Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hiç çalışamamıştım ama yinede güzel gecti canım etrafta dersaneye gidenler bile zorlandık demişler ama çok şükür iyiydi benimki balım sen ne yaptın nasılsın

sağol tatlımm bende ıyımm sınavının güzel geştıne sevındımmm hayırlısı olsunn hakkında şekerımmm:87:

cok sevındım ya dıkkat et kendıne bebıse.uzun sure ayrı kaldık anlatacagım oyle cok sey bırıktıkı dogumla ılgılı sımdı yerlesmeye calısıyorum ıslerımı bıtırır bıtırmez yanınızdayım yazarım olup bıtenı sevıyorum sızlerı sekerler

tamma canım özelliklede ben cok dinlemeyi isterim kuzum bekliyom allah kolaylık versin canım bizde seni cok seviyoruzzz

esselam canlar :79:

meloşum nasılsın kuzum miniş ne yapıyor bakalım :92:

çerkeskızı gözünaydın canım sağlıcakla büyüsün kuzun inşlhhhhhhh

esselam canlar :79:

meloşum nasılsın kuzum miniş ne yapıyor bakalım :92:

çerkeskızı gözünaydın canım sağlıcakla büyüsün kuzun inşlhhhhhhh

slm kusum naber nasılsınn iyiyiz teyzosu çok şükür pazartesi rabbimin izniyle kalp atışlarını dinlemeye gitces darısıda sana olsun inşallah kuzum benimmm.....

gece gece burdayım
az önce cama sanki birisi taş attı gibi oldu eşim aradı buranın ekiplerini binanın önüne gelip beklediler kaç dk sirenleri çaldılar
eşimde diyo geçtimi korkun dedim şimdilik geçti ama sabah kadar burda bekleseler ne iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…