİLEEEE :49: :nazar:
haydan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
havvam87 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ilkbhr = HAMİLEEEE :49: :nazar:
lalinada = HAMİLEEEE :49: :nazar:
lata = HAMİLEEEE :49: :nazar:
manolyax = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mukut31 = HAMİLEEEE :49: :nazar:
pearlshine = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
seastire = HAMİLEEEE :49: :nazar:
santakarna = HAMİLEEEE :49: :nazar:
saadetozgur = HAMİLEEEE :49: :nazar:
sfsfs = HAMİLEEEE :49: :nazar:
sfcelik = HAMİLEEEE :49: :nazar:
tulins = HAMİLEEEE :49: :nazar:
tuze = HAMİLEEEE :49: :nazar:
yaramazpisi = HAMİLEEEE :49: :nazar:
zytin = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ZUZUMM = HAMİLEEEE :49: :nazar:

SABIRLA VE UMUTLA BEKLEYENLER..:16:

9ay
38OZLEM38
19asos03
AYSE035
Aeroplain
adaeylem
aysem_kas
alanurnaz
Banu_K
bdamlagozbebegım
bay = 31 mayıs
berceste_ = 5 haziran
berrak
belinaysude
deryaf
dfa_17
ErGiNSeNa = 30 mayıs
elabebek
fairy9
felicita_e = 1 haziran
gulceonur
hati2
hayaletcasper
haver87
hattah
idil_can
melzanur
Mutlu_
nilme
nurran
nehirasi = 28 mayıs
naneli_limon
nagishe
ozler86
Özlem2334
ozgezeren
pembemasal
reyyan87
siyahkugu
step03
subyan
sevil61
superisi_21
troubletone
tusemim
yalel
yasamim
zuzu19

canımmmm bende varımmm benimde bat tarihim bu ayın 10 u bakalım belirtiler var inşallah hamileyimdir bu ikinci çocuğum olucak eğer hamişsem :16::16:

düştü bebeğim yine.

canım benim hemen moralini bozma kimyasal hamilelik nasıl oluyormuş ilk defa duydum :5::5:

Yalelcimmm ayy inan çok üzüldüm bacım yaaa :((Allah ım yardımcın olsun canım.başka ne denir bilemiyorum bu konuda.Sadece senin için bolca dua edebilirim.Allah a emanet ol tatlım.Kendine dikkat et.Üzme kendini fazla.

çok sağol hayaletçim,
akşam kanamam çoktu, gittik acile, bi kürtaj daha yaptılar.
bunu da kendi kendime halledemedim, yine bi kürtaj vakası yaşadım yani :(
allah çok büyük, sığınıyorum sığınıyorum, nedense görünmüyorum sanırım... tövbe tövbe yarabbim ya...
duaların için çok teşekkürler.

geçti gitti, iyiyim bugün. artık alıştım mı naptım :) valla ben de bilemez oldum, hemen atlattım, boşverdim kafamda. yoluma bakıyorum yeniden işte.
öööle yani :)

yalel... ne diyorsun canım sen ya :( çok üzüldüm kuzum.
belki de artık ciddi bir ara vermek lazım... hiç bir şey senin sağlığından daha önemli değil.
Allah yanındaki evladını sana bağışlasın, Begüm ün yüzünü güldürsün inşallah.
şimdi üzgünsün tabii ama bu günler de geçecek elbet.
Rabbim hayırlısını versin ve şayet bunlar bize bir imtihansa alnımızın akıyla bunu kazanmak nasip etsin.

