slm kızlar teyzeleri dualarımız kabul oldu oglusumun kanındakı yıkım durmus coombs negatıf cıktı bıraz kansızlıgımız var ınsallah gecer o da mınık kusum parmagını agzından cıkarmıyo dısı mı kasınıyo ne pek bı mınıgız ama sızler neler yapıyosunuz kız hamarat aysen salının fotosunu eklede bakalım bıtnce modelını calalım
kolay gelsin canım valla burda da daglar görünüyo hep kar daha merkeze yagmadı ama sogugu yansıyo özelliklede gece buzz ben sıcak memleket cocugu oldugum için alışık degilim zor dayanıyom soguga valla allah yardımcımız olsun bebişler hepöle inanki kuzum saglıklı olsunlar da yaramazlık yapsınlar dimiisaol canim şükür bizde iyiyiz.napsin yaramazlik yapiyo teyzesibizde donuyoruz kar yagdi afyona.bu sene soguk olcak galiba.
günaydın ablacım naber nasılsınngunaydınn şekerlerrrrrrrr
aleyküm selam kusum naber nasılsınnesselam canlar hayırlı akşamlar
slm canım naber nasılsın ayy sorma bende urfada okumuştum biz yagmur yagar sanardık bi bakardık üst baş mahvolmuş hep camur yagardı bide kuru soguk olurdu allah yardımcımız olsun hepimizin inşalahhiyi akşamlar herkeseheryere kar yağmış bizim burayada çamur yagıyo bide bol bol kuru soguk zaten ne beklenırki.kiş bile yakısmıyo bu sehreeee
slm kızlar teyzeleri dualarımız kabul oldu oglusumun kanındakı yıkım durmus coombs negatıf cıktı bıraz kansızlıgımız var ınsallah gecer o da mınık kusum parmagını agzından cıkarmıyo dısı mı kasınıyo ne pek bı mınıgız ama sızler neler yapıyosunuz kız hamarat aysen salının fotosunu eklede bakalım bıtnce modelını calalım
kolay gelsin canım valla burda da daglar görünüyo hep kar daha merkeze yagmadı ama sogugu yansıyo özelliklede gece buzz ben sıcak memleket cocugu oldugum için alışık degilim zor dayanıyom soguga valla allah yardımcımız olsun bebişler hepöle inanki kuzum saglıklı olsunlar da yaramazlık yapsınlar dimiisaol canim şükür bizde iyiyiz.napsin yaramazlik yapiyo teyzesibizde donuyoruz kar yagdi afyona.bu sene soguk olcak galiba.
günaydın ablacım naber nasılsınngunaydınn şekerlerrrrrrrr
aleyküm selam kusum naber nasılsınnesselam canlar hayırlı akşamlar
slm canım naber nasılsın ayy sorma bende urfada okumuştum biz yagmur yagar sanardık bi bakardık üst baş mahvolmuş hep camur yagardı bide kuru soguk olurdu allah yardımcımız olsun hepimizin inşalahhiyi akşamlar herkeseheryere kar yağmış bizim burayada çamur yagıyo bide bol bol kuru soguk zaten ne beklenırki.kiş bile yakısmıyo bu sehreeee
iyi akşamlar polis eşleriiii
polis nişanlısından selam heipnizeee
slm didoscum naber nasılsın tatlım benimm
iyiyim canımmm
çeyiz hazırlıklarına devam ediyorum tam gaz
bebiş nasıl sen nasılsın canım
cok sevindim saglikla buyutun bebeginizi insallah.slm kızlar teyzeleri dualarımız kabul oldu oglusumun kanındakı yıkım durmus coombs negatıf cıktı bıraz kansızlıgımız var ınsallah gecer o da mınık kusum parmagını agzından cıkarmıyo dısı mı kasınıyo ne pek bı mınıgız ama sızler neler yapıyosunuz kız hamarat aysen salının fotosunu eklede bakalım bıtnce modelını calalım
allah kolaylıklar versin bitanem benim bayadır göremiyodum seni umarım hersey yolundadır ayy ceyiz işi hem zevkli hem heyecanlı hemde yorucudur bilirim ama degiyo kuzum benim allah mesut etsin şimdiden mutluluklar dilerimm bebişte bende iyiyiz cok şükür teyzesi geziyoz bakalımm simdilik rahatım asıl zorlu iş dogunca dimi kusumm
çok şükür canım herşey yolunda
dikkat et kendineee v bebişee
doğunca daah mı zor olur acabaa bilmiyorumm
senden öğreneceğim canımm
günaydın seker hatunlarrrr
günaydın cnm gerci ben günü yarıladım uykuylaa :)):18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?