• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

canım arkadaslarım benım geldım evıme cok sukur guzel ızmır hersey cok rahattı ama benım mıgdem ogurmlerım hıc gecmedı ama cok sukur bulnatım bıttı denecek kadar takı bugune kadar 10 gun yedıklerımı cıkarmadım ama bugun sabah tekrarladı ıns gerıye donus yapmayız..
banucum ıns dr bu hafta gıdecegım yazarım tabıkı sonucları sen nasılsın okul nasıl gıdyor:)
guldenım gozun aydın prensesımız gelıyormus allah bagıslasın cok mutlu oldum yıne de kendıne cok cok dıkkat et..yalel de gerı donmus yavas yavas toplanıyoruz kızlar ve hatunlar hepınız nasılsınız arda bır gırıp okuyorum ınanın 2 dk ayakata duramıyorum hemen uzanıyorum ıns gecer bugun tam 12.haftalık olduk gıdıp bırde testlerımızı yaptıralım ıns hayırlıs haberlerle donerız hepınızzıı opuyorum...

canım arkadaslarım benım geldım evıme cok sukur guzel ızmır hersey cok rahattı ama benım mıgdem ogurmlerım hıc gecmedı ama cok sukur bulnatım bıttı denecek kadar takı bugune kadar 10 gun yedıklerımı cıkarmadım ama bugun sabah tekrarladı ıns gerıye donus yapmayız..
banucum ıns dr bu hafta gıdecegım yazarım tabıkı sonucları sen nasılsın okul nasıl gıdyor:)
guldenım gozun aydın prensesımız gelıyormus allah bagıslasın cok mutlu oldum yıne de kendıne cok cok dıkkat et..yalel de gerı donmus yavas yavas toplanıyoruz kızlar ve hatunlar hepınız nasılsınız arda bır gırıp okuyorum ınanın 2 dk ayakata duramıyorum hemen uzanıyorum ıns gecer bugun tam 12.haftalık olduk gıdıp bırde testlerımızı yaptıralım ıns hayırlıs haberlerle donerız hepınızzıı opuyorum...

hoşgeldin hayatım evine:) Az kaldı hayatım sık dişini geçecek yakında o bulantıların inşallah.. Evet yalel döndü, güldenin kızı olacak, tülinin bebişini daha bilmiyoruz ama yakında öğreniriz. İlkbhar ve berrak hamile bu arada, onlara sevindik bu hafta.. Ben okula gidip gelmekteyim , yoğun ama güzel geçiyor.. Bakalım ben de daha bir gelişme yok, bekliyorum öyle:)

hamile olanlar inşallah sağlıcakla alırlar bebişlerini kucaklarına.:49:

bende dahil olmak üzere bekleyenlere rabbim bol sabır versin:16:

merhaba hayatım.. Amiiin ve inşallah fazla da beklemeyiz:)

kuzum ne zamandır karşılaşamadık...

benim kafam çok karıştı bu ay ovulasyon testi kullandım ama çok belirgin bir sonuç alamadım, bugün de adet günüm bakalım bekliyorum...sen neler yaptın kursun nasıl geçiyor?

kuzum ne zamandır karşılaşamadık...

benim kafam çok karıştı bu ay ovulasyon testi kullandım ama çok belirgin bir sonuç alamadım, bugün de adet günüm bakalım bekliyorum...sen neler yaptın kursun nasıl geçiyor?

ben de iki aydır kullanıyorum hayatım, belirgin sonuç alamadım derken?? belki yardımcı olabilirim..

inşallah da adet olmazsın bebişin seninledir;)

Kursum iyi keyifli ama yorucu gidiyor:) memnunum ama halimden o kadar zaman evde oturduktan sonra iyi geldi bu bana gerçekten..

Son düzenleme:
ben de iki aydır kullanıyorum hayatım, belirgin sonuç alamadım derken?? belki yardımcı olabilirim..

inşallah da adet olmazsın bebişin seninledir;)

Kursum iyi keyifli ama yorucu gidiyor:) memnunum ama halimden o kadar zaman evde oturduktan sonra iyi geldi bu bana gerçekten..

canım adetimini 10. ile 23. günleri arasında yaptım hiç koyu çift çizgi görmedim ama silikleşmedi de. sonra bıraktım yapmayı bugün öylesine denemek için yaptım ama sadece tek cizgi çıktı. sanırım ben düzensiz yumurtluyorum, onu takip edip beklemekte ayrı bir strese soktu beni :43:

bacıslerım sızlere yıne bır sorum olcak:)12.ve 14.haftalar arası ıkı lı test olcagız ya bırde 3 lu test mı varmıs boyle bırsey varmı ve bu hangı hafta yapılcak varmı bılgınız kızlar benı bır bılgılendırın hatunlar merak ettım ve bu testler yıne oluyor:)

Selam Banucuğum! Ben takipteyim de pek yazamıyorum. Yumurtlayı bekliyoruz :D 3-4 günüm var. Yalnız benim pek bir umudum kalmadı. Yeni iş yerime başlayınca ameliyat olcam :(

Canım geçmiş olsun. İnşallah haziranda olur.