amin deryaf, çok güzel demişsin tatlım. amin, allah sabırla zor günleri geçirivermeyi nasip etsin.
ama bi becereyim de doğurayım ben bu böcüğü, acısını çıkartıcam o yumoş poposundan... bekletmek neymiş, gelip gelip gitmek neymiş, beni üzmek neymiş... bi görsün sıpa :))

ciddi bir ara vermek değil, aksine ciddi bi çalışmaya girmem lazım bu konuda şimdi.
kürtajı yaparken, hazır rahim ağzı aşağıdayken, dikiş de attırdım bu sefer.
epey bi ağrılı operasyon, daha evvel cesaret edememiştim. şimdi, bi cesaret yaptırdım.
ama bu dikişlerim ömrü 3 ay kadar. 3 ay sonra eriyip gidecekler. 3 ay içinde hamile kalmam lazım yani.
eğer becerip 3 ay içinde hamile kalırsam, ilk haftaları sorunsuz atlatabilme ihtimalim yüksek bu sefer. 13. haftada zaten gerçekten tutucu dikiş (serklaj deniyor) atılacak. böylece, dikile dikile doğurucam nasipse... :)

canım benim hemen moralini bozma kimyasal hamilelik nasıl oluyormuş ilk defa duydum :5::5:

inanır mısın bilmem :) ben de ilk kez duydum, ilk kez gördüm.
bunca tecrübeme rağmen, ilk kez başıma geldi.

Vajinal veya karından (abdominal) ultrasonlar ile rahim içinde bir gebeliğin görülmesi duruma “klinik gebelik” adı verilir.

Bazı durumlarda ise henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Böyle bir durumda “kimyasal gebelik” ten söz edilir. Yani gebelik kanda yapılan incelemeler ile saptanmış ancak klinik olarak saptanabilecek aşamaya gelemeden sonlanmıştır.

Yani, kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır.

bu şekilde olan düşükte, gelen kan pıhtısını suya tutup bakarsan, durumu anlıyorsun aslında kendi kendine.
büyükçe bi kan pıhtısını suya tuttum, baktım normal kan gibi eriyip gitmiyor, et parçası gibi kaldı elimde.
o zaman panikleyip doktoru aradım, dedim böyle böyle oldu.... şiddetli ağrım ve kanamam var, elimde de kan içinden çıkan bi parça nevale var... napıyım ben şimdi?
o da hemen hastahaneye gidip test yaptırmamı söyledi.
ben de akşam gittim, paşa paşa kontrolden geçtim. kan değerleri normalde olması gerekenin altındaymış, kaç olduğunu sormadım. bi hamilelik belirtisi de görülmedi ultrasonda. kandaki bhcg değerime göre, düşük yaptığıma karar verdi doktor, hemen kürtaja aldı. rahmi tertemiz yapabilmek için.

aklınızda olsun diye anlattım kızlar, allah yaşatmaz inşallah.

Son düzenleme:
amin deryaf, çok güzel demişsin tatlım. amin, allah sabırla zor günleri geçirivermeyi nasip etsin.
ama bi becereyim de doğurayım ben bu böcüğü, acısını çıkartıcam o yumoş poposundan... bekletmek neymiş, gelip gelip gitmek neymiş, beni üzmek neymiş... bi görsün sıpa :))

ciddi bir ara vermek değil, aksine ciddi bi çalışmaya girmem lazım bu konuda şimdi.
kürtajı yaparken, hazır rahim ağzı aşağıdayken, dikiş de attırdım bu sefer.
epey bi ağrılı operasyon, daha evvel cesaret edememiştim. şimdi, bi cesaret yaptırdım.
ama bu dikişlerim ömrü 3 ay kadar. 3 ay sonra eriyip gidecekler. 3 ay içinde hamile kalmam lazım yani.
eğer becerip 3 ay içinde hamile kalırsam, ilk haftaları sorunsuz atlatabilme ihtimalim yüksek bu sefer. 13. haftada zaten gerçekten tutucu dikiş (serklaj deniyor) atılacak. böylece, dikile dikile doğurucam nasipse... :)

sen kendi kendini toparlamışsın bile :) seni öldürmeyen darbe güçlendirmiş baksana. maşallah sana :nazar::nazar::nazar:
gerçekten ilginç bir kadınsın yalel, çok güçlüsün, herkesin harcı değil bu kadar düşük ve kürtajla uğraşmak ve yılmamak tam tersi daha bilinçlenip bilgilenmek. Rabbim kaldıramayacağımız yükü vermesin omuzlarımıza. hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun. dediğim gibi önce senin sağlığın. sen varsan her şey var sen yoksan hiç bir şey yok. bu aldığın kararları doktor görüşleri ile birleştirip uyguluyorsundur değil mi?

