Kızlaarrr bu sabahkı halımmmm![]()
çooookk tatlısın :)) erkek anası seni giymiş bir de maviş maviş olmuş :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaarrr bu sabahkı halımmmm![]()
Gunaydinn kusum cinsiyeti ogrendik simdi kizimm olacakmisss:-D dcook sevindim erkek hissediyordumm;-)
Ahh canim arkadasim gelmisss... Ikili test sonucunu merak ediyorum nasildi? Ben birazdan gidip alicam.. Ins.guzel cikar.
Gunaydinn kusum cinsiyeti ogrendik simdi kizimm olacakmisss:-D dcook sevindim erkek hissediyordumm;-)
hadi gözün aydın zuzum yaa çok sevindim senin adınaaa![]()
slm kızlar kaç gündür bel ağrısı çekiyodum dünde sancım olunca çarşambayı beklemedim doktora gittim bugün sanırım taş düşürüyomuşum(( doktor ilaç verdi çarşambaya kadar geçmezse ürolojiye göndericek sonrada duruma göre stent mi ne takılcakmış bunun içinde üniversiteye göndericekmiş önlem alınmazsa erken doğurabilirsin erken doğuma neden oluyo dedi . inş stente felan gerek kalmaz zamanında alırım oğlumu kucağıma . oğluşumuda gördüm 1 kilo 80 gr olmuş uzun boylu olucakmış bide 2900 felan doğar dedi doktor amcamız. çok çirkin bi oğlum var teyzeleri
Eki Görüntüle 525955maşallah deyin çirkin oğluşuma
aaaaa zuzummmm prenses geliyor desene :))
Allah hayırlı, sağlıklı etsin canım benim.
ben de solda ağrı çekiyorum genelde. rus çin takvimlerinde de kız çıkıyor, hayırlısı bakalım :)
Tesekkur ederim tatlim masallah ikisinede... Canim kendine cok dikkat et boyle meretlerde hep hamisken patlak verir varya allah korusun yaa ins.sag salim kucagimiza aliriz yavrularimizi. Bol bol dinlen emi...
Ayynen benimde oyleydi rus ve cin takvimide oyle soyluyoru,geliyor prenses. Dr.um cok iyi allah razi olsun deryafcim cok memnunum karsilikli olarak anlasiyoruz dr.umla. Senin nasil gidiyor basladimi bulanti fan? Benim hala aynen devam hatta griple birlikye azdi diyebilirim zonunda verdi ilac cok sukur. Elevite gectik foligi biraktim artik...
ah ne güzel bir haber hayırlı olsun melike..darısı biz bekleyenlerin başına
Kuzum kan testi yaptırsan ya.. idrar testine güven olmuyor valla.. inşallah bebişin seninledir..
Melzanur, çok sevindim canım.. tebrikler..sağlıklı, mutlu bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almak nasip olsun..
:) tebrikleeeeeerr...ne güzel şte, inşallah hep böyle sıkıntısız geçer hamişliğin arkadaşım:)
Merhabaaaaa..:) Ben de bekleyenlerdenim.. Ocak başından beridir deniyoruz henüz bir şey yok, bende senin gibi izmirden uzağa gurbete gittim evlenip, bakalım ben de izmirdeyim şimdi ailemin yanında, geri dönünce testler vs yapılacak.. İnşallah daha fazla beklemeden bebişlerimizi kucağımıza alırız..
Gülden kuzum, 1 ay kalmış doğuma.. ay heyecan yaptım:) bitti mi hazırlıklar, hala fotoğraf bekliyorum senden ona göre![]()
slm kızlar kaç gündür bel ağrısı çekiyodum dünde sancım olunca çarşambayı beklemedim doktora gittim bugün sanırım taş düşürüyomuşum(( doktor ilaç verdi çarşambaya kadar geçmezse ürolojiye göndericek sonrada duruma göre stent mi ne takılcakmış bunun içinde üniversiteye göndericekmiş önlem alınmazsa erken doğurabilirsin erken doğuma neden oluyo dedi . inş stente felan gerek kalmaz zamanında alırım oğlumu kucağıma . oğluşumuda gördüm 1 kilo 80 gr olmuş uzun boylu olucakmış bide 2900 felan doğar dedi doktor amcamız. çok çirkin bi oğlum var teyzeleri
maşallah deyin çirkin oğluşuma
Ayynen benimde oyleydi rus ve cin takvimide oyle soyluyoru,geliyor prenses. Dr.um cok iyi allah razi olsun deryafcim cok memnunum karsilikli olarak anlasiyoruz dr.umla. Senin nasil gidiyor basladimi bulanti fan? Benim hala aynen devam hatta griple birlikye azdi diyebilirim zonunda verdi ilac cok sukur. Elevite gectik foligi biraktim artik...
Eki Görüntüle 525955maşallah deyin çirkin oğluşuma
İnamıyorum emoşum nerelerdesın yaaaaa hem ben sana küsüm bikereminsan arada sırada girer topıge kıııı ne uyuzsun heee hiçi merak etmedin bu bacın ne alemde ama evet coook sukur hamıleyım RABBIM isteyenlerede sanada tez vakıtte bu guzel duyguyu tattırsın.Endişeler bitmiyor canım yaaa nasıl olcek nasıl gitcek dıye dusunmekten bir hal oluyorum bebegım erkek teyzesı ve 3 gun oldu artık hıssedıyorum pek elekcı anası gıbı yerınde durmuyo
Gerçekten senı cok özledım bak gıttın gıdelı ben ne para tutabıldım ne bırıkım yapabıldım sen olunca nasılda guzel cimrileşiyorum
kııızz ne dusundum sen yokken bılıyormusun şöyle kumaşçıdan amelıkan bezı alsak 10 metre falan kenarlarını dıkerız bez yaparız,bebek emmesede zorla 3 yasına kadar emzırırız mamadan yırtmak için
sen idareyı daha ıyı bılıyon yazarsın uygularız eee malum hayat pahallı
İyiki varsın iyiki geldin canım benim
![]()
Gunaydin guzel anne ve anne adaylari. Dr kontrolum vardi ciktim cook guzel cikti sonuclarim rabbime sukurler olsun vee son bombam prensesimm geliyor,ultrasonda nasil oldu ama hissettim burnu gozleri bana benziyordu dr um beni cok begenirdi saolsun senin gibi bi bebisin olur insallah dedi ve ultrasona bi baktikk kizzz,hic beklemiyordum coook sevincliyim. Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin. Rabbim olmayanlarada hemmencik versin ki bu duygu kacirilmaya gelmezz,sizi seviyorumm...