Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

sagol canim benim .opuyorumnanaktanben geliyorum sen cikmis oluyorsun.Cankirida
2 ay sonra adanadayim isl

hadi yaaaaaaaa ne güzel gelin anam çıkın çıkın gelin adanamızaaa bize gelin gelinnnnn ohhh ne gurur verici bişi bu yaaaaaaa ADANALI OLSUNDA CAMURDAN OLSUN.......opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

günaydın herkese hemşerimede günaydınnnnnnnnnnn

günaydın herkese hemşerimede günaydınnnnnnnnnnn

günaydın ablacım nasılsın ya bi görünüyon bi kayboluyon vallaa iii napim kociş erkenden gitti bende topigi actım hemen artık alıştım warya burayı arkadslarımı bırakıp bi yere gidemiyommmopuyorumnanaktan:dance:

ii ediyon işte melike kkda olmasa olmuyo valla alışkanlık yapıyo bazan güzel arkdşlıklar kuruluyo bence güzell

ii ediyon işte melike kkda olmasa olmuyo valla alışkanlık yapıyo bazan güzel arkdşlıklar kuruluyo bence güzell

saol ablacım kociş gelmişti kahvaltı felan derken çıkmıştım bende evet benim görüştügüm arkadaslarım var saolsunlar çok tatlı ve iyiler basımın üsütnde yerleri var sendende onlardanda allah bin kere razı olsun öle büyüklük etmiyolar benim gibi kuzular kaydirigubbakcemile3 canım ablacım benim k.ib canım hemsommmopuyorumnanaktan

hoşgeldin bitanemmmm nasılsın canımmm ösledim kıss walla seni nasıl attınmı ya nişan yorgunlugunu canım tekrar hayırlı ugurlu olsun bir yastıkta kocayın inşallahŞenizopuyorumnanaktan

sagol hayatım yorgunluk filan kalmadıda kaynanamlar daha gitmedi nette takılamıyorum o yüzden kuzenler filanda var fırsatım olmuyor pek az kaldı 1 haftaya dönücem aranıza olumunekankayizsmile

sagol hayatım yorgunluk filan kalmadıda kaynanamlar daha gitmedi nette takılamıyorum o yüzden kuzenler filanda var fırsatım olmuyor pek az kaldı 1 haftaya dönücem aranıza olumunekankayizsmile

hımm gel canım mutlaka senin gibi arkadsalra ihtiyacımız var ohhh yaa iyiki varsın canım arkadsım demek ben gidince üzüldünnn oy yerim seni bennnnopuyorumnanaktan

hımm gel canım mutlaka senin gibi arkadsalra ihtiyacımız var ohhh yaa iyiki varsın canım arkadsım demek ben gidince üzüldünnn oy yerim seni bennnnopuyorumnanaktan

evet canım kapsam dışı görünce seni şaşırdım ne oldu diye merak ettim neyseki çabuk döndün zemuszemus

Back
X