• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Gunaydinn kusum cinsiyeti ogrendik simdi kizimm olacakmisss:-D dcook sevindim erkek hissediyordumm;-)

aaaaa zuzummmm prenses geliyor desene :))
Allah hayırlı, sağlıklı etsin canım benim.
ben de solda ağrı çekiyorum genelde. rus çin takvimlerinde de kız çıkıyor, hayırlısı bakalım :)

Ahh canim arkadasim gelmisss... Ikili test sonucunu merak ediyorum nasildi? Ben birazdan gidip alicam.. Ins.guzel cikar.

benim güzel çıktı sonuçlarım hayatım.inş sende güzel haberlerle gelirsinn.ama cinsiyetini söylemedi.belki senn dr söyler.kız bide test sonucunda fbhcg diye bir bölüm var onu söyle bana ok[/QUOTE]

kız ayşe o bthcg tutmuyo tatlım benim 50nin üzerindeydi kızım olması gerekirdi ama erkekim geliyo

slm kızlar kaç gündür bel ağrısı çekiyodum dünde sancım olunca çarşambayı beklemedim doktora gittim bugün sanırım taş düşürüyomuşum:((( doktor ilaç verdi çarşambaya kadar geçmezse ürolojiye göndericek sonrada duruma göre stent mi ne takılcakmış bunun içinde üniversiteye göndericekmiş önlem alınmazsa erken doğurabilirsin erken doğuma neden oluyo dedi . inş stente felan gerek kalmaz zamanında alırım oğlumu kucağıma . oğluşumuda gördüm 1 kilo 80 gr olmuş uzun boylu olucakmış bide 2900 felan doğar dedi doktor amcamız. çok çirkin bi oğlum var teyzeleri
Eki Görüntüle 525955 :nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah deyin çirkin oğluşuma

hadi gözün aydın zuzum yaa çok sevindim senin adınaaa:16::16::16:

slm kızlar kaç gündür bel ağrısı çekiyodum dünde sancım olunca çarşambayı beklemedim doktora gittim bugün sanırım taş düşürüyomuşum:((( doktor ilaç verdi çarşambaya kadar geçmezse ürolojiye göndericek sonrada duruma göre stent mi ne takılcakmış bunun içinde üniversiteye göndericekmiş önlem alınmazsa erken doğurabilirsin erken doğuma neden oluyo dedi . inş stente felan gerek kalmaz zamanında alırım oğlumu kucağıma . oğluşumuda gördüm 1 kilo 80 gr olmuş uzun boylu olucakmış bide 2900 felan doğar dedi doktor amcamız. çok çirkin bi oğlum var teyzeleri
Eki Görüntüle 525955 :nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah deyin çirkin oğluşuma

Tesekkur ederim tatlim masallah ikisinede... Canim kendine cok dikkat et boyle meretlerde hep hamisken patlak verir varya allah korusun yaa ins.sag salim kucagimiza aliriz yavrularimizi. Bol bol dinlen emi...

aaaaa zuzummmm prenses geliyor desene :))
Allah hayırlı, sağlıklı etsin canım benim.
ben de solda ağrı çekiyorum genelde. rus çin takvimlerinde de kız çıkıyor, hayırlısı bakalım :)

Ayynen benimde oyleydi rus ve cin takvimide oyle soyluyoru,geliyor prenses. Dr.um cok iyi allah razi olsun deryafcim cok memnunum karsilikli olarak anlasiyoruz dr.umla. Senin nasil gidiyor basladimi bulanti fan? Benim hala aynen devam hatta griple birlikye azdi diyebilirim zonunda verdi ilac cok sukur. Elevite gectik foligi biraktim artik...

Tesekkur ederim tatlim masallah ikisinede... Canim kendine cok dikkat et boyle meretlerde hep hamisken patlak verir varya allah korusun yaa ins.sag salim kucagimiza aliriz yavrularimizi. Bol bol dinlen emi...

saol zuzum. amin inşş prenses annesi sseni:)))

Ayynen benimde oyleydi rus ve cin takvimide oyle soyluyoru,geliyor prenses. Dr.um cok iyi allah razi olsun deryafcim cok memnunum karsilikli olarak anlasiyoruz dr.umla. Senin nasil gidiyor basladimi bulanti fan? Benim hala aynen devam hatta griple birlikye azdi diyebilirim zonunda verdi ilac cok sukur. Elevite gectik foligi biraktim artik...

canım ne hapı verdi doktorun bulantı için. bide kızın kaç gr olmuştu söyledimi doktorun

Kuzum kan testi yaptırsan ya.. idrar testine güven olmuyor valla.. inşallah bebişin seninledir..

Melzanur, çok sevindim canım.. tebrikler..:nazar: sağlıklı, mutlu bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almak nasip olsun..:nazar::emir_bebek:

:) tebrikleeeeeerr...:nazar: ne güzel şte, inşallah hep böyle sıkıntısız geçer hamişliğin arkadaşım:)

Merhabaaaaa..:) Ben de bekleyenlerdenim.. Ocak başından beridir deniyoruz henüz bir şey yok, bende senin gibi izmirden uzağa gurbete gittim evlenip, bakalım ben de izmirdeyim şimdi ailemin yanında, geri dönünce testler vs yapılacak.. İnşallah daha fazla beklemeden bebişlerimizi kucağımıza alırız..:21:

Gülden kuzum, 1 ay kalmış doğuma.. ay heyecan yaptım:) bitti mi hazırlıklar, hala fotoğraf bekliyorum senden ona göre;)

amin banucum darısı sizlerin başına inşallah.ama şu an çok zor geçiriyorum bana dua edin atlatayım şu zor dönemleri

:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah deyin çirkin oğluşuma

canım çoook geçmiş olsun. neden oldu acaba ya?
inşallah bir sıkıntı olmaz canım kolaycacık atlatırsın...

valla canım doğrusu bulantım yok henüz inşallah da olmaz. söylemesi ayıp normalde de benim kusmalarım meşhurdur çocukluğumdan beri baya bir vakam var :) başım ağrıyor canım öyle bir sorunum var işte. akşam parol içtim sabah kalktım daha da şiddetliydi mecburen tekrar parol içtim. inşallah zararı olmaz. başımın kenarları acıdı resmen. dr.umla ben de iyiyim çok şükür. bundan önceki sorunluydu beni tedirgin edip edip gönderiyordu. ilacın iyi gelir inşallah zuzum. bulantı işi fena...

merhaba kızlar nasılsınızz... ay ben fenayımm. galiba besin zehirlenmesi gibi bi şey oldum. tüm sindirim sistemim alt üst olmuş durumda. allahtan hafta sonu... he he yoksa masa başında zor durucamm.

ecelimmmm maşallahhh.... tam oğlan anasııı. maviş mavişii.
zuzuuu senin de prenses geliyomuşş.. hayırlı olsun canım...
pekiii kim kaldı. ayşemkaşş. seninkinin cinsiyeti belli oldu mu şeker..

canım geçmiş olsun. benim eşimde de var böbrek taşı. bilirim ağrısının nasıl olduğunu. kaç kez gece acillik olduk. umarım hamileliğini olumsuz etkilemez canım.
senin göbiş ne halde seastire... en son hatırladığımda hamileleiğin ilerlemesine rağmen karnın nerdeyse dümdüzdü... şimdi nasıl koysana bi foto..

bu arada ben yokken eylul ayı bayağı bereketli geçmiş . bi çok hamişimiz var. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. deryaf, acemiperi, pembemasal... ve adını sayamadığım diğer arkadaşlar....

İnamıyorum emoşum nerelerdesın yaaaaa hem ben sana küsüm bikerem:19:insan arada sırada girer topıge kıııı ne uyuzsun heee hiçi merak etmedin bu bacın ne alemde ama evet coook sukur hamıleyım RABBIM isteyenlerede sanada tez vakıtte bu guzel duyguyu tattırsın.Endişeler bitmiyor canım yaaa nasıl olcek nasıl gitcek dıye dusunmekten bir hal oluyorum bebegım erkek teyzesı ve 3 gun oldu artık hıssedıyorum pek elekcı anası gıbı yerınde durmuyo:9:Gerçekten senı cok özledım bak gıttın gıdelı ben ne para tutabıldım ne bırıkım yapabıldım sen olunca nasılda guzel cimrileşiyorum:38:kııızz ne dusundum sen yokken bılıyormusun şöyle kumaşçıdan amelıkan bezı alsak 10 metre falan kenarlarını dıkerız bez yaparız,bebek emmesede zorla 3 yasına kadar emzırırız mamadan yırtmak için:9:sen idareyı daha ıyı bılıyon yazarsın uygularız eee malum hayat pahallı:27: İyiki varsın iyiki geldin canım benim:16:

Canimmmm valla cok sevindim yaaaa, allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bacimm. Küsme bana şehzade anne adayi eger özel kutunu doldurup tasirmasaydin alirdin msjlarimi caniiimmm esas ben küstüm sana bi maj atabilirdin bebishim ayyy kiz valla iste seni niye sevdigimi yine anladim afferrinn sana bak kafan calisio ticarete calla bedavaya getiririz valla icinide ucuzundan pamuk koyariz e cocuklarin poposu tahriş olmasın dimi ama kiz haddlerinemi normal yemek yeme durumuna gelene kadar emziricez baciimm  sen merak etme yolluğumda yapmış olduğun müsrüflükleri telafi ederiz Müthiş planlarım var canııım benim bende özledim valla sağol hürrem Sultanım�� iyiki varsın bacıım.

Son düzenleme:

Ay ay ay teyzesi yer onu , erkek olcakmış aman da aman şehzademe bak bacıım çok tatlı gözüküyo göbişin, ayyy bende böle olabilcekmiyim kııı:-( bilmiyorum okudunmu yazdığımı canım ama sanırım aşılama yöntemini yani türkçesi o heralde onu denicez yani spermi benim yumurtamın yakınına salcaklar yolu kısaltxaklar yani;-) aşılamami denio bilmiorum ama onu denicez galba...tutmuyo bacım olmuyo bi türlü işte:( hiiiii kııız aklıma ne geldi e erkek olcak benim Yiğen eee bu demek oluoki Sünnet var yani masraf:) yani benim bir ćeğrek gitçek :)))) benim kız doğurmam lazım daha az masraflı:)))

Gunaydin guzel anne ve anne adaylari. Dr kontrolum vardi ciktim cook guzel cikti sonuclarim rabbime sukurler olsun vee son bombam prensesimm geliyor,ultrasonda nasil oldu ama hissettim burnu gozleri bana benziyordu dr um beni cok begenirdi saolsun senin gibi bi bebisin olur insallah dedi ve ultrasona bi baktikk kizzz,hic beklemiyordum coook sevincliyim. Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin. Rabbim olmayanlarada hemmencik versin ki bu duygu kacirilmaya gelmezz,sizi seviyorumm...

Canım hayırlı olsun , allahım sağlıklı bi prenses dünyaya getirmeni nasip etsin. Çok sevindim tüm Hamishlerin adına valla herkez iyi çalışmış görmeyeli:)) Darısı artık başımıza da bizde sizinle paylaşsak an be an :(((

Back
X