• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

dunn aksama dogruu geldii kirmizilarr erken geldi daha iki gunumm vardii catlama ignesi olmustum ya umudum vardi az da olsa
tedaviyi tekrarlayacaz dedi doktorum insallh onumuzdeki aya olurr gorusuruz kizlarr:5::5::5:

umudunu kaybetnme canım inşallah önümüzdeki ay alıcaz güzel haberlerini..

hamile arkdşlar bebeğinizi ne zaman karından gördünüz kaç haftalıkken benim 6 +4 de alttn goruldu ve kalbı duyuldu ama alttan muayene ıle karından gorunmedı dıye endıselendım bende ?????????

canım merhaba:
benimmde hep vajinel ultrasonla baktılar karından daha geç ve zor görülüyomuş
ayrıca bilinenin aksine vajinel ultrasonda bebeğin sağlıyla ilgili daha kesin bi cevap vere biliyolar..
sen içini ferah tut..

kızlar hepinize çok tesekkür ederim ilginiz için 9ay canım aynen farlutal verdi 4 senelik evliliğimde ben ilk defa ilaçla adet olucam adetim 10 gün gecikti çok ileri derecede olmasada polistik overim var yumurtlalıklarım biraz tembel ama her ay yumurtluyodum ve adetim hiç böyle geçmezdi

geçmiş olsun umarım önümüzdekiay güzel haber alırız sendende..

arkadaşlar en geç 10 haziranda adet olmam gerekiyor. acaba şimdiden belli olur mu test yapsam? belim ağrıyor ve çok fazla akıntım var...gitti gidiyor yani...neden böyle oldu bilemiyorum...adet mi olucam acaba yine...
neyse bu ay tam yumurtlama günlerimi bulup ona göre davrandık...bakalım ne olacak...hatta adetten hemen sonraki günden itibaren boş durmamaya çalıştık valla...
insana bir müddet sonra bıkkınlık geliyor...
şu erken testlerden mi alsam acabaaaa
neyse eminim sonuç yine hüsrandır...arada bir baş dönmesi, uyku hali, akıntı, kasık ağrısı bunlar her ay olduğu gibi psikolojiktir eminimmm...

yok canım erken teste alsan hemen belli olmaz istersen 3 4 gün sonra kanda baktır bak ozaman bellli olur..

selam kızlar kusura bakmayın ben pek giremiyorum..
bu arada biz cinsiyet öğrendik bizim bi prensesimiz oluyo..

9ay tatlım, nasılsın? merak ediyorum seni.. uğrarsan haberlerini ilet hayatım..

Selam Banucuğum! Ben takipteyim de pek yazamıyorum. Yumurtlayı bekliyoruz :D 3-4 günüm var. Yalnız benim pek bir umudum kalmadı. Yeni iş yerime başlayınca ameliyat olcam :(

dunn aksama dogruu geldii kirmizilarr erken geldi daha iki gunumm vardii catlama ignesi olmustum ya umudum vardi az da olsa
tedaviyi tekrarlayacaz dedi doktorum insallh onumuzdeki aya olurr gorusuruz kizlarr:5::5::5:

Canım geçmiş olsun. İnşallah haziranda olur.

kızlar hepinize çok tesekkür ederim ilginiz için 9ay canım aynen farlutal verdi 4 senelik evliliğimde ben ilk defa ilaçla adet olucam adetim 10 gün gecikti çok ileri derecede olmasada polistik overim var yumurtlalıklarım biraz tembel ama her ay yumurtluyodum ve adetim hiç böyle geçmezdi

Canım pko yüzünden gecikmiş olabilir. Ben olsam biraz daha beklerdim. Pko yumurtlamayı etkiler. Belki geç yumurtladın. Çok mu acil ilaç kullanmak gerekiyor? Varsın geciksin 2 hafta olmaz mı? Arada test yapmaya da devam edersin.

