arkadaşlar benimde burada yaptığım yorumlarda sorunlu bir evliliğimin olduğunu belki bilirsiniz.ama şu son 15 gündür iyicene ipler kotu kopacak.eşimle bu son olayda öle kavgamız falan yok ama sürekli gerginlik ve artık konuşmuyoruz.ikimizde gergin.artık pes ettim.eşim bana karşı her anlamda çok ama çok ilgisiz.çevremde çok sevilen sayılan beğenilen biriyim.ama eşimle bir tek onunla anlaşamıyorum.sorunlarımız şu 3 yılda o kadar büyüdü ki artık ikimizde çıkamıyoruz işin içinden.ne sorarsanız var aslında.3 yılda hertürlüsünü yaşadık kavganında küslüğünde.ben 1-2 kez gittim terapiste ama benim tek gitmem bir işe yaramadı illaki doktor onuda istiyor o da reddediyor gitmeyi.
boşanmaya yanaşmıyor,anlaşmaya hiç yanaşmıyor.artık deliricem yaaa..konuşuyoruz 2 gün sonra gene aynı.ne sevgi kaldı ne saygı ne ilgi ne merhamet.iki yabancı bile daha seviyeli yaşar bir evde.ev artık üstüme gelmeye başladı.yarın sabah annemlerde kalıcam 2-3 gün bunaldım iyice.kocamın ilgisizliği sevgisizliği beni tüketti artık.bu kadarını haketmemiştim.bişeylerin düzelmesi için sadece mucize gerekli ama sadece.konuşarak hallolmuyor.konuşmasak büyüyor.ne yapacağımı bilmiyorum kafam bomboşş
boşanmaya yanaşmıyor,anlaşmaya hiç yanaşmıyor.artık deliricem yaaa..konuşuyoruz 2 gün sonra gene aynı.ne sevgi kaldı ne saygı ne ilgi ne merhamet.iki yabancı bile daha seviyeli yaşar bir evde.ev artık üstüme gelmeye başladı.yarın sabah annemlerde kalıcam 2-3 gün bunaldım iyice.kocamın ilgisizliği sevgisizliği beni tüketti artık.bu kadarını haketmemiştim.bişeylerin düzelmesi için sadece mucize gerekli ama sadece.konuşarak hallolmuyor.konuşmasak büyüyor.ne yapacağımı bilmiyorum kafam bomboşş