çok sağol hayaletçim,
akşam kanamam çoktu, gittik acile, bi kürtaj daha yaptılar.
Bunu da kendi kendime halledemedim, yine bi kürtaj vakası yaşadım yani :(
allah çok büyük, sığınıyorum sığınıyorum, nedense görünmüyorum sanırım... Tövbe tövbe yarabbim ya...
Duaların için çok teşekkürler.

Geçti gitti, iyiyim bugün. Artık alıştım mı naptım :) valla ben de bilemez oldum, hemen atlattım, boşverdim kafamda. Yoluma bakıyorum yeniden işte.
öööle yani :)

amin deryaf, çok güzel demişsin tatlım. Amin, allah sabırla zor günleri geçirivermeyi nasip etsin.
Ama bi becereyim de doğurayım ben bu böcüğü, acısını çıkartıcam o yumoş poposundan... Bekletmek neymiş, gelip gelip gitmek neymiş, beni üzmek neymiş... Bi görsün sıpa :))

Kürtajı yaparken, hazır rahim ağzı aşağıdayken, dikiş de attırdım bu sefer.
Epey bi ağrılı operasyon, daha evvel cesaret edememiştim. şimdi, bi cesaret yaptırdım.
Ama bu dikişlerim ömrü 3 ay kadar. 3 ay sonra eriyip gidecekler. 3 ay içinde hamile kalmam lazım yani.
Eğer becerip 3 ay içinde hamile kalırsam, ilk haftaları sorunsuz atlatabilme ihtimalim yüksek bu sefer. 13. Haftada zaten gerçekten tutucu dikiş (serklaj deniyor) atılacak. Böylece, dikile dikile doğurucam nasipse... :)

inanır mısın bilmem :) ben de ilk kez duydum, ilk kez gördüm.
Bunca tecrübeme rağmen, ilk kez başıma geldi.

vajinal veya karından (abdominal) ultrasonlar ile rahim içinde bir gebeliğin görülmesi duruma “klinik gebelik” adı verilir.

Bazı durumlarda ise henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hcg düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Böyle bir durumda “kimyasal gebelik” ten söz edilir. Yani gebelik kanda yapılan incelemeler ile saptanmış ancak klinik olarak saptanabilecek aşamaya gelemeden sonlanmıştır.

Yani, kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır.

bu şekilde olan düşükte, gelen kan pıhtısını suya tutup bakarsan, durumu anlıyorsun aslında kendi kendine.
Büyükçe bi kan pıhtısını suya tuttum, baktım normal kan gibi eriyip gitmiyor, et parçası gibi kaldı elimde.
O zaman panikleyip doktoru aradım, dedim böyle böyle oldu.... şiddetli ağrım ve kanamam var, elimde de kan içinden çıkan bi parça nevale var... Napıyım ben şimdi?
O da hemen hastahaneye gidip test yaptırmamı söyledi.
Ben de akşam gittim, paşa paşa kontrolden geçtim. Kan değerleri normalde olması gerekenin altındaymış, kaç olduğunu sormadım. Bi hamilelik belirtisi de görülmedi ultrasonda. Kandaki bhcg değerime göre, düşük yaptığıma karar verdi doktor, hemen kürtaja aldı. Rahmi tertemiz yapabilmek için.

Aklınızda olsun diye anlattım kızlar, allah yaşatmaz inşallah.

canım benimde 1 tane kızım var altı yaşında geçen yıl 5 ay denedik olmadı ikincisi sonra adetim gecikti idrar testinde var çıktı sonra doktora gittim hap iğne yazdı bide alttan muayene etti gelince bir ağrı bir ağrı hafif kanamam geldi sonrada adetim geldi ama sonra doktora kızdığımdan gitmedim yani benimde kimyasal olmuş olabilirmi birde ben gidipte kürtaj olmadım doktoru aradım düşmüş olabilir dedi o kadar

adetin 9. günü çarpışma
adetin 11. günü çarpışma
adetin 13. günü 2. çizgi silik çarpışma var
adetin 14. günü 2. çizgi koyuya yakın çarpışma var
adetin 15. günü 2. koyu çizgi çarpışma var
adetin 16. günü 2. koyu çizgi çarpışma yok
adetin 17. günü silik 2. çizgi çarpışma yok
adetin 18. günü çarpışma var

anlıcanz durum bu asıl günler pek çarpışma yok sizce durum ne olur

Mrh. Banu, kızlar nasılsınız çalışmalara tekrar başlayacağız umarım bu sefer bir sorun çıkmaz..

düştü bebeğim yine.

canım çok geçmiş olsun nediyelim herşeyi allahım biliyorm mutlaka
inşallah bundan sonra bak hazır dikişte var tutacak tek duamız bu olsun senin için birde hayırlı evlat tabi..

kızlaaar benıde alın aranızaaa bende mart ayında kurtaj oldum nısan 27 sınde adet oldum ve en son mayıs 31 de oldum ama ne hamıleyım ne de adetım geldı okadar test yaptım sonuc negatıf ama adette olmadım.pazartesı kan tahlılı vercem sızdede bole sey oldumu hıcc

bencede en iyisi kanda bta hcg yaptırmandır hem için rahatlar hemde hala yoksa bi doktorunla tekrar görüşürüsün..

bu arada herkes iyidir umarım kızlar..

sen kendi kendini toparlamışsın bile :) seni öldürmeyen darbe güçlendirmiş baksana. maşallah sana :nazar::nazar::nazar:
gerçekten ilginç bir kadınsın yalel, çok güçlüsün, herkesin harcı değil bu kadar düşük ve kürtajla uğraşmak ve yılmamak tam tersi daha bilinçlenip bilgilenmek. Rabbim kaldıramayacağımız yükü vermesin omuzlarımıza. hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun. dediğim gibi önce senin sağlığın. sen varsan her şey var sen yoksan hiç bir şey yok. bu aldığın kararları doktor görüşleri ile birleştirip uyguluyorsundur değil mi?

:))) toplandım toplandım.
bugün kanamam da epeyce azaldı.
zaten alıştım artık, beni pek sarsmıyor bu olaylar. ben de inanamıyorum kendime bazen, düşündükçe sinirlerim bozuluyor diye, pek düşünmemeye de çalışıyorum. boşveriyorum. napıyım :) başka çaresi yok.
elbette, 3-4 farklı doktora gidip geliyorum ben canımcım. şu anda halihazırda kontrol altında tutan 3 doktorum var, hepsi de 'sorunlu gebelikler' üzerine son derece deneyimliler. içim rahat, epsine güveniyorum. kendimiz de artık uzman olduk bu konularda zaten. :))

canım benimde 1 tane kızım var altı yaşında geçen yıl 5 ay denedik olmadı ikincisi sonra adetim gecikti idrar testinde var çıktı sonra doktora gittim hap iğne yazdı bide alttan muayene etti gelince bir ağrı bir ağrı hafif kanamam geldi sonrada adetim geldi ama sonra doktora kızdığımdan gitmedim yani benimde kimyasal olmuş olabilirmi birde ben gidipte kürtaj olmadım doktoru aradım düşmüş olabilir dedi o kadar

allaaahhhh.. tutmayın beni.....
nerde o doktor? ben bi yoluvereyim o soytarıyı.
acil değiştir yavrum sen o doktorunu.
kendini bilen, kafası çalışan, senin bedeninle alakalı yaptıklarının hesabını noktası virgülüne kadar verecek olan bi doktor bul kendine. benden söylemesi.

idrar testinde pozitifi gördükten sonra, kanda araştırmaya gerek yok zaten, bi biçimde gebelik var demektir.
ultrasonla bakınca, ne gördü de, iğne miğne uyguladı acaba, dengesiz doktor??

allahım yarabbim, ben bu hödükleri evire çevire bi yolmak istiyorum hakkatten ya.

canım geçmiş olsun, allah hayırlısıyla bi evlat nasip etsin inşallah tez zamanda.