Canım pko yüzünden gecikmiş olabilir. Ben olsam biraz daha beklerdim. Pko yumurtlamayı etkiler. Belki geç yumurtladın. Çok mu acil ilaç kullanmak gerekiyor? Varsın geciksin 2 hafta olmaz mı? Arada test yapmaya da devam edersin.

kızlar iyiki varsınız inşallah dediginiz gibi olur banuş inşallah canım dediğin çıkar

canım adetimini 10. ile 23. günleri arasında yaptım hiç koyu çift çizgi görmedim ama silikleşmedi de. sonra bıraktım yapmayı bugün öylesine denemek için yaptım ama sadece tek cizgi çıktı. sanırım ben düzensiz yumurtluyorum, onu takip edip beklemekte ayrı bir strese soktu beni :43:

kaç günde bir adet oluyorsun tatlım? normalde iki kalın çizgiyi görmen lazım ama belki senin hormanların farklı işliyordur.. bir de testi sabah erken saatlerde yapma ve öncesinde 4 saat kadar tuvalete gitme fazla su içme.. bunları tam yapmış mıydın? bir de biliyorsun bazı aylar kadınlar yumurtlamayabiliyor öyle bir aya da denk gelmiş olabilirsin ama inşallah da hamişsindir;)

kaç günde bir adet oluyorsun tatlım? normalde iki kalın çizgiyi görmen lazım ama belki senin hormanların farklı işliyordur.. bir de testi sabah erken saatlerde yapma ve öncesinde 4 saat kadar tuvalete gitme fazla su içme.. bunları tam yapmış mıydın? bir de biliyorsun bazı aylar kadınlar yumurtlamayabiliyor öyle bir aya da denk gelmiş olabilirsin ama inşallah da hamişsindir;)

valla dediklerinin hepsini yaptım ama denk getiremedim valla, bat: 2 hazirandı olmadı beklemedeyim canım yarın doktora da gidebilirim bakalım hayırlısı olsun tabi

valla dediklerinin hepsini yaptım ama denk getiremedim valla, bat: 2 hazirandı olmadı beklemedeyim canım yarın doktora da gidebilirim bakalım hayırlısı olsun tabi

bencede bir gidip kontrol etmekte fayda var hayatım..İnşallah hamilesindir..:46: bize de yaz dönünce ne olduğunu..:34:

günaydın bayanlar nasılsınız. Allahım hepinizin en kısa zamanda dualarını kabul eder ve hepiniz hamile kalırsınız inş kızlar. hepinize yaşatsın güzel duyguyu

canlarım hepinize günaydın , yav benim diş köklerim sert birsey yerken ağrıyor , hamile kalmadan önceki ayda dişçiye gitmiştim temizlettim , baktırdım yapılacak birsey yok herrsey yolundsa dedi...şimdi bu sızı nerden çıktı , hamilelikte diş etleri hassaslaşıyormuş sanırsam onunla ilgilimidir acaba

bacıslerım sızlere yıne bır sorum olcak:)12.ve 14.haftalar arası ıkı lı test olcagız ya bırde 3 lu test mı varmıs boyle bırsey varmı ve bu hangı hafta yapılcak varmı bılgınız kızlar benı bır bılgılendırın hatunlar merak ettım ve bu testler yıne oluyor:)

bebeğim latacım beni,m doktor bana bir kağoda yazmıştı ben merak ediyorum diye ;

12/14 haftalar arası 2 li test
16/18 haftalar arası 3 lü test
20/24 haftalar arası 2, düzey nsg
27 haftada şeker yüklemesi

eksik olanlar varsa kızlar siz düzeltin ilave edin.....

tülin canım nasılsın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu tatlım

tatlım iyiyim sen nasılsın , yani minik bir tahminde bulundu ama net değil sadece ihtimali yüksek geldi dedi bir dahaki kontrolümüz 2 temmuz sanırım o zaman net görürlür...senin ki belli oldu mu seni kıza meyilli görüyorum diğer topiklerde ama allah gönlüne göre versin..

Back
X