Selaaam arkadaslar,
beni taniyanlara tanimayanlara selam ederim, uzun zamandir giremiyorum malesef, durum hala ayni denemekteyiz ve sonuc her ay gibi hüsran
(( BAT im 14.10.12 ve ben yine aynisi olcak diyorum, artik iyice asilama yöntemini düsünmeye basladik baskatürlü olmicak
Yoruldum artik kizlar yaaa, yipraniyorum böle.... ama cok güzel haberler de aldim sizlerden eceli bacimmm yanlismi gördüm hamismisin kiiiizzzzz :)))) gözün aydin allah tez zamanda kucagina almayi nasip etsin bacimm , hani beni beklicektin kiz oyunu bozdun para yapcaktik bebek bezleriyle falan:)) gerci sen beni bekleseydin daha cok beklerin iyiki beklememissin bacim
)) cok sevindim valla ve diger adini sayamaadigim ama tanidigm misal zeytin, sfsf, gülden59..vs hepinizi tebrik ederim arkadaslar allah saglikli birer yavru nasip etsin hepinize. Bizede Hamile kalabilmek icin yardim etsin
hayalat casper yanlis okumadiysam sanirim bebegini kaybetmissin cook gecmis olsun canim ümüdini kaybetme en azindan hamish kalabildigini biliyosun yine olur Rabbim izin verdikce, bizde tutup tutmicagi bile hayal
( ümidini yitirme zamani degilmis henüz demekki, dilerim cok beklemeden yine aliriz hamish oldugunun haberini .
Bu arada ecelim msj kutun doluymus mesajlarim ulasmiyo sana, bi zahmet sili ver birazini :)))
beni taniyanlara tanimayanlara selam ederim, uzun zamandir giremiyorum malesef, durum hala ayni denemekteyiz ve sonuc her ay gibi hüsran
Bu arada ecelim msj kutun doluymus mesajlarim ulasmiyo sana, bi zahmet sili ver birazini :)))
Son düzenleme: