- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
hoş geldınn canımmm geşmiş olsunn gule gule buyut bebişini sağlıklaıkınızıde tatlımmm
hiç çalışamamıştım ama yinede güzel gecti canım etrafta dersaneye gidenler bile zorlandık demişler ama çok şükür iyiydi benimki balım sen ne yaptın nasılsın
sağol tatlımm bende ıyımm sınavının güzel geştıne sevındımmm hayırlısı olsunn hakkında şekerımmm:87:
hoşgeldin kuzu nerelerdeydin sen yaa ayy yerim ben onuuu yaaa allah bagıslasın bidenem bebişini darısıda bana inşallahh evet canım sonunda kaldım çok şükür yaa biliyon ne zamandır istiyoduk rabbime şükürler olsun bizde pazartesi kalp atışlarını dinlemey gitces teyzsei çok öptük sisiii rabbime emanet olun kusumm
cok sevındım ya dıkkat et kendıne bebıse.uzun sure ayrı kaldık anlatacagım oyle cok sey bırıktıkı dogumla ılgılı sımdı yerlesmeye calısıyorum ıslerımı bıtırır bıtırmez yanınızdayım yazarım olup bıtenı sevıyorum sızlerı sekerler
esselam canlar :79:
meloşum nasılsın kuzum miniş ne yapıyor bakalım :92:
çerkeskızı gözünaydın canım sağlıcakla büyüsün kuzun inşlhhhhhhh
gunaydınn şekerlerrrrrrrr
slm kusum naber nasılsınn iyiyiz teyzosu çok şükür pazartesi rabbimin izniyle kalp atışlarını dinlemeye gitces darısıda sana olsun inşallah kuzum benimmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?