dunn aksama dogruu geldii kirmizilarr erken geldi daha iki gunumm vardii catlama ignesi olmustum ya umudum vardi az da olsa
tedaviyi tekrarlayacaz dedi doktorum insallh onumuzdeki aya olurr gorusuruz kizlarr![]()
umudunu kaybetnme canım inşallah önümüzdeki ay alıcaz güzel haberlerini..
hamile arkdşlar bebeğinizi ne zaman karından gördünüz kaç haftalıkken benim 6 +4 de alttn goruldu ve kalbı duyuldu ama alttan muayene ıle karından gorunmedı dıye endıselendım bende ?????????
canım merhaba:
benimmde hep vajinel ultrasonla baktılar karından daha geç ve zor görülüyomuş
ayrıca bilinenin aksine vajinel ultrasonda bebeğin sağlıyla ilgili daha kesin bi cevap vere biliyolar..
sen içini ferah tut..
kızlar hepinize çok tesekkür ederim ilginiz için 9ay canım aynen farlutal verdi 4 senelik evliliğimde ben ilk defa ilaçla adet olucam adetim 10 gün gecikti çok ileri derecede olmasada polistik overim var yumurtlalıklarım biraz tembel ama her ay yumurtluyodum ve adetim hiç böyle geçmezdi
geçmiş olsun umarım önümüzdekiay güzel haber alırız sendende..
arkadaşlar en geç 10 haziranda adet olmam gerekiyor. acaba şimdiden belli olur mu test yapsam? belim ağrıyor ve çok fazla akıntım var...gitti gidiyor yani...neden böyle oldu bilemiyorum...adet mi olucam acaba yine...
neyse bu ay tam yumurtlama günlerimi bulup ona göre davrandık...bakalım ne olacak...hatta adetten hemen sonraki günden itibaren boş durmamaya çalıştık valla...
insana bir müddet sonra bıkkınlık geliyor...
şu erken testlerden mi alsam acabaaaa
neyse eminim sonuç yine hüsrandır...arada bir baş dönmesi, uyku hali, akıntı, kasık ağrısı bunlar her ay olduğu gibi psikolojiktir eminimmm...
yok canım erken teste alsan hemen belli olmaz istersen 3 4 gün sonra kanda baktır bak ozaman bellli olur..