Selam Banucuğum! Ben takipteyim de pek yazamıyorum. Yumurtlayı bekliyoruz :D 3-4 günüm var. Yalnız benim pek bir umudum kalmadı. Yeni iş yerime başlayınca ameliyat olcam :(

canım ne ameliyatı hayırdır?

canım sıkma hiç canını, inşallah haziran bize uğurlu gelecek..

.

niye umudun kalmadı 9ay? aaa bak kızarım gerçekten:) Sen şimdillik akışına bırak zaten iş değişikliği yaptın, belki de şimdiye kadar hamile kalmamış olman isabet olmuştur. Konuştuğumuz gibi bir süre bak bakalım olmadı gidersin sonra doktora artık ne gerekiyorsa yapılır o zaman.. Ama umutsuz olmak bu süreç içinde yer almıyor tatlım;)

tusemim tamamen tıbbi olmayan bir şey söyleyeceğim şimdi, eskiler adetler gecikmeye düzensizleşmeye başladı mı hamilelik yakındır derler. hatta nisan ayında izmire gittiğimizde bir komşumuz aynı soruyu sordu bana bebek istediğimi duyunca, başladı mı düzensizlikler diye;) Hani diyorum belki seninki de öle birşeydir.. İnşallah da öyledir..:46:

arkadaşlar en geç 10 haziranda adet olmam gerekiyor. acaba şimdiden belli olur mu test yapsam? belim ağrıyor ve çok fazla akıntım var...gitti gidiyor yani...neden böyle oldu bilemiyorum...adet mi olucam acaba yine...
neyse bu ay tam yumurtlama günlerimi bulup ona göre davrandık...bakalım ne olacak...hatta adetten hemen sonraki günden itibaren boş durmamaya çalıştık valla...
insana bir müddet sonra bıkkınlık geliyor...
şu erken testlerden mi alsam acabaaaa
neyse eminim sonuç yine hüsrandır...arada bir baş dönmesi, uyku hali, akıntı, kasık ağrısı bunlar her ay olduğu gibi psikolojiktir eminimmm...

Kuzum çok erken bence, insana beklemek çok zor ve uzun geliyor biliyorum ama bence de birazcık daha bekle.. hamilelik varsa da idrarda çıkması için çok erken.. İnşallah da hamişsindir canımcım..

Kızlaaaar sanırım hamileyimmm :)) dün benim batımdı,akşam dayanadım evde test yaptım ve ikinci çizgi soluk çıktı,sabah tekrar iki farklı markayla test yaptım ve onlarda da silik çıktı :))) bugün ay sonu olduğu için şirkette çok yoğunum,fırsat bulur bulmaz kan testine gidicem :))):49::49::49::49:

Güldenim, tekrar tekrar tebrikler bitanem..:nazar::16:

teşekkür ederim bitanem en kısa zamanda bi arkadaş istiyorum prensesime..

ayy Allah tamamına erdirsin yavrunu kucağına almayı nasip etsin prensesini :emir_bebek::emir_bebek::7:

teşekkür ederim canım..
sende takıldığın şeyleri çekinmeden sor lütfen ..

Kızlaaaar sanırım hamileyimmm :)) dün benim batımdı,akşam dayanadım evde test yaptım ve ikinci çizgi soluk çıktı,sabah tekrar iki farklı markayla test yaptım ve onlarda da silik çıktı :))) bugün ay sonu olduğu için şirkette çok yoğunum,fırsat bulur bulmaz kan testine gidicem :))):49::49::49::49:

canımmmmm harikasın inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini koucağına ayyy testlerin hepsinde çıkmış bak benimde 3 idrarr testinde pozitif çıkıp sonra kanda çıkmıştı tatlım
hadi güzel haberlerini bekliyomssss:

Güldenimmmm hayırlı olsun gözün aydınnn :)))

sağol tatlım inşallah seninde gözün ayacak ben inanıyorum kandada çıkacak hadi bakalım hayırlısı..

