Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar canım çok sıkkın eşimin işiyle ilgili bir problemimiz var işten çıkarılmak bize dua edin ne olur inşallah böyle bişey olmaz 3 gün sonra belli olacak çok ihtiyacımız var
İyi haberlerini bekliyoruz ama çıkarsada üzülme eniştem 600,00 tl ye çalışıyordu yol da kendinden ama şimdi dünyaca ünlü bir firmaya grdi ve 1.000,00 maaş.her şerde bir hayır var guclubacismile
Yeryüzünde hiçbir canlı yoktur ki ; rızkı ALLAH ' a ait olmasın . ALLAH onun durduğu ve emânêt bırakıldığı yeri bilir. Bunların hepsi apaçık bir kitaptadır.
( HUD Suresi 6. Ayet )
ALLAH ım !
Bütün insanlığa helâl rızık ver. ALLAH 'ım, eğer rızkımız semada ise onu indir. Eğer yerde ise onu çıkar. Uzakta ise onu yaklaştır. Yakın ise kolaylaştır. Az ise çoğalt. Çok ise onu bereketlendir .
hiç beklemediğim anda yeni işten çıkarılmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
hala atlatamadım,istifaya zorlandım,haklarımı iyi biliyodum ki oyunlara gelmedim alsanaalsanasmile
Rabbim size ve çalışan yada benim gibi yeni iş arayışında olan herkese yardımcı olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Emin ol şimdi biraz sıkıntı çekiyorsunuz ama herşey daha güzel olacak, gerçekten Allah herşeyin en iyisini bilir ve ona göre muamele eder. Siz kalbinizi ferah tutun, Ona güvenin.