• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize dua edermisiniz?

zeynep87

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
223
0
316
37
Ankara
arkadaşlar canım çok sıkkın eşimin işiyle ilgili bir problemimiz var işten çıkarılmak bize dua edin ne olur inşallah böyle bişey olmaz 3 gün sonra belli olacak çok ihtiyacımız var

bence hayırlısı demek en iyisi bakarsınız daha iyi bi fırsat ayağına gelir
hakkınızda en hayırlısı hangisiyse allah onu versin

MissA'ya katılıyorum bu konuda
canım Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar.
inşallah en hayırlısı olur sizin için.

Rabbim kimseyi işinden gücünden etmesin, dara düşürmesin. Darda olanları bir an evvel refaha kavuştursun inşallah.

İyi haberlerini bekliyoruz (: ama çıkarsada üzülme eniştem 600,00 tl ye çalışıyordu yol da kendinden ama şimdi dünyaca ünlü bir firmaya grdi ve 1.000,00 maaş.her şerde bir hayır var guclubacismile

rabbim rızık kapınızdan sıkıntıya sokmasın sizi...işten çıkarsada daha hayırlı bir kap açsın..."hayırda bir hayır vardır...allah gönlüne göre versin

Yeryüzünde hiçbir canlı yoktur ki ; rızkı ALLAH ' a ait olmasın . ALLAH onun durduğu ve emânêt bırakıldığı yeri bilir. Bunların hepsi apaçık bir kitaptadır.
( HUD Suresi 6. Ayet )

ALLAH ım !
Bütün insanlığa helâl rızık ver. ALLAH 'ım, eğer rızkımız semada ise onu indir. Eğer yerde ise onu çıkar. Uzakta ise onu yaklaştır. Yakın ise kolaylaştır. Az ise çoğalt. Çok ise onu bereketlendir .

Amiiiinnn

ALLAHım hakkınızda hayırlısını versin,bir kapı kapanır öteki açılır merak etmeyin,

ALLAH yardımcınız olsun arkadaşım...

ALLAHım hakkınızda hayırlısını versin,bir kapı kapanır öteki açılır merak etmeyin,

ALLAH yardımcınız olsun arkadaşım...

hiç beklemediğim anda yeni işten çıkarılmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
hala atlatamadım,istifaya zorlandım,haklarımı iyi biliyodum ki oyunlara gelmedim alsanaalsanasmile

Rabbim size ve çalışan yada benim gibi yeni iş arayışında olan herkese yardımcı olsun
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah en hayırlısı neyse o olur ama eşim çok sitresli bu konuda inşallah Allah onada bu konuda bi rahatlık verir.

Emin ol şimdi biraz sıkıntı çekiyorsunuz ama herşey daha güzel olacak, gerçekten Allah herşeyin en iyisini bilir ve ona göre muamele eder. Siz kalbinizi ferah tutun, Ona güvenin.

Back
X