benim de silik çıkmştı bayağı..çünkü çok yeniymiş ondan büyük ihtimalle hamilesindir ama sevinmeden tam olarak hemen iş çıkışı özel ibr yerd eyaptr testi tabi labrtvrları kapanmamışsa 45 dk içinde sonuç veriyorlar istanbul için konuşuyorum bu arada :) hadi bakalım bizi haberdar et:49:

kızlar mrb nasılsınız uzun zmandır gıremıyorum nete benım rahatszılıgım sonra ızmıre gelmemız burda hıc nete baglanamıyorum ag cok yavas....sızlere bırsey soracagım ben en son dr mayıs daa 9 hafta gıttım dr bana hazıranda gel dedı ama burda bır bayanla tanıstım hamıle 12 haftalık ızmırlı kendısı ıkı test dıye bır sey yapıyolıyormus o hafta e benım dr bırsey dmedı ben suan 11. haftadayım.onumuzde kı hafta kesın dr gıdeyım ama boyle kesın o hafta gıdılmelı o hafta sartmı ıns gec kalmamısımıdr artı su ıkılı test ne old bılen varsa aramızda acıkca nelre old yazabılırmısınız...kan vercekmısız bayan sadece oyle soyledı cok da bırsey soramadım ayak ustu ama benı bılgılendırın hemencık bacılarım benım:16::16::16:

kızlar mrb nasılsınız uzun zmandır gıremıyorum nete benım rahatszılıgım sonra ızmıre gelmemız burda hıc nete baglanamıyorum ag cok yavas....sızlere bırsey soracagım ben en son dr mayıs daa 9 hafta gıttım dr bana hazıranda gel dedı ama burda bır bayanla tanıstım hamıle 12 haftalık ızmırlı kendısı ıkı test dıye bır sey yapıyolıyormus o hafta e benım dr bırsey dmedı ben suan 11. haftadayım.onumuzde kı hafta kesın dr gıdeyım ama boyle kesın o hafta gıdılmelı o hafta sartmı ıns gec kalmamısımıdr artı su ıkılı test ne old bılen varsa aramızda acıkca nelre old yazabılırmısınız...kan vercekmısız bayan sadece oyle soyledı cok da bırsey soramadım ayak ustu ama benı bılgılendırın hemencık bacılarım benım:16::16::16:

tatlım selam nabersin bakalım umarım herşey yolundadır?
öncelikle sorduğun soruları cevaplamaya başlıyayım..
merak etme ikilitest 11 ve 14. haftalar arasında yapılıyor yani geç kalmadın ama önümüzdeki hafta mutlaka doktora gidip bu testi yaptırmalısın..
önce bebeğin burun kemiğini ve kafasında bazı ölöçümler yapacaklar sonra seni tahlil yaptırman için gönderecekler
senden alınan ölçülerle yine senden alınan kan karşılaştıralacak ve böylelikle bebekte allah korusun davn senduromu olup olmadığına bakılacak..
yani bu test önemli bitest tatlım..

tatlım selam nabersin bakalım umarım herşey yolundadır?
öncelikle sorduğun soruları cevaplamaya başlıyayım..
merak etme ikilitest 11 ve 14. haftalar arasında yapılıyor yani geç kalmadın ama önümüzdeki hafta mutlaka doktora gidip bu testi yaptırmalısın..
önce bebeğin burun kemiğini ve kafasında bazı ölöçümler yapacaklar sonra seni tahlil yaptırman için gönderecekler
senden alınan ölçülerle yine senden alınan kan karşılaştıralacak ve böylelikle bebekte allah korusun davn senduromu olup olmadığına bakılacak..
yani bu test önemli bitest tatlım..

anladım tatlım cok tsk ederım haftaya kesın gıdeyım ozman yanı ultrasyon ve kan tahlılı olcak merak ettım walla ne testı dıye cok sag ol yegencom sen ne yapıyorsun ben ızmırdeyım ıns konyaya gıdcegız haftaya....benım bulnatılar azaldı ama kokular halsızlık mıgdem asıt su uretıyor sankı ıns 4.ay hersey bıter kendıme bır turlu gelmedım walla

anladım tatlım cok tsk ederım haftaya kesın gıdeyım ozman yanı ultrasyon ve kan tahlılı olcak merak ettım walla ne testı dıye cok sag ol yegencom sen ne yapıyorsun ben ızmırdeyım ıns konyaya gıdcegız haftaya....benım bulnatılar azaldı ama kokular halsızlık mıgdem asıt su uretıyor sankı ıns 4.ay hersey bıter kendıme bır turlu gelmedım walla

sen hiç merak etme canım sor sen ben cevaplarım hiç merak etme inşallah herşey çok güzel çıkacak
yeğenin ne yapsın teyzesi büyümeye devam ediyo işte bildiğin gibi bu arada o bi kız yani prenses olacak tatlım..
izmir güzeldir tadını çıkar ama dönüncede doktoruna mutlaka git tatlımç..
bu arada bulantıların geçer ama koku hassasiyeti bende hala geçmedi ve tabi miyde yanmalarım devam ediyo...

benim de silik çıkmştı bayağı..çünkü çok yeniymiş ondan büyük ihtimalle hamilesindir ama sevinmeden tam olarak hemen iş çıkışı özel ibr yerd eyaptr testi tabi labrtvrları kapanmamışsa 45 dk içinde sonuç veriyorlar istanbul için konuşuyorum bu arada :) hadi bakalım bizi haberdar et:49:

yaramazpisicik evet bugün iş çıkışı gidicem beta hcg yaptıracağım:)) evet isnabuldayım canım,umarım güzel sonuçlar alırım:))

canım ne ameliyatı hayırdır?
çikolata kistimi aldırmak istiyorum :(

niye umudun kalmadı 9ay? aaa bak kızarım gerçekten:) Sen şimdillik akışına bırak zaten iş değişikliği yaptın, belki de şimdiye kadar hamile kalmamış olman isabet olmuştur. Konuştuğumuz gibi bir süre bak bakalım olmadı gidersin sonra doktora artık ne gerekiyorsa yapılır o zaman.. Ama umutsuz olmak bu süreç içinde yer almıyor tatlım;)

Biliyorum ama çok da elimde değil açıkcası. Görev bilinciyle yapıyorum valla bütün çalışmaları :) Bu ay da yine bir başında bir sonunda yumurtlamam var. Görünürde 6 ay ama 2 kez bir aya 2 yumurtlama geldiği için 8 aydır uğraşıyoruz diyebilirim. Çok uzun değil mi?

Tebrik ederim! İkinci geliyor yani :nazar:

Son düzenleme:
SELLLAAAMMMMMMM TEYZOŞLAR... HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDDİİİMMMMMM

Valla BANU'cum eline sağlık, süper topik olmuş.
Bakınıyordum az önce, nerdedir bu bizim kızlar, neler olmuştur diye...
en son nisan yağmurları gibi bekliyorduk bebişleri... mayısı kaçırdım derken.. bi baktım, burda toplanmışsınız :) iyi olmuş.

ben taşındım, bursadayım nihayet. ancak yerleştim, alıştım, düzen oturttum.. internet edindim nihayet :)
hemen size koştum. Vınn dün geldi elime.. şimdi denedim, bağlandım, yanınıza geldim.
tabi bu saatte herkeste yemek telaşı falan vardır... ben de gidicem mutfağıma şimdi.

yarın görüşürüz nasipse.. havadisleri bekliyorum merakla.. kimlerde meleklenmeler var.. kimler bekleme halinde.... ne var ne yok...
begüm de öpüyor teyzoşlar....

görüşürüz yarın nasipse...