Mrh. Banu, kızlar nasılsınız çalışmalara tekrar başlayacağız umarım bu sefer bir sorun çıkmaz..

umarım, sağlıkla, sıkıntısız bi şekilde, allah bi evlat nasip eder.
hepimiz için... amin

zaten alıştım artık, beni pek sarsmıyor bu olaylar. ben de inanamıyorum kendime bazen, düşündükçe sinirlerim bozuluyor diye, pek düşünmemeye de çalışıyorum. boşveriyorum. napıyım :) başka çaresi yok.
elbette, 3-4 farklı doktora gidip geliyorum ben canımcım. şu anda halihazırda kontrol altında tutan 3 doktorum var, hepsi de 'sorunlu gebelikler' üzerine son derece deneyimliler. içim rahat, epsine güveniyorum. kendimiz de artık uzman olduk bu konularda zaten. :))

tüm dr.lar önce kendi kendinizi doktoru olun diyorlar. ben de yaklaşık 1 senedir dr kapısı aşındırıyorum. şu an düşündüğüm süreçleri tam olarak anlamadığım ve bilmediğimden, biraz dr.lara fazla bozulmuşum, tabi tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali oldu ama neyse :) mesela ilk dr.um bana ilaçsız yumurta takibi yapmış, 1 sene sonra dosyamı incelerken anladım :)) ama napıyım soru sorunca da bozuluyorlar, son değiştiriğim dr bana, zaten herkes google dr. u oldu, demişti :)) ama artık kendimi daha iyi hissediyorum neyi neden yaptığını anlıyorum. şu anki dr, sana bişey anlatmama gerek kalmadı her şeyi halletmişsin, dedi :)

dr.larına güvenmene sevindim, çok önemli çünkü. ne kadar bilsek araştırsak da bir nevi kendimizi onlara emanet ediyoruz.

bana gelince, bugün kontrolüm vardı, ilaçsız yumurta büyümeme baktı bu ay dr., bugün gittim, yumurtam güzel büyümüş, her kadının her ay böyle güzel büyümez, dedi. acaba yediğim ananasların faydası mı oldu? :) neyse işte büyüdüğü için, bu fırsatı kaçırmayalım bir çatlatma iğnesi yapalım, tavsiyesi ile iğnemi oldum bugün. Rabbim inşallah hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlat versin bize ve tüm isteyenlere...

allaaahhhh.. tutmayın beni.....
nerde o doktor? ben bi yoluvereyim o soytarıyı.
acil değiştir yavrum sen o doktorunu.
kendini bilen, kafası çalışan, senin bedeninle alakalı yaptıklarının hesabını noktası virgülüne kadar verecek olan bi doktor bul kendine. benden söylemesi.

idrar testinde pozitifi gördükten sonra, kanda araştırmaya gerek yok zaten, bi biçimde gebelik var demektir.
ultrasonla bakınca, ne gördü de, iğne miğne uyguladı acaba, dengesiz doktor??

allahım yarabbim, ben bu hödükleri evire çevire bi yolmak istiyorum hakkatten ya.

canım geçmiş olsun, allah hayırlısıyla bi evlat nasip etsin inşallah tez zamanda.

umarım, sağlıkla, sıkıntısız bi şekilde, allah bi evlat nasip eder.
hepimiz için... amin

kızlar mrb...uzun bır ardan sona ben geldım eskısehırdeydım kuzenın dugnu vardı ordan da annemlerle bırlıkte evmıze geldık :)
yalelcım cok cok gecmıs olsun herseyden bır hayır vardır.....
banucum bulantılarım bıttı sayılır arad bır oluyor yarın da kontrlumuz var bakalım doktorumuz neler dıyecek.....
hepnızı cok ozledımmm herkezı opuyorummmmm:16::16::16:

kızlar mrb...uzun bır ardan sona ben geldım eskısehırdeydım kuzenın dugnu vardı ordan da annemlerle bırlıkte evmıze geldık :)
banucum bulantılarım bıttı sayılır arad bır oluyor yarın da kontrlumuz var bakalım doktorumuz neler dıyecek.....

mrb fıstık :) nasılsın? özledik seni. anlat nasıl bebişin?

bugün çok moralim bozuk.
annemin meme biyopsi sonucu çıktı. meme kanseri teşhisi kondu.
2-3 senelik bi durummuş. ama sinsi yapılıymış, o sebeple 2-3 aydır rahatsızlık vermeye başlaınca farkedilmiş.
cuma günü meme ameliyatımız var, ya tamamını alacaklar.. ya da olabilirse eğer, sadece kanserli bölgeyi temizlemeye çalışacaklar..
offf... sonra da kemoterapi, radyoterapi seansları başlayacak....

ay insan hiç konduramıyor.... bi tuhafım.. çok tuhaf... sinirlerim alt üst oldu...

tüm dr.lar önce kendi kendinizi doktoru olun diyorlar. ben de yaklaşık 1 senedir dr kapısı aşındırıyorum. şu an düşündüğüm süreçleri tam olarak anlamadığım ve bilmediğimden, biraz dr.lara fazla bozulmuşum, tabi tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali oldu ama neyse :) mesela ilk dr.um bana ilaçsız yumurta takibi yapmış, 1 sene sonra dosyamı incelerken anladım :)) ama napıyım soru sorunca da bozuluyorlar, son değiştiriğim dr bana, zaten herkes google dr. u oldu, demişti :)) ama artık kendimi daha iyi hissediyorum neyi neden yaptığını anlıyorum. şu anki dr, sana bişey anlatmama gerek kalmadı her şeyi halletmişsin, dedi :)

dr.larına güvenmene sevindim, çok önemli çünkü. ne kadar bilsek araştırsak da bir nevi kendimizi onlara emanet ediyoruz.

bana gelince, bugün kontrolüm vardı, ilaçsız yumurta büyümeme baktı bu ay dr., bugün gittim, yumurtam güzel büyümüş, her kadının her ay böyle güzel büyümez, dedi. acaba yediğim ananasların faydası mı oldu? :) neyse işte büyüdüğü için, bu fırsatı kaçırmayalım bir çatlatma iğnesi yapalım, tavsiyesi ile iğnemi oldum bugün. Rabbim inşallah hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlat versin bize ve tüm isteyenlere...

dediğin gibi, kendimizi emanet ediyoruz aslında.
ama ben artık emanet etmiyorum açıkçası.. kendim kendimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum.
doktor dediğimiz de bi insan en nihayetinde. gözden kaçırabiliyor bazen bazı ayrıntıları.
ukalalık yapıyor gibi olmaktan hiç çekinmiyorum, kendi gözlemlerimi-uygulamakta olduğu tedavisi hakkında önerilerimi, falan falan her şeyi söylüyorum takır takır.
ama dediğim gibi, şu anda fiilien 3 doktorum var.
her bir adımda, her üçünün de fikrini alıyorum. bir tanesi başka bişey söylerse, neden söylediğini iyice araştırıyorum. ona göre üçünün hemfikir olduğu durumu uyguluyorum.
hepsi de birbirinden haberdar hatta, biliyorlar başka doktorlarla da görüştüğümü. ne yapıyım yani, benim durumum da bunu gerektiriyor. bir kişiye takılıp kalmam mümkün değil.
internetten de sonuna kadar araştırıyorum.
buna rağmen, başıma her halt geliyor.. napalım, alahın dediği oluyor neticede.

iğneni olduğuna göre, denemeler başlıyor yani, hadi hayırlısıyla inşallah bu ay sonuca ulaşmayı nasip etsin allahım.

latacım merhaba, yoktun epeydir. özlettin kendini bacım.
sağol, benimki geçti, yeni ay moduna girdim bile hatta.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;
benim aklıma bi şey takıldı ve sizlere sormak istedim bu ay hamilelik için çalışmalara başladık ve son adet tarihim 17.06.2012
fakat ben bi program kullanıyorum yumurtlama dönemini hesaplayan ve bana hangi günler ilişkiye girmemi söyleyen period tracker programını kullanıyorum ve bu ay 13.07.2012 da adet olmam gerekiyor tabi hamile değilsem...
sizce ben gebelik testimi ayın 13ünde hastalanmazsam mı yapayım yoksa ayın 17sine kadar bekleyeyim mi?

Back
X