Merhaba arkadaşlar...
En son evde yaptığım testimin pozitif çıktığını sölemiştim kan testinde de 233 çıkmıştı 4 gun sonra alttan muayene yani ultrason için kendi doktorumda randevuya gidecektim bu pazartesiydi:5:
bende doktorumda heyecanlıydık kist ameliyatı birde tsh yüksekliğinden sonra güzel haberdi çünki:16:yalnız doktorum ultrasona baktıkca yuz şekli değişmeye başladı bende de panik başladı tabi derken kese die bişey rahimde yok sağ yumurtalıkta bişey gördü büyük ihtimal kese orda olabilirmiş:53:yani bu demek oluyor ki dış gebelik bozuk gebelik:43:tabi ben şoklardayım:53::53::53::53:doktorumda öle:53::53:
o günki kantestim ise 888 çıkmıştı:53: hemen renkli dopler çekildim ondada yumurtalıktaydı :43::43:elim ayağım titriyordu ben başladım ağlamaya ama nasıl ağlama eşim susturamıyordu:43:
hemen benim yatışımı verdi hastaneye durumum gözetim altında olacaktı çünki dış gebelik olup her an kanama geçiririm die önlem almış oldu doktorum:53:üstümle başımla yatış verildi üzüntüm bine katlanmıştı:43:
her gun ultrasonla muayene yapılıyor en az 4 doktor inceliyordu aslında o yuzden çok rahattı içim ama insan yine de üzülüyor..
Neyse kiiiiii dun sabah yine muayene oldum bu sefer inanın 7 doktor vardı başımda:27:ay birde erkek kadın karışıktı çok utanıyordum:53:
Şefleri olan doktor keseyi rahimde gördüüüüüüüüü ve birden bağırdı ''bu kız gebe işte kesesi tamam tamam hemen taburcu edioruz dedi bana döndü kanaman ağrın varmı bende yok deyince taburcu oldumm:16::16: zangır zangır titriyordum gunlerdir çok acı çektim:25:
herkes en başında böle bişey olsun bebek buyuyunce düşmesi daha kötü olurdu die teselli ediolardı bende durumumu kabullenmeye başlamıştım nerdeyse kanama olsun die bekliyordum ya:26:
Allah ım mucize gösterdi ve kese rahimde görünmüştü:16:havalarda uçuyordum resmen:16:ki o gunki kan değerim 1440 idi:53: nerdeyse ilaçla düşüreceklerdi kese görünmeseydi :53:yavaş yavaş o hale gelmişti durumum:37: ama anladığım kadarıyla doktorları mudahale için kan değerlerimin yükselişi durduruyordu:30:katlanarak artıyordu çünki...
Kısacası kızlar bunları yaşadım şu 3 gunde:5: insan ne oldum değil ne olacağım demeli Allahıma binlerce şükür olsun herşey şimdilik yolunda bundan sonra kontrollerim varmış...
çok uzun mu oldu ne yazım:17: yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim....

Banuuuu benide listeye ekle artıkkkkkkkkkkkkk hamişimmmmmmmmmmm:60::60:

SELLLAAAMMMMMMM TEYZOŞLAR... HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDDİİİMMMMMM

Valla BANU'cum eline sağlık, süper topik olmuş.
Bakınıyordum az önce, nerdedir bu bizim kızlar, neler olmuştur diye...
en son nisan yağmurları gibi bekliyorduk bebişleri... mayısı kaçırdım derken.. bi baktım, burda toplanmışsınız :) iyi olmuş.

ben taşındım, bursadayım nihayet. ancak yerleştim, alıştım, düzen oturttum.. internet edindim nihayet :)
hemen size koştum. Vınn dün geldi elime.. şimdi denedim, bağlandım, yanınıza geldim.
tabi bu saatte herkeste yemek telaşı falan vardır... ben de gidicem mutfağıma şimdi.

yarın görüşürüz nasipse.. havadisleri bekliyorum merakla.. kimlerde meleklenmeler var.. kimler bekleme halinde.... ne var ne yok...
begüm de öpüyor teyzoşlar....

görüşürüz yarın nasipse...

oooooo nerelerdesin sen yahu Yalelcim, özledik seni!
Nihayet Bursa na kavuştun demek, çok sevindim, hayırlı olsun inşallah:nazar:
son listeyi ilk sf.da tutuyoruz canım. hadi bakalım yarın görüşürüz :3:

Back
X